Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Irca
    05. Prosinac 2016. 18:23

Ne trebaš ići  14.12. u zdravstveno jer i jedne i druge ćeš dobiti na kraju mjeseca i onda kad ih dobiješ odeš u zdravstveno.

bigica
    05. Prosinac 2016. 18:53

Mislim da ces dobit sve sad kad dodes kod njega. U biti on ti zatvara bolovanje (komplikacije) i odmah ti daje doznake do tog datuma i od iduceg dana ti otvara porodiljni i onda to sve nosis u hzzo. Mislim da neces trebati cekati kraj mjeseca.

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

MAMA X2
    06. Prosinac 2016. 09:02

Jutro mamice ....meni nocas jako teska noc bila ... kako vi bavite to sve ?presjedila sam pola noci zgaravica muka na povracanje ialo pa stalno na wc beba se smirila cudan osjecaj u trbuhu mozda se blizi da D

Nepoznato_22
    06. Prosinac 2016. 10:27

Ajoj znam kak je to kad zgaravica dode prek noci :(( ajoooj blago vama,ja ne mogu docekat drugi mj da rodim,sve mi je teze i teze hodat, jest, zivit hahah :S

mikea
    06. Prosinac 2016. 11:51

Jutro curke 
    Imam jedno glupo pitanje, jel se vama nekad čini da vam se trbuh preko noći naglo povećo? Ja ne znam jel to meni samo u glavi al baš mi se čini da samo odjednom bukne puno veći...

Irca
    06. Prosinac 2016. 16:34

Evo i mene danas
    Nepoznato_22 ja sam ti opisala kako sam ja i kad dobila doznake,a ti ćeš vidjeti.
    Hej MAMA pa nećeš valjda već??? Kakav čudan osjećaj u trbuhu?
    Evo ja danas svašta trpam u sebe, kao kanta za smeće. Od kruha i margarina, kakaa, sendviča, gumenih bombona, par mrkvi i sad čekam MM da ručamo mahune. Za poludit.
    Mikea, ma kakvo glupo pitanje? Ja se jučer gledam u ogledalo i kažem MM da trbuh ovakav nije bio prekjučer. Ja uglavnom kužim po robi.

mikea
    06. Prosinac 2016. 17:02

Kad znam da nisam jedina koja to vidi odma mi je lakše 
    Irca vidim da se tu zalomila i neka mrkva, znači bilo je i nešto zdravo danas , a i mahune su tu.
    Ja ovaj tjedan pazim kaj jedem jer moram u pon.nosit krv na vuk vrhovac zbog trudničkog šećera, al zato idući tjedan idem na advent na fritule i palačinke i sve ostalo kaj vidim fino za jest 

MAMA X2
    06. Prosinac 2016. 18:49

Ja pak imam lazne trudove  jako me kriza bole i mala se nekkak smirila blizi se blizi   taj dan ni smo 37 tj tak da moze ako hoce van

• Nutella
    07. Prosinac 2016. 08:49

Dobro jutro drage moje kako ste mi jutros?
    Ja i moja misica smo dobro,jucer isli na kontroli,sve obavili osim uzv,tako da nemamo informacije koliko je sad teska. Ali bitno je da srceko lijepo kuca,kod mene sve jos uvijek zatvoreno,dihtuje perfekt hahahaha. Sad smo 35+3.tako da ulazimo u 9.mjesec i sto se mene tice kad god bude htjela moze ici van.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.