Irca cestitaaaaam! Ljubite se i mazite ❤❤❤ i uzivajte! 😃😃
Kod nas ima malko snijega po krovovima al se srecom nije zadrzao na tlu. Nisam fan zime i snijega. Vise volim proljece i ljeto 😃
Kikica, onaj dan kad smo mi isli kuci bilo je oko -8. Ja sam ti njemu bila pripremila stramplice, deblje carapice, debele podfutrane hlacice (tipa skafandera), dugi bodi, debelu plisanu majicu i debeli kombinezon. I naravno deblja kapa i pokrili ga dekicom. Lako ti njega u autu malo raskomotis posto ce radit grijanje. Ja sam npr makla dekicu i otkopcala kombinezon. Nit se bio uznojio nit mu je bilo hladno. 😃🙂
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
bigica čestitam i ja tebi i želim Vam sve najbolje
Što se tiče izlaska iz bolnice ja sam pripremila benkicu 56 veličine, hlačice i majicu koja se kopča kao benkica ( na kutiji je pisalo 0 - 6 mj ) i nešto kao skafander ali topli od flisa u jednom komadu i dekicu. I naravno autosjedalicu jer od rodilišta do bolnice imam 40tak min.
Gdje ste ostale trudnice i mame?
evo i mene, više spadam da očekujem zimsku bebu. termin mi je 1.2., druga trudnoća... i strah je neopisiv od poroda... više ne znam koliko priča i foruma nisam pročitala.... ima li još koja da je kao i ja?
Meni je 7.2. i uopce nemam straha. Valjda zato jer nista ne citam i ne pitam :)
Irca cestitke draga! Uzivaj sa svojim malim bebacom
Mi odbrojavamo polako, termin je 17.2. Ne razmisljam previse o porodu kako ce biti, ne citam previse forume niti sam pogledala video. Mislim da se treba opustiti i razmisljati pozitivno
Uff, mislim nije mi prvi bio grozan lijepo skoro pa sasvim prirodan pa si mislim ne mozes te srece dva puta biti..
Zene, jedno pitanje. Vec par dana osjecam pritisak bebe jako nisko, kao da ce svaki cas rukicom izviriti van. A nekad se taj pritisak osjeti kao nekakvo vibriranje. Ne znam jel to normalno vec sad osjecati, 35+4 sam. Zato mislim da termin necu docekati. Jel netko imao takvo iskustvo?
Dobro jutro drage moje evo i nas konacno da se javimo.
Kao prvo cestitke mami koja je rodila i mami koja je u bolnici zelim vec 2 tjedna zelim brz oporavak. A daj malo detalja zasto si u bolnici?
E sad- sa 9.na 10.1. U noci mi pukao vodenjak i u roku 1 sat stigla moja princeza
Znaci rodjena je 10.1.u 00:32h teska 3650kg i 52cm duga. Mrka kao ugalj,isto malo cigance
12.1.smo vec izasli kuci,obje smo super.
Za izlazak sam joj ponijela body,stramplice,carapice,hlacice, majicu,kapicu i skafander. Auto sjedalicu i dekicu.
Ali stramplice joj nisam obukla jer je kod nas temp.u plusu. I na izlazu oz bolnice su provjerili kako smo svezali bebu i autosjedalici.
Eto toliko od mene za sad.pozzz
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Ajme Nutela pa cestitke! Joj i tvoj porod je bio bas brz! Jel sve u redu? Kako si ti? Jel ti to prvo ili drugo dijete? Uzivajte
Sortiraj odgovore
Najstariji