Joj ne Mileeeee.. sve si mi ideje ubila:)
Nema veze ja se i dalje nadam da je curka:D Nema veze ak je dečko, ali imam ogromnu želju da bude curica:(
Sramota!
ali to su sve bezveze želje, ono što stvarno želim je da dijete bude zdravo i sretno:)
Heeejj cure!
Evo ja se danas posteno najela i umjesto da se to sve fino razgradi trk u wc i sve van. Ja bi volila naci barem jednu namirnicu koju mogu jesti i koja ce se zadrzati u meni. Al dobro jaka sam, mogu ja tooo!
Ja sam sebi na dane ruzna, imam pristice i izgledam nateceno u licu.
Nekako bi volila curicu, al sanjala sam da sam rodila deckica i bas mi je bio ljep, zaljubila sam se u njega :)
Imam pregled u Petak, jedva cekam!
url=https://lilypie.com]
evo pozdrav moje trudnice !!
najprije...
Iwy25.. vau! 12 cm vec!! pa to je sjajno! ti si u 15tom tjednu onda :D ili ste ti i suprug veeelikii :D
Maja Socka... drž se. nadam se da te neće još dugo... jel te jos drze cijeli dan? ja nemam apetita za ubit se. a muka. sto sam aktivnija, manje mi je slabo.
Evo, mi bili danas na UZV-u. danas smo točno 12+0 i imamo točno 6 cm. mašemo rukicama i nogicama. Nuhalni je u redu, sutra idemo po markere u Sunce. Baš sam prvi put onako osjetila.. ajme.. shit! ja sam trudna!! a i muž isto.. sav je neki nježan i smješka se panično :D . ja bi ful htjela dečka, ali ako bude cura i ona će biti moj mali miš :D nekako sam privrženija muskoj djeci jer sestra ima 2 fakina... ma što god samo nek je zdravo. mama će ga/ju učit vozit motor, a tata svirat gitaru :D :D
Cure pomagajte. Maloprije sam imala odnos s dragim i primjetila sam na njemu krvi. Kad sam pogledala shvatila samda sam prokrvarila. Da li se to vama dogodilo? Uzasno se bojim neznam sto napraviti a ginekoligica mi radi tek popodne
Nerra napreduje i tvoja bebica bas lijepo :-)
Ne brini jedini koliko mozes , beba ce sebi uzet sve potrebno :-)
Ma da kad imate spontani jedan put kao i ja vise vam nije bitno jel musko il zensko nego samo da je zivo i zdravo...naravno svi mogu prizeljkivat ali kad vidite to malo cudo kad izadje iz vas i primite ga odmah cete se zaljubiti :-D
Malena123 da li si puno prokrvarila , svjeza krv ili ? Ako je puno ja bi otisla na hitnu ako nije pricekaj ginekologa...javi se sta prije.nadam se da je sve u redu :-*
Nerra,u 14tt.
Nismo bas nesto veliki,hehehe.
Valjda ce beba bit velika,pase joj hrana koju papam..
Malena 123 ako nije svjeza krv,nemoj panicarit.
Nazovi bolnicu,na informacije i pitaj sta ti je cinit,i samo miruj.
kad tvoja doktorica pocne radit odmah ju nazovi.
Ja isto imam smeckasti iscjedak,mirujem,stavljam vaginalete,i za par dana bi trebalo proc.
Stvar je kod mene da mi se maternica siri i da dolazi do pucanja kapilarica.
Zato samo bez panike i lezi i odmaraj.
zvala sam hitnu sinoć, žena koja se javila je jako neljubazno odgovorila da nije hitan slučaj ni ne saslušavši me. užas. meni se količinski učinilo dosta međutim kad sam se smirila vidjela sam da nije toliko puno. evo me na poslu, a jutros je ostao smeđi trag vjerojatno od krvi od sinoć. ginekologicu ću nazvati odmah kad je počne smjena. pregled mi je u petak. a užasno se bojim i brinem jer mi je prva trudnoća i neznam kako reagirati i postaviti se u situacijama. dragi kaže da se ne brinem da ako je krvarenje bilo samo nakon odnosa da je vjerojatno osjetljivo dole. inače danas sam 5+1
Nera, da jos me mucnine drze cijeli dan....ne povracam cijeli dan 1 do 2 puta a ostatak želudac boli, gori čak na trenutke me uhvati i slabost. U petak mi je pregled pa ću sve to reći gin. Jer malo me strah. Kad zbrojim šta u danu pojedem i onda još povratim, to je pre malo....neznam nadam se da ce sve bit ok! Najgore mi je što sam gladna i žedna a ništa ne mogu. Vodu pijem tako da namoćim usne pa obližem i tako....poprilično sam iscrpljena, toliko da sam sinoć otplakala turu!
Malena odmaraj i naravno kod dr. Cim prije. Moze se dogodit da prilikom odnosa dođe do krvarenja. Ne mora bit da je nešto ozbiljno al čim prije kod dr.!
url=https://lilypie.com]
Joj grozno. Ja isto ne znam ništa, nadam se da će ti sve ginekologica objasniti i da nije ništa ozbiljno. Možda je nešto slično kao kod Iwy..
Sortiraj odgovore
Najstariji