Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    02. Prosinac 2016. 21:11

Ma joj nekak mi je sve cudno, kad papam progutam i onda me presjece u ledima a grlo gori, sad da popijem antibiotik i normabel s mlijekom? Jel to pametno?

Kikica1994
    02. Prosinac 2016. 21:46

Slobodno..ja normabel pijem zbog tlaka a mlijeko zbog zgaravice i upravo sad sam popila jedno s drugim..samo sto ja nemogu pit cisto mlijeko pa dodam jednu zlicu Krasa 😊😊😊

Kika

Nepoznato_22
    02. Prosinac 2016. 21:52

Ja sam sad popila i antibiotik i normabel s mlijekom, zgaravice nema zasad, al ima bol u zeludcu :( sve se bojim kad legnem u krevet da ce doc zgaravica :S kak i inace bude :(

Kikica1994
    02. Prosinac 2016. 21:54

Meni mlijeko jako pomaze za zgaravicu..i dvopek mi isto tako pomaze..ali kad nemam ni kedno u kuci onda sam obicno budna cijelu noc jer mi je toliko jaka zgaravica da je to strasno..

Kika

• AnaKox
    02. Prosinac 2016. 22:18

Kikica ti ija smo blizu koliko mi se cini ☺ 
    Meni je termin od 1.2-8.2 tako mi je rekla 
    Sto je grupa postala aktivna kako se blizi pocetak zime 😇

• Nutella
    03. Prosinac 2016. 09:48

Bas ste se cure raspisale. Drago mi je da je tema malo ozivjela.
    Ja cu u utorak na pregled,to ce bit negdje oko 35tj.a jos nista nisam pripremila 
    Ali moram vec poceti krajnje je vrijeme. Oprati robicu,otici u kupovinu,pripremit torbu za porodiliste,ajme majko. Vise me hvata trema radi tih priprema dali cu sve pripremit,a jedva cekam da se porodim. Nadam se da ce bit ekspresno hahahahah.
    Beba bi mogla imati oko 2500g (prije 2tjedna je imala 1900g) a ja sam dobila negdje oko 15kg. Bas sam ko burence 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Nepoznato_22
    03. Prosinac 2016. 12:15

Mi smo danas tocno 28. tjedan :)) kako vrijeme ide :S sve se blizi i blizi, kak mi trbuh raste sve me živo žulja :((((

Nepoznato_22
    03. Prosinac 2016. 14:50

Meni ne prica koliko je po uzvu, sam imam ono sta mi je zapisala u trudnicku :S al nikak mi ne odgovara tj ne pase kad izracunam xD jbg budemo vidili kak ce bit xD

Kikica1994
    03. Prosinac 2016. 18:08

Meni je prva trudnoca pa ja neznam sad ni kome vjerovat..nekako mi logicnije vjerovat UZV-u jer ja sam i trudna mogla dobiti zadnju mjesecnicu..tako da to nije pravilo..ali kao sto kazes vidit cemo..

Kika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.