Bas lijepe i sretne vijesti dolaze,drago mi je zbog svih.jedva cekam i ja to dozivjeti,jos 4 dana
Ceza kak slatkoooo,maja cujica..
Ali kak to da se tak rano vec raspoznaje spol?
Ja idem tek 29.6 na pregled i bit cu 18tt i nadam se da ce mi znat rec kaj nosim
Malena vidis da je sve ok,samo odmaraj i uzivaj..
Neznam... Velim po veličini bebe sam u 14 tt i valjda se tak okrenula da se sve vidi.. vidjela joj je jajnike hahaha umrla sam od smijeha! Sad mi još ostaje izvaditi hormone štitnjače jer mi je zadnji nalaz bio grozan. Promijenili su mi terapiju i stvarno se nadam da ide na bolje..
A za uzv.. puno ovisi o doktoru i opremi kakvu ima... Frendica isto ide kod nje i njoj je isto već u 13 tt vidjela spol.. Neznam što reći..
Imate li imena?
Blago se tebi..sad znas za pripremu robice..
Ako je curica onda ce bit Mia,ako je deckic onda Tin
Malena bas mi je jako drago da je sve ok....za 2tt ce bit i srceko i moguce vec pokreti. Super!
url=https://lilypie.com]
Nutella i malena123 bas mi je drago :-) rastu nam sve bebice :-D
Ako mi bude cura bit ce Antea, a decka muz bira ime ako bude sto imam osjecaj da je musko opet :-*
Vec imamo jednu curicu-Ceza drago mi je zbog vas :-*
Joj meni je tako tesko izabrat imena, onako sve sto mi se sviđa je vecinom zsuzeto ili ih nosi netko koga ne mogu ocima vidit hihihi. Za curicu mi se više sviđa a za decka jedno, a drugo sam nadodala reda radi. Za sad je za deckica br.1 Filip, a za curu Luca! Pa vidit cemo hoce li mi se to sviđat za 7mj :)
url=https://lilypie.com]
a dal vam kažu na pregledu broj otkucaja srca u minuti, jer pročitala sam da se po tome može znati spol,
ako je više od140 curica, a ako je manje od 140 dečko.jel ima istine u tome?
ovo za otkucaje bi bilo apsolutno cudno s obzirom da su djeca do puberteta jednaka. ako ništa, uglavnom žene pate od niskog tlaka pa bi onda bilo obratno. muski imaju miša, ženske pipicu i mislim da bi tu priča stala (bar za ovo konvencionalno poimanje spolova) :D
pričala sam s frendicom neki dan koja je ginekologica. malo sam ju pitala za stolčić jer mi se to učinilo kao najprirodniji porod.. savjetovala mi je da skippam to kao prvorotka jer da stolčić dosta razmrda zdjelicu. pa evo.. sheram iskustva...
p.s. mislim da broj otkucaja mora biti oko 150, 160.. dok je naš duplo manji.
Sortiraj odgovore
Najstariji