Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    27. Siječanj 2017. 20:05

A mene zanima jel netko imao sljedece iskustvo. Danas sam primjetila krvavu sluz na gacicama. Prijateljica mi je rekla da je to tzv. cep i da je to normalna pojava prije poroda. Kad se njoj to pojavilo, ona je rodila par dana nakon toga. Jel se nekome to pojavilo?

Nepoznato_22
    27. Siječanj 2017. 23:04

Tako i ja ocekujem da ce moj porod bit uskoro, iako mi je termin 26.2 moj mali se vec okrenuo a ja otvorena 2 prsta do glavice, tak pise na nalazu :S sad samo cekam da krenu trudovi il nest :P mali je jos jako aktivan, pa cekam da se umiri i krene vise, jako jako je nisko, na mjehuru uzas, svaki pokret kak se pomakne ja moram na wc :(

Nepoznato_22
    28. Siječanj 2017. 10:40

Ahahaha da da :D katastrofa mi je sad, ne znam sta mi je bilo gore, kad je bio visoko pa sam imala pritisak na zeludac i zgaravicu ili sad pritisak na mjehur, ponoci obavezno jedno il dva oslaska na wc, cim se pomakne, meni se piski uzas :S

Kikica1994
    28. Siječanj 2017. 19:42

Hej curke pozdrav svima i novim curama dobrososlica..ja sam vam vec 16 dana hospitalizirana tako da se nisam bas javljala..meni je jucer ispao sluzni cep,ali mi je doktor rekao da je to cista glupost i da to ne treba biti mjerilo za porod..nekim zenama ispadne taj cep u 35 tt a rode u 42..bar je evo meni danas tako objsnio jer sam ga pitala jer kazem meni je sinoc ispao..a ja sam 40+2..i mi jos cekamoooo i cekamoooo ali smo u bolnici da zbog visokog tlaka to nisam napisala,tako da se nadamo da cemo se skoro upoznati 😊😊😊😊

Kika

Elsa0
    14. Veljača 2017. 15:19

Evo napokon da se i mi pridruzimo zimskim bebicama

• Anabanana0
    21. Veljača 2017. 18:18

Halo mame!
    Kako je dosao novi forum nikako se nisam mogla logirati na svoj stari nick Anakox
    Da seb pohvalim i ja da jemoja beba stigla 2.2. 
    Kako ste vi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.