Hej curke..malo smo si potunule ovih dana ne treba nas hvalitu odmah se rjedje javljamo heheh..pozdrav svim novim curkama :-) :-)
Ja aam se na kraju izborila sa pelenama i kupila frajeru Pampersice ali bijelo pakiranje od 2-5 kg..valjda ce mu biti oke..
Nisam kolicinski puno kupovala jer ako mu ne budu odgovarale bzvz bacat novce..kako ste mi vi ovih dana..ja se bolje osjecam,ali me kuk desni ubija stvarno..dali je to normalno bas toliko da sepam..
Kika
Mislim da cu i ja kupit te bijele pelene pampers, nekak najvise vjerujem pampersu :S ja cu to sve pocet kupovat poslje nove god :D
Ja imam takav neki osjecaj da cu prije termina spicit u bolnicu pa sam ja sve pripremila za svaki slucaj hajaha..a danas trebam dobiti nalaze od krvi i urina sto me ginekolpg poslao da vadim zbog tlaka "visokog"a moram cekat da mi procita nalaze tek u srijedu..pa poludit cu do srijede :-@
Kika
Ja imam kontrakcije vec mjesec dana, lupaju me u danu do20 puta, uzas, i ja osjecam da cu bas zbog kontrakcija rodit ranije, iako samo lezim nikud neidem, i na normabelima steze me nenormalno :S zato cu polako krenut sve pokupovat za bebicu, iako mi mama kaze ne kupuje se nista dok se ne rodi :S al ja cu kupit, bas imam neki osjecaj, a termin mi tek u 2. Mj :S
Po mom misljenju cim udjes u 9mj.treba biti sve spremno..za svaki slucaj..evo ja npr.imam problema sa tlakom odakle znam hoce li me sad na kontroli hospitalizirat i ostaviti do termina..nikad neznas..tako za svaki slucaj kod mene je sve spremno..nisam jos spremila torbu za bolnocu ali i to je lako kad si sve kupila i oprala..po mom misljenju potrpaj sve i zbogom :-)
Kika
Jutro!!!
Evo i mene danas, sinoć sam kasno došla kući od dokt i iz šopinga pa nisam tipkala.
Bebač je ok, težak 3060g i jaaako nestrpljiv. Dokt kaže kak to nije neka težina, ja kažem pa nema veze, ne moraju sve bebe biti 4 ili 5 kg. Ali kako znam, te težine sa UZV-a variraju i razlikuju se od stvarno težine tako da se ne zamaram. Dobila sam uputnice za bolnicu. Kaže dokt da nisam otvorena, ceviks je skraćen a posteljica zrela. Tako da mogu roditi svaki čas. Ja se nadam da će to biti uskoro, premda me malo strah. Jučer kod dokt sam ležala nekih pola h na onom ravnom krevetu i jedva se ustala poslije. I od onda me leđa rasturaju dolje, jutros jedva sišla niz stepenice.
Kikica i Nepoznato samo vi pripremite sebe i spremite stvari, nikad se ne zna. Eno moja torba se već 3 tjedna voza u autu, tak da...
Hahaha mojaa torba se nece vozat u autu jer ne smijem nikud, al bit ce spremna :D
Jutro curke eto i nas! Novim curama zelim dobrodoslicu!
Kod nas je vec sve spremno i sad samo cekamo! Moje torbe su spremljene u ormaru jer ne znam tko ce me furat u bolnicu kad krene. Zadnji put sam isla taksijem jer je muz radio a svekrva je bila preuzbudena da bi vozila. BH kontrakcije su mi sve cesce a kicma me odvaljuje. Gegam se ko pingvin. U petak idem u TA pa cemo vidjeti jesam li sto otvorena.
Nepoznato, negdje si pisala da u sisku imas za bebu jedino bubamaru. Tamo je fakat sve preskupo. Jesi mozda kad bila u Kik-u? Meni oni imaju odlicnu robu (pogotovo za djecu). Ja sam tamo uzela dosta toga i nije me puno kostalo. Tipa imas bodija po 17 kn, majcice po 30ak kn, kompletica po 50ak kn. Fakat im je siroka ponuda a kvalitetna roba. Kak bi rekli peri-deri. ☺☺😁😁
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Jutro!
Dobrodošle nove cure ( jučer sam zaboravila napisati )!
MM je od danas pa do 15.01. na kolektivnom tak da će me on voziti i baš mi je drago što ne moram razmišljat što ću i kako ću.
Ja u ponedjeljak idem u TA pa ćemo vidjeti što i kako dalje.
I meni se čini da je bubamara malo skupa što se tiče robice. A u KiK-u je ok robica, samo ak je ima, ja sam nedavno bila u KiK-u u Kutini i bilo je samo rozih bodića i benkica. Ali da su povoljni, jesu.
Ma bubamara je skupa. Ja tamo kupujem po potrebi. Kad su igracke neke na akciji zaletimo se. Robicu nikad nisam tamo kupila al sam gledala cijene i abnormalne su. U Kiku se meni ne svidja to kaj je sve zbijeno i natrpano pa moras ko bedak kopat al nadje se svasta. I Lidl mi ima isto kvalitetnu a povoljnu robicu. Samo sta tamo sve brzo razgrabe. Trebas dezurat ispred vrata pa cim se otvori trgovina da uspijes nes uhvatit. 😆😆😆
Irca, kam bus isla rodit?
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji