ma špek rules!:)
Trebamo vjerojatno samo paziti porijeklo, da je to meso koje potvrđeno nema bakterije ili neš.
Isuse kako sam ja umorna, i ružna! Nadam se da je ono što kažu istina, da kad poružniš u trudnoći onda je curica jer ti krade ljepotu:D Izgledam ko propalica, a našminkana ahahahha. Kosa mi je katastrofa, lice neke mrlje... ma užas:)
Uglavnom mi se nadamo curici, a vi?
Antonia neka stomcica imat ce se kad on ispupcit :)
Tory meni kad se potrefi da je dan bez mucnine ili smanjene mucnine tada sam stalno gladna i samo trazim sto jesti, ali opet kako sam vecinom s mucninama onda pazim opet sta cu pojest. Al evo moj ti je savjet kad si gladna jedi!
Mile meni se isto vidi stomak a dosta rano i jos mi je prva trudnoca, ne kuzim kako tocno to ide al eto kod mene je stomcix tu!
url=https://lilypie.com]
Svi iste probleme imaju
Kod mene u kilaži stanje identično kao prije mjesec dana...al ipak sam počela izgledati debelo...ne trudno nego debelo. Apetit strašan, samo tražim hranu, mučnine ne postoje.
Meow kod mene upravo suprotno, nikad bolje nisam izgledala, ten se popravio, i baš sam zadovoljna izgledom (od vrata pa na gore-da se razumijemo )
Iiiii danas nam je pregled....jedva čekam.
Ista stvar kod mene,kad mi je mucno moram jesti..i tesko mi je isplanirat rucak jer neznam kaj mi se jede do zadnjeg trena.ujutro navalim na sendvice.uzimam kuhanu sunku znam da nije bas najbolji izbor ali tako mi pasu sendvici.
Kako vi bavite noci? Ujutro sam premorena jer ne spavam u komadu i onda popodne obavezno nadoknadim. Izgledam umorno,par pristica po bradi ko u pmsu i stalno se gledam jel cu poflekaviti jer isto ocekujem curicu,i seka me stalno ispituje jer ona je bila jako kako se kaze"ruzna" kad je nosila curicu.
Ali ima toliko situacija di se to ne poklapa pa necu se ravnat po nicemu.moja zeljica i osjecaj je da bude bebolina.
Malazvjezdica i moja!!
Držim ti fige, i držim nama fige.
Naša cijela obitelj navija za curicu:)
I nadam se da ovi prištići će opravdati svoje postojanje i ova ružnoća koju imam:DDD
Cure da citiram mog muža : "Ne postoje debele i ružne trudnice." Ako ćemo tome vjerovati...Niste (nismo) ružne
😉
I treba u muzevoj obitelji svi imaju deckice treba jedna curka.
A i meni su dva puta ciganke rekle jos prije(bez da sam ih pitala) da cu prvo rodit musko pa sad ti znaj.
Curke kako je prošao vaš prvi ultrazvuk?
Što mogu očekivati? danas mi je punih 5 tjedana, pregled je u petak. strašno se bojim kako će to sve proći, samo želim da sve bude u redu.
a što se papanja tiče, apetit mi je nikakav ali zato bi čokolade mogla tonu pojesti
Meni je prvi uzv sutra:) I ja sam uzbudjena. U aplikaciji i na netu pise da se može već srce čuti, ali neću se brinuti i ako se još ne čuje.
Meni je danas 5+2(napokon sam shvatila ove šifre što pišete za tjedne hahaha)
Ma katrin znam da smo prekrasne i prelijepe, meni se još niš ne vidi, nisam dobila ni kg, čak sam smršavila malo, ali vjerujem da će to krenuti u kasnijim tjednima. TO je najljepša debljina na svijetu!
Ja imam pojačani apetit ali sam si odmah pripremila namirnice pa da ne jedem sranja. Pripremila sam si za dorucak chia sjemenke u kokosovom mlijeku i napravim si zalihu za tjedan dana unaprijed pa onda samo kad idem na posao si stavim u kutijicu, skupa sa jednom bananom onako zgnječenom pa to jedem, da ne bi jela gluposti. I kupila sam mrkve pa nasjeckam mrkvu na štapiće, stavim si u kutijicu da bude svježe i onda nosim sa sobom pa kad mi dođe grickam. Bolje to nego slatkiše.
I bademe ponekad umjesto mrkvi jedem kad sam gladna.
Naravno, kad me baš primi glad jaka, onda pojedem čoksu ili nešto nezdravo ali ovako ako se pripremim, onda ću bar u većini vremena jesti nešto zdravo, a samo ponekad ove gluposti:)
Da, to sam i ja pročitala, ali vidjet ćemo sve. Najvažnije za sada je da se bebica smjestila u maternicu :) i da to potvrdimo.
Ja sam luda za ananasom kojeg sam u životu sve skupa pojela dvije kockice. Neznam ali u zadnjih par dana bas mi paše okus hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji