Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RosaNerra
    06. Lipanj 2016. 13:41

e sad.. za cure koje imaju zatvor u ranim mjesecima trudnoce.. suhe sljive su moje rješenje!
    blaženo stanje moš mislit :D

• heki
    06. Lipanj 2016. 15:03

Moja zadnja m bila 03.05. Danas bila na uzv i pocela se stvarati gestaciska vrecica. Pravila sam i betu danas koja je bila 4070. Grcevi i dalje prisutni i bolne grudi. Za tjedan dana kontrola.

Mallla
    06. Lipanj 2016. 17:59

Hek cure!
    Za vodene kozice se nemojte brinuti. Najprije ako ste ih imale tesko da cete opet. A s druge strane i da ih dobijete nista lose se nece dogoditi. U tom slucaju treba paziti da temperatura ne ide visoko. Jako rjetko se dogode komplikacije s plodom. Cisti dokaz moja kuma koja je kao trudnica dobila vodene kozice, prebolila ih i evo i ona i beba su u savrsenom redu. Tako da ono od prije x godina danas ne drzi vodu. Osim toga osoba je zarazna 3 dana prije nego izbiju kozice. Samo polako i samouvjereno.

Nove cure dobrodosle! Bas mi je drago da nas je puno! 

Racunanje tjedana nije tako tesko shvatit, gin. Racuna od zadnje menatruacije a uzv prema razvoju ploda, tako da se to dvoje moze razlikovati.

Meni su mucnine lagano popustile, ima ih jos al malo. Sad me drze napadi gladi, napuhnutost, vjetrovi i tu i tamo koji grč. I da kiselina, kao da sam bateriju cucala.

Nekako razmisljam tko ce mi izdrzat 5tj do iduceg pregleda!

url=https://lilypie.com]

• Blaubeere
    06. Lipanj 2016. 18:23

Nutella nemam pojma to njihovo racunanje. Sve sta znam je da je do ovulacije kasnije doslo time i oplodnje, ciklusi su mi bili jako dugi,po 33-35 dana.

malazvjezdica
    06. Lipanj 2016. 20:26

Zvala me sestra da dodem danas na pregled jer ih od sutra nema.bila sam presretna kad sam cula da idem danas. Bebek je velik 1.40cm srceko kuca 157 otkucaja u min. I pokazuje 7+5tj a od menge je 8+1

• Ceza
    06. Lipanj 2016. 20:50

Bok currke..
    Vidim dosta nepoznanica kod vas novih.. 
    Mene je zadnji uzv isto jako zbunio ali mi dr objasnila ovako:
    Meni je od menge 13 tt medjutim ona po razvoju i veličini ploda kaže da sam u 14 tt. Oplodnja se nekad dogodi i u jajovodu odnosno prije matematički poznatog datuma ovulacije.. ono kaj vam dr kaže toga se držite jer oni mjere svaki mm na uzv.. super je stvar aplikacija na mobu. Ja sam si instalirala i od tad mi je sve jasnije. Imate lhepo po tjednima objašnjeno i simptome i promjene na tijelu koje možete očekivati i sve baš sve o razvoju bebice ovisno o tjednu. I kada sam proučila slike sa uzv i usporedila sa onim što piše u aplikaciju, sve se poklapa sa tim kako mi je dr objasnila...
    Ja si sada pročitam i za tjedan u naprijed da znam kaj me čeka i budem spremna i vesela.. lakše je za psihu..  A i funkcionira kao trudnicka knjižica jer možete voditi grafikon težine,tlaka... Super je! Ima puno savjeta kako se riješiti kojeg simptoma ako je neugodan itd .. 
    Dalje... Krvarenja...
    Ja sam stvarno imala puno problema s tim do 12 tt. Ne govorim o smeckastim isjedcima i implatacijskim krvarenjima nego o tekućoj svježih krvi...
    Ovako... Ako vas NIŠTA NE BOLI a ugledate svježu krv, ne paničarite, vjerojatno se radi o pucanju kapilara kojih ima milijun jer je do 12 tt maternica najprokrvljenija.
    Ja sam 2 puta trčala ko idijot na hitnu, plakala do besvjesti i umirala od straha a nisam imala nikog da mi ovako iz iskustva objasni. Takvo krvarenje traje NAJVIŠE 1 dan sites dan imate smeckasti iscjedak i 3 dan je opet sve normalno. Ponavljam mene ništa nije bolilo nego samo je bila ta krv.. od 7 do 12 tt krvarila sam najmanje 1 tjedno! I da sam svaki put otišla kod dr ili na hitnu dozivila bi moždani od zivciranja. Svi bolovi koje vi nove sada osjećate a slični su menstrualnim će proći kroz max 2 tjedna.. nemojte biti robovi svake baš svake najsitnije promjene. Kada bude fakat veliki ( nadaj bože) problem, znat ćete!
    Uživajte u svim mukama jer sjetite se djevojaka koje bi sve za to dale..
    Meni je kolegica prije 10 dana imala spontani i ja od tada više ne jaucem i ne kukan! Glave gore! Dizajnirane smo da sve ovo podneseno!! Ljubim vas svaku i mazite svoje trbuscice!! 😘😘😘😘

antonia123
    06. Lipanj 2016. 23:01

Ja sam u trudnoci boravila sa necakom koji je imao vodene kozice i nista mi nije bilo..ja sam ih prebolila kao dijete tako da neznam stvarno sta da ti savjetujem :-) 
    Malazvjez. Bas mi je drago da je sve ok :-)

• Blaubeere
    07. Lipanj 2016. 05:17

Mala zvjezdica super bas mi je drago zbog vas :)

• heki
    07. Lipanj 2016. 09:03

Ceza koja je to app?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.