Blaubeere i mala zvjezdica tocno smo 1mj razlike...ja zadnju M imala 10.03 :)

url=https://lilypie.com]
Pozdrav svim majcicama, kako ste mi danas?
Blaubeere cestitam na bebici,sve nas je vise. Ali mi nesto nije jasno.
Tebi je zadnja menga bila 10.4. I u petak si bila 8+5.
A meni je bila 2.4. I ja sam u petak bila na prvim pregledu i meni je plod 8+4.nije mi jasno kako oni to racunaju.
mada ja znam da je moja trudnoca nastupila tjedan kasnije. A moj plod je opet 2cm a tvoj 1,3cm jesam dobro rekla?
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
dobro jutro mamice.
Evo pozdrav od mene s posla. mučnine počele na najjače jedva radim razmišljam se desetak dana otići na bolovanje da to malo odležim. ali spas je u shweppesu bitter lemon. čuda mi radi taj limun. da prostite lijepo se podrigneš iza i mučnina ko rukom odnesena pa makar na 15 minuta :)
i meni su isto čudno računali. zadnja menga 27.4 na pregledu mi kaže da je dva dana manje nego što sam mislila, a na njenih izračunatih 5+2 se vidjela i gestacijska i žumanjčana i plod. e sad kraći su mi ciklusi i znam da je trudnoća bila odma par dana nakon menge jer mi se poremetila ovulacija, ali njihovi izračuni mi nikako nisu jasni. danas sam 5+6 po mome i idemo dalje.
Pozdrav cure, nove stare
Imam pitanje: Smijem li boraviti blizu djeteta s vodenim kozicama iako sam ih preboljela?
Ja sam bila uvjerena da smijem al sa svih strana čujem: ODMAKNI SE!
Muževa nećakinja koja je barem jednom dnevno kod nas ih dobila. Sta sad?
Katrin,
i ja bi ti savjetovala da se maknes. Vodene kozice ili hepres zoster nije za igrat se. Ako si imala kao djete infekciju koja se nije manifestirala jako na van onda je moguće da se ponovi. Svekrva je imala kao djete, i dobila je ponovno u trudnoci. Ja sam isto imala ukupno 3 kozice i klonila bi se temeljeci na njenom iskustvu. Ona je rekla da su joj svi tada savjetovali da abortira ali je našla liječnika koji joj je dao neku kuru lijekova. naravno, to je bilo prije 25 godina, ali svejedno. ja se nebi zezala s time.

Ja ako sam dobro shvatila postoje ta odstupanja zbog razvoja bebe i po tome uzv odredi koliko smo trudne zato nase racunjanje od posljednje menstruacije se ne poklapa sa uzv.

hallo cure..evo i mene u ovu skupinu...
test je pokazao +...sutra idem kod dokt.pa cemo vidjeti procjene..zadnja m je bila 25.4...
sto vi mislite ?
Loli, po tvojoj zadnjoj mengi ti si u 6tom tjednu trudnoce. Super period za ić vidjet svoju flekicu jer ce se vjerojatno vec vidjeti srčana akcija :)
Čestitam od srca!
savjet: pitaj ginicku sve o simptomima koje mozes ocekivati, koji su ti obavezni i neobavezni pregledi, informairaj se o folnoj kiselini i odi si odmah kupit trudnicku knjizicu (to kosta 10 kn u narodnim novinama).
lagani grcici kao kad imas menzes, mucnine, bolne grudi, apetit, spavanje itd su sve normalni simptomi. ako dobijes krvarenje koje je svjeza crvena krv to je alarm za uzbunu. smečkasti iscjedak moze biti implatancijsko krvarenje ili hematomcic. manje alarmanto ali ipak se treba javiti ginicki.
također, informiraj se o svojim pravima i obavezama prema poslodavcu.
želim ti školsku trudnocu bez mučnina :* sretno!

Izgleda da ja radjam malo krupniju djecu,bar je prvo bilo veliko-4310g,ali 53dug. Pa vjerovatno ce i ovo biti krupnije. Jao meni!
Lolli ja bih rekla da si trudna 5tj i mozda koji dan.znaci tek pocetak kad se javljaju simptomi.sretno na pregledu pa nam javi koliko je tocno i jel sve uredu.
Katrin neznam ti u vezi toga nista.ali ako si ih vec preboljela nemozes ih vise dobit. Znam da je u odrasloj dobi teze preboljeti nego u djecjoj,pa sam ja bila malo blesava po tom pitanju i svog malenog pustala blizu djece koja to boluju ako ce ih dobit bolje da ih dobije ranije.medjutim nije bilo njegovo vrijeme i medju 6 oboljele djece on ih nije nikad dobio 😄. Da bi na kraju dobio cjepivo pa ih vjerovatni nikad nece ni dobiti.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji