Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Makrina
    07. Lipanj 2016. 11:57

Pozdrav 
    .... Bila danas na kontroli..  11 tt.... Nalaz od urinokulture uredan...papa test uredan... Beba 3.5 cm ... Kaze doktor malo manja ali da to nije zabrinjavajuce... Vidjela sam kako radi rukicama i nogicama... Trebam li se ipak zanrinuti oko velicine ili nee...molim misljenja. Hvala divne ste ❤❤❤❤❤

• Nutella
    07. Lipanj 2016. 12:32

Makrina drago mi je zbog tebe da su ti svi nalazi uredni (nadam se da ce i moji biti). A mislim da se netrebas zabrinjavati oko velicine ploda,moze biti da je trudnoca manja ili ces jednostavno roditi sitnije dijete 😃.
    Velicina dijeteta ovisi o tebi i muzu,koliko ste visoki ili koliki ste rodjeni.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

RosaNerra
    07. Lipanj 2016. 13:21

trudnice koje su malo naprijed u trudnoci 14+ tjedana.. ima li koja prirast težine?

ja sam evo usla u 13ti i očekujem da ću kroz sljedećih mjesec dana porasti bar 1 kilo. apetit mi se smanjio. nije onako luđački kao prije cca 4 tjedna. trbuh mi je iskocio i zaoblio se.. baj baj strukić.

antonia123
    07. Lipanj 2016. 13:41

Makrina ja sam bila na pregledu sa 11 tj.bebac je bia 4.07cm pa mi je rekao da je za tjedan manje po uzb tj 10/11.. a eto kod tebe jos malo manje...ali ne brini vjerojatno ti je ovulacija bila kasnije glavno da je zivo i da napreduje sve su to milimetri nemogu oni u pocetku toliko tocno izmjerit ne brini :-) 
    Nerra ja sam usla u 14 jos ni kg...alo tako sam i s prvim dobila u 4 mjeseca niti kilo...a trbuh mi se jos ne vidi niti iko kuzi da sam trudna kome nisam rekla.haha

Mile
    07. Lipanj 2016. 13:46

Nerra, ja sam u 15.tjednu, dobila s 1.5 kg. To mi se čini malo jer sam u prvoj trudnoći do 12 tjedna dobila 3 kg. Imam dobar apetit, jedem više nego kad nisam bila trudna - ne znam o čemu to ovisi. Ali trbuh mi je velik. Inače nemam trbuha, ali sad je tako velik da mi zadnjih par tjedana ljudi čestitaju čim me vide, izgleda mi trbuh kao za 5 mjeseci 

bebica2
    07. Lipanj 2016. 14:13

Zene, majke, kraljice imam pitanje..mengu sam imala 3.5 a ovulaciju 27.5, muz i ja smo radili na bebi, pa evo 5-ti dan mi kasni, a traje 6..radila san test, ne s jutarnjim urinom.. negativan je 😱 
    E sad dal je jos rano il kaj, imam tupe bolove u stomaku, ne kao pred mengu vec dosta slabije i ne ucestale,cice mi i nisu bas osjetljive, mekane su, glava me ne boli vec danima a inace me skoro svaki dan boli a sada osjetim skroz malu bol po celu i da skroz bjeli iscjedak imam i dosta su izrazene vene dolje i crveni se koza...dal da jos cekam pa da onda uradim test….😔😕 pisala sam na drugom postu al nema odg pa zato pisem ovdje. Hvala vam na odg 😊

Bebica :)

Brin
    07. Lipanj 2016. 14:15

Nerra, ja sam na +2,5. nisam nes odusevljena, ali kaj sad. normalno jedem (u prosjeku 2100 kcal dnevno) i 4-5 treninga tjedno. po kilazi vidim prirast, ali osim trbuha koji mi nije ravan nego se bas s boka kuzi da je dobi 3-4 cm prema van, nisam nigdje posebno dobila, mozda malo po bokovima. a struk i dalje ni cm promjene.

samo se nadam da ta kilaza nece nesto puno ici gore, ali ako je do genetike, ne gine mi puno kila i vecina od vode, mama mi je dobila +20 na visinu 160cm, a iz rodilista izasla s +2 nakon 4 dana. voda voda. tako da je moguce da sam i ja vec nesto vode pocela navlaciti, mada mi se ne cini da sam napuhana.

ma boli me briga, dok se god ja dobro osjecam. ali uff, di bi bila da ne treniram :/

• Meow
    07. Lipanj 2016. 15:04

Curke ja sam danas imala neki smeđo žuti iscjedak, samo je malo onak iskapalo, recimo žličica mala. 

Nije tamno smeđi kao onaj pred mengu, baš je nekako žuto smeđi. 

U ponedjeljak imam pregled, da li da do tada čekam, mislite da nije opasno?

Mogu i ranije se naručiti, ako je to nešto za zabrinuti se.

Imam neke grčeve i bolove u jajniku ali njih imam već otkad sam zatrudnjela tak da nisu sad toliko možda povezane uz ovaj iscjedak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.