Ja sam 30+3 pa me steze stalno :s al sam zatvorena i na normabelima da se smiri al se ne smiruje bas :S poludit cu ne mogu ni sjedit, hodat, samo mi lezanje pomaze, tad ne steze :S
Helo žene drage!
Nisam se dosta dugo javljala, ali vas svakodnevno pratim. Pročitala sam da je jedna zimska bebica već stigla, čestitke roditeljima
Mi smo danas ušli u 32. tjedan. Dečko mali se javlja, pogotovo navečer kad legnem, imam osjećaj da tada radi akrobacije sutra nam je pregled pa se baš veselim. Inače kod mene sve ok, ali već 2 tjedna osjećam kontrakcije, kažu da je to normalno. Vidjet ćemo što sutra ginekolog kaže. Stvarčice za bebača su skoro spremne, još neke sitnice nedostaju za mene i njega, ali veliki dio smo ovih dana nabavili
Nama je termin 17.02. ali nekako imam osjećaj da će dečko uraniti, iako nam je patronažna sestra na tečaju rekla da prvorotkinje najčešće prenesu.
Evo i mene !
Nove curke dobrodošle !
Ja sam jučer bila u TA, bila sam na ctg-u al je bebač spavao pa ctg baš nije bio najbolji, hodala sam po stepenicama da ga razbudim. Izgleda da će biti na tatu jer se na par sekundi javio i nazad na spavanje. Nakon toga sam otišla na UZV i pregled kod doktorice, otvorena sam 1 prst. Ponovno idem za tjedan dana ako se što ne promijeni. I što se tiče kilaze, meni je prošli ponedjeljak kod mog dokt bebač bio 3060g, a jučer 3411g tak da se nemojte zamarati sa kilažom. Ako ne rodim još tjedan dana biti će on i 4kg.
Nepoznato, potpisujem ono što je bigica napisala, meni je isto ta biobaza torba bzvz. Ja sam kupila nivein ruksak za bebu i to mi je nekak bolje.
malo-sunce mislim da nema pravila o prvorotkama ili višerotkama. Moja je sestra bila prvorotka pa je rodila u 33tjednu, a znam curu koja je drugorotka pa je rodila u 42tjednu. Tak da kad bude bude.
Ja imam kontrakcije od negdje 24 tjedna :S sad sam 30+3 i jos ih imam al manje :S ja nekako osjecam da ce zbog tih kontrakcija vas bebac doc ranije :S pa cu se pripremit u 1. Mj :)
Mi smo danas punih 38 tjedana. Prije tjedan dana na kontroli bebac tezak 3300g. Jedva se vec muvam
Muci me stalno puni nos, a po novome i hrkanje po noci. Muz luduje
Drage trudnice,
svima koje slavite sretan i blagoslovljen Božić Vama i Vašim obiteljima i sve najbolje!
Hej curke :-)
Prvo sretan i blagoslovljen Bozic onima koji slave i vasim obiteljima :-) Kako se osjecate? Dali se pomalo spremate za rodiliste.Ja se nadam da ce moj frajer malo ranije doc na svijet..jer mi je pomalo svega dosta pogotovo ker sam sva pocela oticat..kao bumbar sam..uzas..
Kika
Sretan i blagoslovljen bozic svima :) ja cu se pocet pakirat poslje nove, ugl u prvom mj imat cu sve spremno jer ni doktorica i moji doma ni ja ne vjerujemo da cu docekat termin, nego da cu se ranije porodit :S pa da sam spremna:S
Vecer curke! Sretan i blagoslovljen Bozic vama i vasim bliznjima!! 🎅🎁🎄🎉🎊
Mi smo spremni, zadnjih par dana me intenzivno steze trbuh a kicma odvaljuje. Mozda malecki i porani! Nemrem vise bit trudna. Natecene ruke, noge, prsti. Ko Shrek sam. 😆😆
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Koji vam je tjedan? Mene je strah da moj ne bi malo previse uranio, jer imam kontrakcije od 24. Tjedna a sad sam 31 :((
Sortiraj odgovore
Najstariji