Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    03. Prosinac 2016. 19:57

I meni je prva trudnoca, pa mi je sve novo, jadna nista ne znam, oce ic tko na tečaj?

MAMA X2
    03. Prosinac 2016. 20:40

Joj cureee jos maloooo jedva cekam ni spavanje ni lezanje ni hodanje ni sjedenje nis mi ne pasedanas sam spremila as i vrecicu za curku kaj ce muz donjet za izlazak iz rodilista i naravno veliki podsjetnik na tome da to mora uzet

Nepoznato_22
    03. Prosinac 2016. 20:52

Ja ne znam ni sta bi spakirala sebi, kamoli za bebicu :S

MAMA X2
    03. Prosinac 2016. 21:51

Ja sam prvi put imala polupraznu torbu jer mi puko vodenjak u 38 tjednu osnovno sam tad bila samo spremila spavacice gacice jednokratne ,uloske gel za tusiranje ,wc papir sapun ,cetkica za zube ,kaladont  ,rucnike ,papuce i papire od trudnoce i dokumente ....mislim da mi nis nije ni falilo i da ni ovaj put necu krcat torbu sa neznam cim ako sto usfali lako muz donese kad dolazi u posjetu

MAMA X2
    03. Prosinac 2016. 21:54

Neznam na net pise po mom i dosta toga nepotrebnog sad kako kome ...

Nepoznato_22
    03. Prosinac 2016. 22:59

Ja imam neki papir gdje pise sta je sve potrebno za bolnicu sl nekak mi je to sve previse :S nezz

Kikica1994
    04. Prosinac 2016. 09:14

Imam i ja da..imate pravo previse toga je na internetu ali ja sam sebi smanjila taj popis na ono sto mi je zbilja potrebno..ali sam rekla da ima na internetu da zena otprilike zna sto joj treba..jer ni ja nisam znala dok nisam procitala..

Kika

bigica
    05. Prosinac 2016. 08:22

Meni je bas drago da je tema zazivjela! Zao mi je sto su druge cure otisle na fejs, mozda je vec koja i rodila. 
    Nepoznato, samo polako. Ni ja u prvoj trudnoci nista nisam znala. Citala sam po netu i sama sam si napravila popis za bolnicu i sto sve trebam kupiti za bebu. Imas i tu na klokanici isto par clanaka o tome. Ja sam imala putnu torbu i jos jednu manju rucnu za radjaoni i sve sto sam spakirala mi je trebalo. I tak cu i sad. Na sv.Duhu smo mi morali ponijeti za bebu vl.maramice, nekoliko pelena i kremu za guzu. A kad smo isle van, sestra je u cekaoni uzela od muza robu za mene i malu. Dok sam se ja oblacila ona je oblacila bebu. Ako i nesto zaboravis lako ti u posjete donesu. 
    Ja nisam isla na tecaj ni u prvoj trudnoci a nisam ni sada. Ja sam slusala babicu i doktoricu i proslo je sve kak treba. Tamo ti sestre pokazu kak se beba premata i kak se stavlja na cicu. Ako negdje i zapnes samo im zvonis dok ne dodu. To sto je vecina njih nadrkana je njihov problem. Pokazes im zube i bok. One su tu za tebe i tvoju bebu. Kad dodes kuci bit ce lakse, patronazna ce ti pomoci i odgovoriti na sva pitanja, pokazat higijenu pupka, pokazat kak se kupa beba. Ma sve. Meni je ona bila spas.

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Irca
    05. Prosinac 2016. 09:32

Jutro trudnice!
    Jako smo aktivne i baš super .. A ja imala gužvu ovaj vikend pa nikako pisati.
    Nepoznato_22 u ljekarni postoje nekakvi bomboni protiv žgaravice koje kupiš a trudnice smiju uzimati ( ne znam kako se zovu ) jer sam ja pitala gin kad sam imala žgaravicu pa mi je rekao da odem u ljekarnu i tražim ih. I dosad sam dobila 11kg.
    Btw ja sam bila na tečaju u 9mj i bilo je super tako da ako tko može neka ode ( bar nama kojima je prva trudnoća ).
    Ja sam se isto bazirala po popisu sa int, ali i sestra mi je dala poneki savjet. Kao npr. da si ponesem vode za piti i nekakvu čokoladicu.
    Bigica, a što staviti u tu torbu za rađaonu?
    Vjerujem da se rodilišta razlikuju što se tiče nošenja stvari i pelena za bebu, u nekima moraš imati a nekima ne.
    MAMA koja će prva- imamo isti termin?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.