Evo i mene napokon!
Nikako da se javim. Kako mi je MM kod kuće ne stignem ni na komp . Izgleda da kad rodim imat ću dvije bebe kod kuće.
Evo ovaj tjedan baš nisam nešto odmarala, samo hodam po kući i nešto perem, brišem, usisavam...nekak želim da sve bude uredno i spremno.
Sutra idem prvi put u trudničku pa Vam se javim sutra kad završim.
Izgleda da smo opet zaspale na ovu temu..curkeeee javite seeee 😁😁
Kika
Jeste vidjele ovu torbu u dmu? Ja bi si to kupila a nezz jel potrebno? Jeste vi razmisljale o tome?
http://www.mamasminkerica.com/2014/04/biobaza-i-dm-mama-i-beba-torba-za.html?m=1
Bok cure! Evo i ja se spremam polako i lagana trema me hvata, termin je 27.01.
Moram se 28.12. javit u trudnicku ambulantu u Petrovu, jel bio tko skoro? Dal se dugo ceka?
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
01/2019 biokemijska trudnoća
11/2019 krećemo vadit nalaze.......
🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
25.11.punkcija
28.11 transfer 2 embrija
14dnt beta 1275
16dnt beta 2675
Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
Sljedeći 05.01😉💝💝
Pozdrav mame.
Evo i nas u 36+4, danas beba ima 2740g. Malo nam je manja nego treba biti, no valjda nije za zabrinut se. S obzirom da od pocetka lijecim dijabetes valjda je to normalno.
Bokić cure
Danas napunili 31 t., nekako mi to sve brzo prolazi, još 2samo 2mj i mališa će bit tu Bili u petak na pregledu, imamo 1660g. Čini mi se da je beba pinkicu veća nego što bi trebala bit, ali doktorica nije ništa komentirala pa je to valjda ok.
Nepoznato22 ja ne mislim uzimat tako nešto, biobaza mi ne paše za kožu, a i ne treba mi takva torba, imam onu koju sam dobila uz kolica. Pitanje je jel ti trebaju te kremice za trackanje i koliko se isplati to uzet tako u paketu.
Jutro curke eto i nas. Nove curke dobrodosle!!
U petak smo bili u TA, imamo 3100g i sve je u redu. Ovaj petak opet idemo.
Mene je uhvatila neka prehlada. Kasljem i nos mi curi. Uzas. Pokupila sam od curke. Nadam se da se nece krenut razvit u nesto vece (tipa angina kojoj sam sklona) pa da moram piti antibiotike. A prosli vikend sam imala neku crijevnu virozu. Imam osjecaj da se sve lijepi za mene a nikud bas ni ne idem.
Sto se tice ove biobazine torbe, to je hrpa preparata koji su po meni suvisni. Od kozmetike za bebu jedino kaj bu vam trebalo su nekaj za kupanje, neko ulje ili krema za tijelo, krema za guzu i vl.maramice ili blazinice ako niste pobornik maramica, i octanisept za pupak. Eventualno neka krema za liceko kada beba krene van. I preporucam bademovo ili maslinovo ulje ako cete imati problema s tjemenicom.
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Kako ste mame? 🌻
Ja sam usla mislim u 34 tjedan :)
Zadnjih par veceri stomak mi se steze pa sam bila paranoicna
strah me da me ne uhvati prije nisam se spremila
ali mi je doktorica rekla da sam zatvorena i da ne citam forume 😂
Kako ste mame? 🌻
Ja sam usla mislim u 34 tjedan :)
Zadnjih par veceri stomak mi se steze pa sam bila paranoicna
strah me da me ne uhvati prije nisam se spremila
ali mi je doktorica rekla da sam zatvorena i da ne citam forume 😂