Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malena123
    02. Lipanj 2016. 14:33

Nutella u kojem si tjednu?
    Meni je rodica rodila u njemackoj sad neznam kako to ide gore jer je otisla tamo pred kraj trudnoce negdje

• Nutella
    02. Lipanj 2016. 14:55

U 7. Ili 8.tjednu,sad sam se i ja pogubila. Sutra cu na pregleda pa cemo vidjeti sta kaze doktor.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

antonia123
    02. Lipanj 2016. 15:05

Ma da sve ce mucnine proci samo hrabro :-) 
    Aaa Iwy i tebi je veselo muz u Njemackoj...moj je blize pa opet ga ne vidam haha... a sta ces hvala Bogu i meni fali nekad da je svaki dan uz mene ali sad ce nas bit jos vise tako da treba zaraditi za nas :-) sve ima svoje. 
    Nutella javi se nakon pregleda.

• Meow
    02. Lipanj 2016. 16:23

Ja zijevam nenormalno, počeli su me ljudi ispitivati od čeg sam tako umorna. Uglavnom moram prestat zijevat da mogu i dalje živjeti u laži hahahahahah

Umorna sam ka pas:)

Mallla
    02. Lipanj 2016. 20:58

Ajoj Nera tebe je bas skrpalo! Nadam se da ce te pustit brzo. Meni danas bio prolazan dan, za dobro jutro se ispovracala a sad je sve ok! Malo muke ima al sam uspila rucat bez da povratim i sva sam ponosna!

url=https://lilypie.com]

RosaNerra
    02. Lipanj 2016. 23:19

onaj osjećaj kad si fazi da je sve to normalno. malo bljucnes i nastavis ko da nis nije bilo . svim buducim mamama ciji su muzevi po morima i terenima... moj duboki naklon i poštovanje ! moj stari je plovio, a nas smo 3 sestre. mama je zmaj i dan danas. 

idem u shopping malo do h&m-a u subotu. samo jedne hlače mogu zakopčat (kilaza ista, struk nestaje)  Jeste već počeke kupovat robu il sretnice jos stanete u sve?

• MayaLena
    02. Lipanj 2016. 23:20

Vecer cure! Evo da se i ja oglasin. Vratih se medju zive 😊 povracan vec 6 tjedana i stvarno mi je bilo koma. Mislila sam da nikad nece prestat. Ali izgleda da su mucninw stale od jucer. Nadan se da je to to. Znaci sada san 12+5.
    Treba mi savjet. Prestala sam piti folacin. I racunala sam da ce mi doktorica dati daljnje upute sto piti, poput elevita, prenatala i sl. No, na moj upit sto da sada pijem ona mi je rekla da prema mojim nalazima nema nikakve potrebe da pijem bilo sta. Ako bas zelim da mogu ali da nema potrebe. To me bas zbunilo jer vidim da vecina pije neke vitamine. I kupila sam prenatal od natural w. I sada citajuc razne recenzije i slusajuc okolinu skroz sam ponukana, jer mi je vecina rekla da im se od istih apetit jako povecao, ili su pak imale razne nuspojave poput neregularne stolice i sl. A mislim se samo mi jos to treba. Pa me zanimaju vasa iskustva i savjeti, ili da mozda kupim neke druge i do kada da to pijem?
    Hvala cure 😊

antonia123
    03. Lipanj 2016. 07:50

MayaLena naravno uzmi piti elevit ili prenatal nebitno koje odaberes :-) to ti je pogotovo bitno ako ne jedes dosta voca i povrca. Pila sam cilu prvu trudnocu elevit i nije istina da sam imala ikakav pojacan apetit i sad pijem od natural w isto neke vitamine i sve 5 ! :-D
    Nerra ja jos uvijek nosim sve isto cak i rebe neke pinku sire:-)
    Ali ja sam tip za tajice i sportsko tako da me tajice spase i onda nabacim neku majicu i gotova :-D
    Tako da nemoj puno trositi na robu bas za trudnice vjeruj mi kupi tajica i majice obicne mozda za broj vece ili malo sire pa da i poslije mozes nositi...
    Ja sam u prvoj trudnoci kupila dvoje gace za trudnice u hm obukla par puta i stoje kao nove :-D ionako ide ljeto hodat cemo polugole po kuci i plazi ..haha

Mile
    03. Lipanj 2016. 08:51

Moj je muž otišao na jahtu prije dva mjeseca, prvi put. Malo prije toga smo saznali za trudnoću, onda ja prestala raditi, ma sve se promijenilo u tjedan dana. Morala sam u početku trudnoće mirovati pa smo se bebac i ja preselili kod mojih dok prodje prvo tromjesečje. Spasili su me, ne znam jako bih mirovala uz dvogodišnjeg dječaka 
    Sad smo opet solo i tempo je udaran, ali uživam, nalezala sam se. Ipak, jako mi fali muž i kao moralma podrška i pomoć u svakodnevnim obavezama. Još je svjeze, nismo se skroz navikli. Tajo će doći za 4 mjeseca, kad već budemo jako debeli!
    Inače što se trudnicke robe, kupila sam jedne hlače za posao još prije mjesec i po jer nisam podnosila da me nešto steže, odmah sam nekako napuhnuta bila. I to je to, ne planiram previše ulagati u trudnicku  odjeću jer ide ljeto, pa mi se čini lako kombinirati sa haljinama koje imam i nekim laganim stvarima. Ali vidjet ćemo u sta cu moći stati 

• Nutella
    03. Lipanj 2016. 09:12

Dobro jutro svima

I ja navijam za tajice definitivno. Bar je danasnja moda od tajica i tunika,siroke nosnje i tako to.a ljeto je naravno za haljinice. Ali to je za ljeto dok nama nekima stomak nece biti bas nesto velik,sto cemo mi za bozic i novu godinu???bit ce nam bakini stari kaputi 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.