Ekipa, stigao je mali frajer. Dosla sam na kontrolu u TA, a kad ono otvorena 8cm 😆😆😆 i lagani trudovi. U pola 12 usla u box i u 12:40 rodila. Puse svima!!! 😘😘😘😘
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Bigica cestitam od srca,da bude frajer ziv i zdrav a tebi brz oporavak..💗💗💗💗💗..
Mi smo danas bili na kontroli 36+3 a frajer je tezak 3,122.
Sve je oke zatvorena skroz..i meni super cak mi je i tlak bio odlican 130/80 hahah kad su digli ruke od mene sto se toce tlaka on se unormalio..kako ste mi vi?jel rickate sad kolacica malo vise? :-* :-*
Kika
Bigica cestitke od srca uzivajte jedan u drugome mazite se i pazite
Hvala curke!! ❤😘😘❤
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Sretna nova godina svima. zanima me koju veličinu robice, bodija treba kupiti za bebu, sada sam 34 tjedan, pa pomalo pripremam i šta treba ponijeti u bolnicu :-)
Danas idem sva sretna na pregled jer ce radit ultrazvuk, prvo me pregleda da vidi jesam se otvorila, ja otvorena jedan prst, nista od uzva, uputnica i pravac bolnica, dodem u bolnicu na ctg, trudovi 100 pravilni, dobila inekcije, tablete, sad u 8 opet na ctg, katastrofa :( atek sam 32 tjedan :(
Pozdrav curke..Nepoznato_22-jesi ti pisala da pijes Normabele?Nemoj biti tuzna sve ce biti oke..samo pozitivno razmisljaj fino da ce sve biti oke..javi nam sto je bilo ponovo na ctg-u..
Kika
4 truda 100 oko 5-6 80-90 u 20 min, sad primam neku infuziju :S cijelu noc :S
dobro jutro drage mame, sretna vam Nova godina i sve najbolje vam zelim.
aaa bigica cestitam,bas mi je drago da si se rijesila,a nije mi drago sto smo imale isti termin a ja se jos kotrljam a tako mi je dodijalo.
uglavnom, zelim vam puno mazenja i ljubavi,cuvajte se nek je malecki ziv i zdrav i tebi brz oporavak.
ana kox,dobro ti je rekla dok.ne citaj puno forume heheheheh. nekad je dobro,puno pomogne, a nekad te brate baci u tesko depru.
mislim da nema veze tko je prvorotka a tko ne,i dali je cura ili decko, priroda je rekla 40tjedana se dijete nosi i to je to.samo je pitanje kad se primilo i od tad se broji 40tjedana. e sad nasi zdravstveni problemi i nase zivotne navike mogu utjecati na to da krene porod i ranije.a ako je sve uredu mislim da bi trebale docekat tih 40tj. znaci samo je pitanje dali se dobro izracunalo.
kao sto rekoh,ja se jos kotrljam,7.1. mi je termin a nikakvih naznaka jos nema. po mojoj racunici cu preci termin,a jedva cekam da se porodim. tesko mi je disat,kud jos nos zacepljen vec mjesecima,tesko mi hodat i saginjat se (kao i vama svima vjerovatno),kad legnem i smirim se malecka krene u boj. doslovno me rastura. proteze se koliko je duga i siroka,imam osjecaj da bi mi najradije nogu do grla pruzila.
svakih 5minuta bi mogla ici na wc,toliko mi pritisce mjehur da je to za izludit.
stvari su sve spremne,torba moja za porodiliste i rusak sa bebinom robicom sto ce muz donijeti po izlasku iz bolnice. kod kuce je sve spremno (nadam se da nismo sta zaboravili).
netko je pitao za broj robice! broj 56 se obicno uzima za novorodjence (kao najmanji broj),a brojevi se racunaju po duljini djeteta. a pripremite sebi samo po 3-4 komada jednog broja jer jako brzo rastu,znaci bodici,majice,hlacice...po 3-4komada za mijenjati broj 56,pa isto tako broj veci-62,pa 68..... uglavnom pripremite bar 2 razlicita broja,jer neznate koliko ce dijete biti veliko i koliko ce brzo napredovat.a mislim da vec za 2-3 tjedna stane u veci broj. tako nek ste spremni.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
ajme koliki post sam napisala
ispricavam se,nisam skuzila da sam toliko natipkala
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Sortiraj odgovore
Najstariji