Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Irca
    14. Prosinac 2016. 11:11

Ja sam u bubamari kupila kolica i kindić kad su bili na akciji i super sam zadovoljna cijenom, uz to su mi besplatno dostavili.
    Istina bigica, u Lidlu je super roba, kod nas u 8h hrpa ljudi već čeka pred ulazom pogotovo kad su neke akcije. Ja sam prije jedno 2mj uspjela kupiti neke hlačice i benkice, čarapice ali samo po jedan komad od 56 i 62 veličine.
    Idem u Pakrac roditi, premda mi je i Sisak blizu.
    Ti bigica?

Kikica1994
    14. Prosinac 2016. 11:45

Jutro curke moje..evo.nas sa kontrole,ginic mi je rekao da mi vise nece mjeriti tlak 😂😂😂..nalazi nemogu biti bolji,a meni tlak 140/90 tako da mi je rekao da sam ja tip osobe kojoj tlak skoci dolaskom u bolnicu sto i kest tako jer je doma savrsen..ali me narucio za tjedan dana za vadjenje krvi i neke briseve jeste vi to radile..rekao mi je i naziv ali sam ja skroz zaboravila..inace smo 34tj.a po UZV smo 36tj..

Kika

bigica
    15. Prosinac 2016. 09:46

Nikako jucer uhvatit vremena za tipkanje. Stalno u nekom diru.
    Irca ja cu na sv.Duh. Tamo sam bila i prvi put i bila sam zadovoljna. Za Pakrac se sjecam da sam citala da je super. I za Zabok isto. Cek kad ti je ono termin?
    Kikica, mozda je mislio na cervikalne briseve? Ili bris na streptokok? I super za tlak. Sad u miru mozes doma docekat termin.

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

• simke85
    15. Prosinac 2016. 19:48

Pozdrav svima! Evo, citam razne forume vec godinama i sad se prvi put registriram na jedan.
    Uglavnom, u iscekivanju smo prve dugo zeljene bebe, decka, termin nam je 3.1. i lagano smo u panici :)
    Rodit cu u Merkuru, tamo vodim trudnocu skoro od pocetka, a sad sam nedavno bila i na njihovoj radionici za trudnice pa me to malo smirilo.
    Imam pitanje za cure koje su radjale..je li kojoj jace pao tlak pri porodu, pogotovo nakon epiduralne..?

• Nutella
    16. Prosinac 2016. 09:48

Dobro jutro svima.
    Dobro dosle nove mame clanice i sve cestitke MAMA na babici.zelim vam puno zdravlja i srece. Par dana vas necitam i vi se odmah poradjate 
    Ja sam se jucer prijavila u bolnicu u kojoj cu rodit i obavila ctg i uzv kod njih.sve je uredu bebica je zdrava.a doktorica mi zaboravila izmjerit bebu.tako da opet neznamo ni tezinu ni duzinu.a to ih zanima jer mi je prva beba bila velika.
    Uglavnom sutra je punih 37.tjedana pa jedva cekamo da se rodi.

Kupila sam 2paketa pempasa 3-6kg, pakovanja od 42kom(cini mi se). Jedan je babylove iz DMa a drugi je babydream iz Rossmanna. Pa koji joj bude odgovarao taj cu uzimat. Pampers nisam kupovala ni prvom dijetu jer mu ovi jeftiniji nisu smetali pa nije bilo potrebe bacati novce.a svejedno se presvlaci svaka 2-3sata (ovisno o dobi djeteta).
    Sve kako kome odgovara,i marka i velicine. Bitno je da se neurezuje u nogice.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Kikica1994
    16. Prosinac 2016. 10:22

Jutro curke..kako ste mi danas?

Bigica neznam na koje je briseve mislio,vidjet cu u srijedu ali vidim da se ti brisevi za streptokok radi izmedju 35tj-37tj..pa moguce da je to..Nutella ja sam sad kupila bijeli Pampers od 2-5 kg i vjerujem da cu preci na Baby love jer su cijene jako razlicite..cak sam.mu kupila odmah jednu kutiju ad.mlijeka ako slucajno nebdem ja mogla dojiti jer kazu cure da je ista hranjivost kao i Bebimil cemu onda bacati novce..slazem se sa tobom..

Kika

• Nutella
    16. Prosinac 2016. 10:55

Ako mi dijete dobije osip naravno da cu promijenit pelene i jasno da bi kupila i pampers.a ako nema potrebe onda radije ne bih.
    Tako isto i hrana mozda ce tvojoj bebi odgovarat a mozda ces morat kupit skuplju. 
    Ja sam prvo dojila pa racunam da cu i ovo.tako da hranu nekupujem dok sve neisprobamo. Mada flasicu imamo ako bi bilo potrebe za caj ili vodu.a sreca nema rok trajanja.

Samo nek nam se one rode zive i zdrave a za ostalo cemo lako.

Kikica1994
    16. Prosinac 2016. 12:56

Ma lako vama mama koje vec imate doma po jedno dijete,ja ni neznam sta mi treba.pa skupljam.sve kao hrcak..uzas 😁

Kika

• Nutella
    16. Prosinac 2016. 15:06

Hahaha drage moje dalo bi se o tome raspravljat jeli nam blago ili nam tesko....
    Nekad mi se cini dobro sto znam odprilike sta mi treba i sta me ceka. A s druge strane bas to sto znam da me ceka... hmm...voljela bi neznam... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.