Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katrin171
    31. Svibanj 2016. 10:28

Malena ništa strašno. I ja sam imala strašnu tremu prije prvog pregleda,al sve u najboljem redu proslo. Prvi put vaginalni ultrazvuk bio, vidit cemo danas hoće li opet tako ili preko trbuha. Razgovor , uzv, eventualno papa test, mjerenje kilaže i tlaka i to je to više manje. Ako ti je doktor/ica ok sve će to proći lagano.
    Ja jedem sve, znači SVE. Svaki dan jedan kuhan obrok, voće, mlijeko obavezno, a priuštim si i zalogajčić dva nečeg sto i ne bih smjela, ali nema veze dok su svi nalazi uredni.

• Nutella
    31. Svibanj 2016. 10:29

Mucninu imam uvijek kad sam gladna,tako da svakih sat-dva moram nesto grickat. Curke koje imaju visok tlak pazite sa suhim mesom!
    U prvoj trudnoci se stomacic pokazao negdje oko 13tjedna,sad cemo vidjet sto ce bit,a kazu da u drugoj krene jos i ranije 😮

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Nutella
    31. Svibanj 2016. 10:30

I da,nadamo se curici jer deckica imamo 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• slakica
    31. Svibanj 2016. 10:35

Drage moje evo meneee. :) MajaSocka Hvala na dobrodošlici!
    Ja sam jučer zvala ginekologa i naručena sam 13.6. na pregled.
    Vidim da pišete o mučninama,kod mene nešto jako malo,bude mi mučno ako prođem pokraj nekoga tko puši, dim cigarete osjetim na kilomatar sada hahahha. Ja imam bolove u janicima, ne jake, više onako kao da ću dobiti stvari. Trbuh mi se već malo počeo nazirati.

Apetit mi se nije još uvijek povećao, jako mi paše jogurt, pijem ga na litre. Slatko me uopće ne vuče, a u pms-u sam mlatila po domaćici i čokoladama. :)
    Povraćala uoće nisam, ten mi je ok, jedan prištić na bradi(tako bi mi bilo i prije stvari).
    Jedino sam nekako smirena(inače sam uvijek u pokretu i stalno se brinem oko svega), a sada baš neka mirnoća, ono baš "blaženo stanje".
    Moj dragi je jako zadovoljan po tom pitanju.

• Meow
    31. Svibanj 2016. 11:20

Ja imam dosta stresan posao ponekad, ali sam skužila da otkad sam trudna, toliko se lako mogu smiriti, da je to nevjerojatno. Onako čim skužim da se živciram, odmah se nekako smirim, ono razmisljam si da nije ništa vrijedno toga, i odma se sve skulira:D

Počet ću ići na neku jogu za trudnice uskoro. Btw bicikl smijemo voziti? ja bi na posao polako krenula biciklom, ali ne znam dal smijemo.

Iwy25
    31. Svibanj 2016. 12:42

Ja jucer zavrsila kod privatnika na utz jer moje ginicke nema cijeli tjedan.
    A kako sam imala dosta smeckasti icjedak,prepala sam se i brzo na pregled.

Uglavnom receno mi je da se maternica siri i dolazi do pucanja kapilarica i od tud iscjedak.
    Ako vam se to desi,ne panicarite,sve dok nije svjeza krv.
    Sad par dana vec imam iscjedak i nastavila sam sa Utrogestanom vaginalno.

Bebica je preslatka,tako je aktivna,lamace rukicama,nogicama,okrece se..
    Nesto predivno..a ima 12cm

• Meow
    31. Svibanj 2016. 13:25

Ajme koji si ti tjedan?

antonia123
    31. Svibanj 2016. 13:36

Nutella evo meni je druga trudnoca prosla 12 tjedana stomaka nigdi :-) i mi imamo decka nadamo se curici ali glavno mi je da je zivo i zdravo iako se nebi bunila ni da opet bude decko :-) simptomi nikakvi kao u prvoj a bio je decko tako da sam sigurna da je opet ..hahah
    Meni se u prvoj trudnoci lice proruznilo..mislim na pristice i fleke a bio je decko i vec sad mi je lice opet puno pristica :-( 
    Idem danas po nalaze briseva, nadam se urednome rezultatu.

Mile
    31. Svibanj 2016. 14:05

I mi se nadamo curicu jer dečka imamo, ali meni nije toliko bitno kao mužu, on je i za prvo zelio da bude

Mile
    31. Svibanj 2016. 14:19

I mi se nadamo curicu jer dečka imamo, ali meni nije toliko bitno kao mužu, on je i za prvo zelio da bude curka. Na pregledu sa 12 tjedana doktorica je rekla da se nazire izmedju nogica nešto kao da visi ali još je bilo prerano za reći sigurno. Samo nek nam je zdravo, nije važno.
    U prvoj trudnoći ten mi je bio puno gori nego sada, a bio je deckic. Nosila sam nisko kao i sada. Više mi se jede slano nego slatko (špek ruls :-) ) ali ništa od tih babskih priča za predviđanje spola ne mogu primijeniti jer ima tu svega. Neki moj instinkt kaže da je deckic. Cijela obitelj želi curicu jer s muževe strane generacijama nema ženske djece (za njih kažu da ne znaju žensko dijete ni nacrtati  )
    Puno mi je čekati do sljedećeg pregleda, nekako sam previše zabrinuta i napeta, stalno osluškujem svoje tijelo. Mislim da ću se naručiti privatno ovaj tjedan da vidim bebicu i da se malo opustim i više uživam. Koji prekrasan osjećaj vidjeti to malecko kako mase rukicama i nogicama i čuti da je sve ok...
    Iwy, zar već ima 12cm? Super

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.