Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 4n4
    01. Lipanj 2016. 18:59

Bok!

Ja sam nova..
    Danas sam na 7+7, u petak sam bila privatno na ultrazvuku i vidjela srce kako kuca..  
    Prema zadnjoj mengi mi je termin 11.1.2017.
    Trenutno razmišljam o tome di ću voditi trudnoću.. Privatno ili preko HZZO-a.. a znam trebala bi lagano to već rješavati.

Uglavnom sviđa mi se ova grupica.. malo sam čitala porukice i nadam se da ću se uskoro i ja ovdje udomačiti.. 

Mallla
    01. Lipanj 2016. 21:51

Dobrodosla 4n4...a gle trudnocu mozes vodit privatno a sa soc.gin. se dogovoris za uputnice. Osim ako ne mislis bas sve placati!
    Ooo brzo ces se udomacit, ma tu smo ti svi jednostavni!

url=https://lilypie.com]

antonia123
    01. Lipanj 2016. 23:04

Meow nadam se da ces iduci put vidjeti bebicu...po meni si rano isla na pregled ali ti kako hoces ja prije 8 tj nebi isla neznan cemu tolika zurba... previse pregleda odjednom al eto svak ima svoje misljenje  sad ces se samo bzv opterecivati ... ali drzimo fige...
    Skupila sam nalaze od briseva; sve uredno hvala Boze :-)
    Dobrodosla 4n4 i cestitam na srceku :-)

• Meow
    01. Lipanj 2016. 23:17

Ma slazem se antonia, al moja ginekologica me narucila tak rano jer je racunala po menzisu a po mengi sam daleko u 5. Tjednu. Nisam ja navaljivala. Ne brinem se, razumijem da postoji tok kojim sve ide i kojim se dijete razvija, znam da je ovo normalno tak da se ne brinem:) provela sam cijelu vecer slazuci kutnu garnituru iz ikee sama. Decko je na putu tak da sam se primila posla hehe poludit ce sto sam sve to sama dizala i radila. Nema veze. Uglavnom moj decko je inace brizan, al otkad zna za bebu, jos je vise pazljiv. Oboje smo totalne neznalice jer nam je to prva beba pa nam je sve full zabavno i novo.
    Kak vasi muzevi/decki.. Jel im to zabavno kao i vama?

• Meow
    01. Lipanj 2016. 23:18

Btw dobrodosla 4na4! Bas mi je drago da si cula srceko, ja to jos cekam. Vjerujem da tek tad dobijes osjecaj da si trudna

• Meow
    02. Lipanj 2016. 06:42

Cure, manje me grudi bole danas, umorna sam i dalje...jel se kojoj to dogadjalo? Da li simptomi mogu se smanjiti?

• malena123
    02. Lipanj 2016. 07:04

Meni je bilo prije par dana da sam pucala od energije, ni mucnine ni nista, a za grudi i nisam isla toliko za tim, tako da neznam sto bih rekla za te simptome prva mi je trudnoca pa sam totalno smusena oko svega. Sve mi je cudno i za sve zivo zovem ginekologicu 

Mallla
    02. Lipanj 2016. 08:30

Meow meni su ti u pocetku trudnoce grudi bile jako jako mekane, na njima nije bilo s od simptoma, tek u 7om tjednu su se ucvrstile, zaoblile! A mucnine su mi lagano pocele s 5+4, s tim da su se u punom svjetlu pokazale u 9om tjednu i jos traju, najgori mi bio 10tt a nadam se da ce ovaj 11ti bit bolji!
    Sve smo razlicite i zbog toga se nemoj opterecivat ni sa cim! Osim jake i probadajuce boli ili krvarenja. Sve drugo ide uz trudnocu.
    S druge strane dok nemas potvrdu da je sve u redu i da sve mozes nemoj pretjerivat štedi malo sama sebe!
    Moj mužić me pazi i mazi pogotovo jer vidi koliko mi je loše, a mislim da jos nismo u potpunosti svjesni da cemo bit mama i tata :)

url=https://lilypie.com]

antonia123
    02. Lipanj 2016. 09:32

Muz mi je na brodu... ne vidimo se gotovo cijelo ljeto tako da mi nema od njega nikakve pomoci... naravno kad je stigla i prva bebica bia je kuci i pomagao mi koliko je mogao :-D
    Zato imam pomoc mame i sestre :-) al ugl sama vozim i obavljam sve sta treba . Super mi je sto se ni ne osjecam trudno jer nemam simptoma.

RosaNerra
    02. Lipanj 2016. 09:50

Dobrodošla 4n4 :)
    mozes ti sve privatno obavljat, ali moras se vodit kod državnog ginekologa radi uputnica.+ u kasnijim mjesecima trudnoce dolazis se pregledati u bolnicu svaka tipa 2 tjedna. al to je ono kad si već pred porod.

cure.. savjet.. trudnoća traje 280 dana! ako budete svaki tren osluskivale svaki drek poludit ćete. učestalo mokrenje, probadanja, bolne cice, nervoza, suze, mučnine, vrtoglavica, glavobolja, implatacijsko krvarenje.. sve su to normalni simptomi. nije lose jednom na tjedan si pročitat trudnocu po tjednima i vidjeti šta vas očekuje u kojem tjednu. ima čak i zgodnih filmića. kad idete kod ginekologice prvi puta na pregled ispitajte ju sve. ali sve.. koji pregledi su obavezni, sto mozete ocekivati u narednom periodu, kakvu hranu  vam savjetuje. ako ste aktivne bile prije, nastavite biti aktivne i dalje, ako niste nemojte sad krenut trčat/skakat i ostalo. + ide period sunca i mora.. ma uzivajte u tome :) udovoljite si u svemu :)

muž.. muž je drugi čovjek. svekrva ga je lijepo uputila da je smirena trudnica = smirena beba i baš sam joj se jučer zahvalila na tome. malo je ostao u šoku kad je vidio da beba s 12 tjedana ima refleksne pokrete i da će već sljedeći tjedan sisat palac :D inače je nevjerni toma. mislim da počinje kontemplirat da će postat tata... puštam ga da prirodno to shvati, iako sumnjam da će se to desit dok klemp/klempica ne uzme prvu loptu u ruke.

MajaSocka želim ti danas dan bez mučnina.. ja sam jučer na poslu bar 3 puta povraćala... i onda jos 3 puta dok sam se penjala po stepenicama i 3 puta skoro do doma. ljudi me gledaju na cesti ko da sam pijana :D jos mi samo fali da se izbljujem negdje po centru grada. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.