Hvala ti Mile i ostale curke! Baš me smirite!
Za 2 dana je pregled. Jedva cekam! Uopće još nisam svjesna što se događa:D Ni ja ni dečko:)
E da Donat MG, to bi i ja trebala s obzirom da imam autoimunu bolest i generalno se napuhujem dosta, a vidim da vi kažete da je u trudnoći to normalno, znači onda ću svakako morati nešto uzeti za to.
Ja volim MG mivelu, jer nije gazirana, mogu i to?
Ejj, pozdrav svim novim mamama :-)
Meow, ja ti nisam imala nikakvih mucnina ni tegoba dosad osim te probave i napuhnutosti, i to me mucilo koja 2 tjedna, i to dosta. Zbog toga sam sta ti kazes izgledala ko da sam vec na pola trudnoce :-)
Uglavnom, stabiliziralo se, a preporucujem donat mg, suhe sljive za poticanje probave, te jogurt, sensia i tome slicno
Pozdrav drage mame
Kako sam prestala piti kavu tako sam prestala ici i u wc 😣
Morat cu vise takvih proizvoda konzumirati.
A sto se tice objavljivanja trudnoce...prvu trudnocu sam rekla svima odmah sa nekih 6tjedana nakon prvog pregleda,jer nisam mogla ni sakrit svoje mucnine i sto nepijem kavu. A sad sam odprilike 7.tjedan i vec rekla roditeljima iako tek u petak idem na prvi pregled pa cu tad reci svima. Nemam razloga cuvati do 12.tjedna,nedaj boze necega svejedno ce se saznati a ovako ce bar imati razumjevanja zasto sam smrsala,zasto nejedem,zasto nepijem kavu,zasto je muz poceo kuhati haha...
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Pozdrav drage curke,
evo da vam se i ja pridružim, pozitivan test 26.05., danas brojimo 4+6. Procijenjeni termin 1.2.
u petak se ide na pregled i nadam se da će biti sve u redu. malo nas je zatekla trudnoća, nije bila planirana, ali što je tu je, samo jako i samo hrabro naprijed.
od simptoma povremena lagana mučnina,ništa strašno, ali i grčevi kao u mjesečnici kojih se baš užasavam. morat ću manje vremena provoditi na dr.google.
želim nam svima puno sreće da naši mali anđeli dodđu živi i zdravi na ovaj svijet.
Dobrodosle nove :-) koliko nas saamo ima... evo ja sam 12 + 2 ( druga trudnoca) stomak ravan ka daska ..hahha svi se cude kad kazem da sam trudna kad sam mrsavica...ja vam neman apsolutno nikakvih tegoba, ne osjecam se trudno ni ista.. dizem svog bebaca svaki dan ima 9kg i nemam nikakvih problema.
Jedem sve sta mi se jede od janjetine,prsuta,salama... tako da samo navalite...sto vam odgovara jedite :-D
Iduci pregled 16.6 nadamo se saznati spol da vidimo ocemo dobit bracu ili seku :-)
Blago tebi antonia kad nemas tegobe. I ja jedem sve sto mi se jede,u prvoj trudnoci sam previse citala ne narandzu ne limun,ne rostilj ne ovo ne ono....sve su to vitamini koji su nam potrebni,kad nas bude smetalo onda cemo prestat jesti ti nemirnice. Do tad uzivajte u hrani 😉
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Joj cure ja sam tako ljubomorna na vas koje nemate mucnine/tegobe, al ono bas iskreno!
Uvik sam mislila kako ce mene micnine zaobic, kad ono kod mene su za mene i jos 3 osobe hahah ;) Al dobro tjesim se da ce u roku tjedan dana popustit ako ne skroz i proc!
Antonia ravan trbuh u skoro 13tjednu....ne mogu vjerovati hehheh, zar je to moguce :)
url=https://lilypie.com]
Hey curke, mene takva glad pere da to nije normalno!
Prije trudnoce sam jela samo dorucak i rucak/veceru (mozda nekad i nesto izmedju).. Sad sam stalno gladna, a tek sam u 7om tjednu. Cak i kad imam mucnine bude mi lakse kad nesto pojedem ..
Kakva je situacija kod vas?
p://lilypie.com]
Da Majo nadam se da ce ti ubrzo mucnine prestati :-)
Da probat cu slikat pa stavim slikicu ma ravna ka daska haha..
Tory samo ti jedi kad god osjetis glad ...mene ne vata nikakva glad ja najvise jedem voca :-) mljac...tamanim svee od reda
Cure moje, ja sam u 14 tjednu, dobila sam samo pola kilograma, ali mi je trbuh ogroman. Već sam smiješna sama sebi, ljudi me već mjesec dana čim me sretnu pitaju jesam trudna jer je preočito
Rano se vidjelo i u prvoj trudnoći, a sada još više. Ne znam o čemu to ovisi , kažu možda o građi tijela ili o količini plodne vode...
Utješile ste me za suho meso, nastavit ću jesti te stvari jer imam veliku potrebu za tim, valjda i to nešto znači. I ja sam u prvoj trudnoći pazila strogo i školski , na sve što sam igdje pročitala . A čitala sam puno. Poslije sam shvatila da sam pretjerala u paženju na sve i na kraju se previše toga odrekla - ne tunu, suhomesnato, jagode jer su pune aditiva, ananas i ne previše peršina jer moge potaknuti kontrakcije, što manje pšeničnog brašna zbog glutena... listi nikad kraja, ostala željna svega. Sad sam pametnija .
Jedino čega se još uvijek jako bojim je sirovo pileće meso, na to treba paziti jer je jako opasno, dobro prati ruke i posuđe.
Sortiraj odgovore
Najstariji