Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonia123
    01. Lipanj 2016. 13:21

Malena super bit ce to sve ok,nemoj se previse opterecivati ako vise nema krvi pregled ce ubrzo :-)
    Maja jao tebe bas drze mucnine ali ne brini prestat ce. Probaj bar vise tekucine pit nekako se natjeraj ili iscijedi narancu probaj popit mozes li to? Mlijeko?:-)  ja jedem najvise voca jer to obozavam i odgovara mi puno :-D 
    Aaaaa reci toj susjedi da tu macku drzi podalje :-) :-)

• Nutella
    01. Lipanj 2016. 13:29

Bog curke
    Imam jednu brigu i dajte mi neki savjet. Dali je normalno da me po dnu stomaka boli? U 7.sam tjednu,i jucer me poceo stezati stomak kao neki grc ili nek tezina? I kroz noc me stezalo u trenutku kad se okrenem.A tek za 2 dana idem na prvi pregled

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

RosaNerra
    01. Lipanj 2016. 13:30

Eto vidis Malena123 nema mjesta panici. 
    Kad vodite slatku ljubav samo lagano.... nikakav sado mazo :D

opusti se. pretjerane panike, strepnje, ultrazvuci, silni pregledi i ne znam sta samo škode djetetu i tebi. treba biti svjestan da je period do 12 tjedana najosjetljiviji i da je embrio tada najranjiviji. najbolje sto sama za sebe i bebu to be mozes napravit je da dises duboko i veselis se. 

dal je neka od vas počela razmišljat o tipu poroda koji želi? (kada/stolcic/kobila/epiduralna/ne epiduralna)?
    nije da sam jos u toj fazi ali počela sam malo čitati prednosti i mane.. zanima me sta mislite.

katrin171
    01. Lipanj 2016. 15:11

Nutella bez brige. I mene bolilo u tom periodu, sad skoro 11i tjedan smanjilo se. Dešava se zbog širenja maternice i sasvim je normalno.

Nerra zasad mislim da cu pokusati prirodno pa dokle ide, nije da baš imam nekog velikog izbora :/
    Cini mi se da se kod nas sve svodi na prirodno ili carski.

Mallla
    01. Lipanj 2016. 16:22

Holaaa :)
    Od đumbira me isti tren želudac zaboli, tada ne povraćam ali boli. Naranča isto ne dolazi u obzir, mlijeko povraćam i još me bole crijeva. Tako da sam vam ja ajme i kuku...vodu pijem tako da namoćim usne i onda to poližem i sve tako. Tu i tamo uspijem popit cedevitu od limuna ili senzaciju. Skontala sam da od dizanja iz kreveta bar 40min ne smijem ništa stavit usta. Neznam kako bi vam dočarala, ja imam volju jesti i želju, al ono što pojedem izbacim u roku 20 minuta. Jedino što uspijem zadržat je to što oko 8h pojedem štapiće, u 10 bananu a u 11 kiflu praznu ito to jedem sporo. Baš potpuno drugo stanje. Kad čitam šta sam napisala i meni zvuči kao da pretjerujem, al nažalost nisam.

Malena drago mi je da te gin. Umirila i ja mislim da je to vjerovatno od te jace prokrvljenosti. Mi se štedimo do 12tt, par puta smo samo ito ultra nježno.

Nera nisam sigurna ima li u Dubrovniku u rodilištu izbora oko načina poroda :)

Nutella na samom početku trudnoće grčevi slični menstrualnim su sasvim normalni, maternica se širi!

url=https://lilypie.com]

RosaNerra
    01. Lipanj 2016. 16:51

ajme Majo moja.. pa ti ćeš poludit s tim mučninama. :(
    a nista.. štapići i kifle. coca cola..  

povraćamo na svim stranama hrvatske :D weeee

• Meow
    01. Lipanj 2016. 17:05

Cure ja bila na pregledu, doktorica gledala uzv ali ne vidi se jos plod. Kaze da po 28 dnevnim ciklusima sam ja 5+1 ali s obzirom da ja nemam 28 cikluse nego 30 ili 32 onda je rekla da je po njoj to jos uvijek u redu i zasad nema brige. Rekla je da dodjem za 7 dana pa cu onda vidjeti plod i cuti otkucaje. 

Uglavnom osim toga imam neku cistu na jajniku od 3 cm ali kaze da je ok i da dok je do 6 cm je sve u redu. 

Eto, nadajmo se da cu vidjeti i cuti bebicu kad dodjem na kontrolu. Nadam se da se nisam prerano veselila :(

• malena123
    01. Lipanj 2016. 17:25

Hah dosla doma s posla i zaspala ko top. Da smirila sam se. Curka mi smeckasto po malo ali to je valjda odtatak od sinoc. Smirila sam se i super. 
    Cure ja sam cula da su krekeri za mucnine spas pa sad neznam mozda vam pomogne.

• malena123
    01. Lipanj 2016. 17:28

Btw meow ne brini se bit ce to sve okay. Ako si zatrudnila malo kasnije u ciklusu ili se ovulacija pomakla. Samo glavu gore bit ce sve okay.

Mallla
    01. Lipanj 2016. 18:17

Nera bas to u svim krajevima Hrvatske rigoleto hahah :) Ma mogu izdrzat jos tjedan dana do 12tt...al nadam se da neće duže!

Meow, ako su ti ciklusi 30-32 onda je jos manja trudnoca, zato ti fino pazi na sebe i za tjedan dva ces cut svoje srceko malo :)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.