Bokic curke.... Jeste cule za neku Ramzijevu metodu utvrdivanja spola bebe i sto mislite o tome???? Pusek
Čitam vas svaki dan ali nikako da javim malo. kad je kod mene sve isto i muku mučim sa mukom, po noći po danu,sretna sam da ne radim jer mi se ništa ne da. Osim toga sve je dobro, čak mi je splosnuo trbuščić i ne osjećam se napuhnuto,ali muči me hrana, ne jede mi se ono što skuham,jučer sam skuhala bolonjez kojeg i muž i ja obožavamo i stvarno ga pojedem dosta ali jučer jedva, a danas kad pomislim da bi trebala to jesti
NEMOGU!!
Moj muž je promjenio posao pa ce sad samnom biti svku večer i svaki vikend,što prije nismo mogli, tako da sam zbog toga sretna samo eto neznam kaj da mu kuham jer meni nije do ničega. Lubenice valjda samo.
i meni su ciklusi 32 tako da sam i ja nešto manje, ali pošto idem tek u 8 tj, bit ce to sve već vidljivo
Jos Nerra koliko povracas ...uh nije ti lako... ja mrzin taj osjecaj kad trebam povratit...sreca ovaj put ga ne poznajem..hehe
Blago vama koji su muzevi kuci pa makar radili cijeli dan a dosli navecer...sad mozete mislit moga u godini nema ukupno 3 mjeseca da se vidimo sve skupa kad zbrojim :-(
Mamice drage, evo ja na poslu umirem, što od bolova u ledima, što od mučnine. stanem pa sjednem pa stanem. sama sebi sam dosadila.i još kiša vani, hoću spavat. blago vama koje ste doma trenutno :(
Mamice drage, evo ja na poslu umirem, što od bolova u ledima, što od mučnine. stanem pa sjednem pa stanem. sama sebi sam dosadila.i još kiša vani, hoću spavat. blago vama koje ste doma trenutno :(
Bog drage trudnice i nove dobro dosle
Znam kako je kad muza nema.u prvoj trudnoci me moj vidio svega 2tjedna 😆(sad mi je to smijesno,tad nije bilo).otisao na teren kad je stomak tek trebao poceti rasti i dosao u mom 6.mjesecu trudnoce,i opet taman stigao sa me odveze na porod.tako da je i meni i njemu sad ovo neobicno.on nemoze shvatit kako sam stalno gladna,zasto mi se nesto gadi,zasto ovo zasto ono...
Vi koje ste same drzim vam fige da se izborite same sa sobom,a kojima su muzevi doma...sve je lakse!
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Baš je neki ružan dan. I ja jedva izdržavam na poslu. Svakakvi neki bolovi se javljaju. Nije da se bas brinem zbog njih al ometau me jako...
Vi koje ste same doma...ne mogu ni zamisliti kako vam je. Naravno na sve se čovjek navikne kad mora al sigurno je neusporedivo kad imas s kim podijelit sve ovo "ludilo" koje nas spopadne.
Sutra mi je prvi ultrazvuk sa 5+3. Zanima me hoce li se sto vidjeti. Nervozna sam i nestrpljiva bas jako
Nerra,sa sobom uvijek u torbi vrecicu i bocu vode.
Ja sam povracala u pocetku di sam stigla,i vrecice su me spasile.
Hehehe.
Trudnice u ranijoj trudnoci:
Sve mucnine,povracanje,probadanje, bolne grudi,umor-sve ce prestat.
Ja sam povracala svaki dan po 3-4x i tako 2,5mj.
I kak sam usla u 13tt sve je nestalo.
To su sve cari trudnoce,barem sam znala da je sa bebicom sve u redu..
Znaci nisam jedina kojoj je muz odsutan.
Moj je u Njemackoj i jako mi je tesko,prva mi je trudnoca i bas mi fali u ovim situacijama.
Ima li koja od vas da zivi u njemackoj? Zanima me kako to sve u njem. funkcionira?
Zapravo sutra idem na prvi pregleda pa vam javim 😉
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Sortiraj odgovore
Najstariji