Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    02. Prosinac 2016. 16:01

Zavisi kako kad, nekad me jako jako lupa u rebra i skace mi trbuh, a nekad ne... Inace imam kontrakcije tj lazne trudove i streptokok tipa b, pa sam na normabelima, antibioticima, magneziju i strogom mirovanju. pijem 5 tableta na dan, 2 normabela i 3 antibiotika i u svemu tome bebač popizdi nekad, nekad ga tako čopi nesto pa poludi pa si snimam trbuh haha :D al pretezito je miran, sve si mislim da je od tableta :S cekam deckica, ti?

mikea
    02. Prosinac 2016. 16:08

Ajoj tebe je baš svašta ulovilo...pa lako moguće da je živahan od svega toga..ja samo magnezij uzimam jer su me počeli lovit grčevi u nogama. isto dečka 

Nepoznato_22
    02. Prosinac 2016. 16:13

Heheh u zadnje vrijeme svi deckice :D ma joj luda sam vise od tableta, danas me cijeli dan boli želudac, žgaravica, žuć, ubila bi se od bolova :( nezz sta da radim :((

mikea
    02. Prosinac 2016. 16:21

Da, ima ih dosta i oko mene   ajoj, pa jel smiješ išta uzet bar za žgaravicu? ja ti nemam tih problema pa nisam ni gledala kaj se smije trošit u trudnoći za to

Nepoznato_22
    02. Prosinac 2016. 16:23

Ma za popizdit luda sam vise :( necu nist jest danas xD koliko ste se udebljale?

MAMA X2
    02. Prosinac 2016. 17:55

Meni je termin  30 .12 a ja se nadam da cu prije da sam za blagdane doma nekak se nadam jer sam prvo dijete rodila u 38.tjednu ....rodit cu u zg u vinogradskoj jel ima jos koja cura da ce tamo roditi?

bigica
    02. Prosinac 2016. 21:01

Pozz novim curkama! ☺

Nepoznato, jesi probala s mlijekom ublazit zgaravicu? 

Mama, tu smo da si pomognemo savjetima 😊. Ja cu opet na sv.Duh. Prvi put mi je bilo ok pa cu opet tamo. 

Unaaa, a sto ti je ginicka jos rekla u vezi posteljice? Ovo sto se tice kilaze mislim da te ne treba brinuti jer oni znaju fulati i po 500 grama. Meni su za prvu curku dva dana prije termina rekli da ima oko 2900 a rodila se sa 3420. 😉

Ja si nekak prizeljkujem roditi iza Nove godine. Kad prodju svi ovi blagdani da se fino napapam i nauzivam u hrani. 😆😆😆 Idealno bi bilo da rodim 3.1.- tad mi je rodendan pa da dobijem jedan neprocjenjiv poklon ☺☺

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Kikica1994
    02. Prosinac 2016. 21:09

Irca nemogu ja utjecat na to..kad su me isprepadali sa tim visokim tlakom sve najgore moguce misli ti idu kroz glavu kad sam tamo..ja sam po gin.trudna 32+4 a po uZv-u  34+4 sad ja neznam majke mi kome vjerovat jer mi je prva trudnoca..ma ja sam sve oprala i ostavila u one vrece sto se izvuce zrak tako da je zasticeno..a i mi cekamo decka koji je sad tezak 2100g mada kao sto rekose cure oni to ofulaju posteno 😁😁😁😁

Kika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.