Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikica1994
    17. Prosinac 2016. 23:05

Ma neznam.sta bi rekla i sta je gore haha :-) :-)

Kika

Irca
    18. Prosinac 2016. 15:46

Evo i mene napokon!
    Nikako da se javim. Kako mi je MM kod kuće ne stignem ni na komp . Izgleda da kad rodim imat ću dvije bebe kod kuće.
    Evo ovaj tjedan baš nisam nešto odmarala, samo hodam po kući i nešto perem, brišem, usisavam...nekak želim da sve bude uredno i spremno.
    Sutra idem prvi put u trudničku pa Vam se javim sutra kad završim. 

Kikica1994
    19. Prosinac 2016. 12:12

Izgleda da smo opet zaspale na ovu temu..curkeeee javite seeee 😁😁

Kika

Nepoznato_22
    19. Prosinac 2016. 12:20

Jeste vidjele ovu torbu u dmu? Ja bi si to kupila a nezz jel potrebno? Jeste vi razmisljale o tome?
    http://www.mamasminkerica.com/2014/04/biobaza-i-dm-mama-i-beba-torba-za.html?m=1

• Jele83
    19. Prosinac 2016. 15:09

Bok cure! Evo i ja se spremam polako i lagana trema me hvata, termin je 27.01.
    Moram se 28.12. javit u trudnicku ambulantu u Petrovu, jel bio tko skoro? Dal se dugo ceka? 

👸37g.,sve ok.
    AMH 12.5
    01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
    01/2019 biokemijska trudnoća
    11/2019 krećemo vadit nalaze.......
    🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
    11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
    25.11.punkcija
    28.11 transfer 2 embrija
    14dnt beta 1275
    16dnt beta 2675
    Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
    Sljedeći 05.01😉💝💝

Angies
    19. Prosinac 2016. 15:10

Pozdrav mame.

Evo i nas u 36+4, danas beba ima 2740g. Malo nam je manja nego treba biti, no valjda nije za zabrinut se. S obzirom da od pocetka lijecim dijabetes valjda je to normalno.

mikea
    19. Prosinac 2016. 15:54

Bokić cure 
    Danas napunili 31 t., nekako mi to sve brzo prolazi, još 2samo 2mj i mališa će bit tu Bili u petak na pregledu, imamo 1660g. Čini mi se da je beba pinkicu veća nego što bi trebala bit, ali doktorica nije ništa komentirala pa je to valjda ok.

Nepoznato22 ja ne mislim uzimat tako nešto, biobaza mi ne paše za kožu, a i ne treba mi takva torba, imam onu koju sam dobila uz kolica. Pitanje je jel ti trebaju te kremice za trackanje i koliko se isplati to uzet tako u paketu.

bigica
    20. Prosinac 2016. 08:25

Jutro curke eto i nas. Nove curke dobrodosle!! 
    U petak smo bili u TA, imamo 3100g i sve je u redu. Ovaj petak opet idemo. 
    Mene je uhvatila neka prehlada. Kasljem i nos mi curi. Uzas. Pokupila sam od curke. Nadam se da se nece krenut razvit u nesto vece (tipa angina kojoj sam sklona) pa da moram piti antibiotike. A prosli vikend sam imala neku crijevnu virozu. Imam osjecaj da se sve lijepi za mene a nikud bas ni ne idem. 
    Sto se tice ove biobazine torbe, to je hrpa preparata koji su po meni suvisni. Od kozmetike za bebu jedino kaj bu vam trebalo su nekaj za kupanje, neko ulje ili krema za tijelo, krema za guzu i vl.maramice ili blazinice ako niste pobornik maramica, i octanisept za pupak. Eventualno neka krema za liceko kada beba krene van. I preporucam bademovo ili maslinovo ulje ako cete imati problema s tjemenicom.

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

• AnaKox
    20. Prosinac 2016. 11:17

Kako ste mame? 🌻
    Ja sam usla mislim u 34 tjedan :)
    Zadnjih par veceri stomak mi se steze pa sam bila paranoicna
    strah me da me ne uhvati prije nisam se spremila
     ali mi je doktorica rekla da sam zatvorena i da ne citam forume 😂

• AnaKox
    20. Prosinac 2016. 11:17

Kako ste mame? 🌻
    Ja sam usla mislim u 34 tjedan :)
    Zadnjih par veceri stomak mi se steze pa sam bila paranoicna
    strah me da me ne uhvati prije nisam se spremila
     ali mi je doktorica rekla da sam zatvorena i da ne citam forume 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.