Ja sam danas 38+1, termin mi je 7.1. Iako po ovima na sv.Duhu termin mi je 5.1.
Nepoznato, probaj se opustit. Super da je kontrakcija manje i da si zatvorena. Ne mora biti da ces zbog toga roditi ranije. Puno cura je isto tako imalo kontrakcije pa su neke cak i presisale termin. Samo opusteno.. ☺❤
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Evo i mene malo!
Danas sam 39+4 i izludit ću već. Sutra opet u TA.
Sinoć nisam baš spavala, sve me nešto boljelo i nisam se mogla namjestiti. Jučer sam bila u TA i nakon vaginalnog pregleda počela sam krvariti ( više kao svježa krv ) pa je dokt rekao da će porod biti uskoro - šta god mu to značilo. Otvorena sam 2 cm, dokt je još nap da je cerviks nestao i to je to.
Danas sve ok, nešto malo zaboli ali nije strašno.
Sretno vam mame :)
Ja imam jedno pitanje jel ima neki caj za smirenje koji trudnice smiju pit ?
Bokoc curke
Sretne blagdane zelim svima
Mi smo bubani sa 2 tjedna starosti ...jako sam zabrinuta....nosic nam pun smrkljica izvlacimo i cistimo bili kod pedijatrice salje nas na rebro jer je premala i ne zeli davati nikakve dijagnoze ...
Jutro svima!
AnaKox nisam bas neki strucnjak za cajeve jer ih nemam bas naviku piti.... To pitas za smirenje u smislu zivaca ili imas kakvu nervozu zeluca?
Mama, a miska mala! Drzim figice da sto prije ozdravite! Bolje da ju na rebru detaljnije pogledaju nego da pedica zakljucuje napamet. Mozda je kakva prehlada u pitanju, mozda suhi zrak u sobi di spava... Jel bio tko oko nje da je bolestan? Kako ti papa? Opcenito kako ti se cini?
Nas jee bas sve zahvatilo kaj nevalja ja i mala u bolnici a doma braco isto bolestan ima temperaturu....mozete mislit kako mi je
Draga ne znam sto da ti kazem osim da izdrzite i sto prije svi ozdravite. Saljem puno pusa i pozitivnih vibrica ❤😘😘
Nemam ni ja znam samo da sve ne smijem pit, imala sam problema sa tlakom ne znam ni ja srce mi je lupalo stalno al mozda je bilo od masne hrane nisam puno jela al opet…. Tako da sam bolje pocela sam i spavat :)
Sortiraj odgovore
Najstariji