Meni 7.1.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Bok zimske mamice
Evo da se i ja prikljucim.
Prva bebica, curica, nam stiže prema terminu 28.1
Drage cure vidim da se tu po dosta spominje facebook, jel to postoji nema posebna grupa jer bi se rado prikljucila…zimskih mamica/bebica tu bas nema puno aktivnih :(
Trebas bit prijatelj s nekom mamom ovdje (koja je i na facu) pa ce te ona uputit dalje preko svog imena tako nekako.procitaj tu koja je mama pisala o facu pa je dodaj.
A nas je malo ostalo na klokanici nazalost.
Da, baš nas je malo na ovoj temi. Svi su preselili na face.
Kako ste curke danas? Javljaju li se bebači? Ovaj moj je baš aktivan a pogotovo kad navečer idem spavati, onda se on razbudi i samo udara miško mali. Radite li još? Ja sam još danas i sutra na poslu, pa onda idem na bolovanje, tj. čuvanje trudnoće.
Bas se skroz malo tipkamo..drage zenice kako ste?jeste svaki dan sve vece i vece kao i ja :-) :-)
Moj beban se isto razlupa kad ja krenem spavat..zna on kad treba hehe..ja sam izgleda lijena trudnica jer sam na bolovanju od 12 tjedna heheh :-) :-)
Kika
Bog drage majcice kako se osjecate?ja sam dobro medicinski gledano ali sam fizicki jako teska,neznam jel rano poceti kukat u 28.tjednu .
Bebica me jako tuce,nekad do te mjere da me boli,kao da ce mi razderat kozu.imam osjecaj da joj je jako malo mjesta u stomaku.
Uz to cesto otpuhujem kao da imam 100godina i 200kila.
Sad idem zubaru pa me malo panika hvata,neznam zasto imam toliki strah od zubara,poroda se nebojim toliko.
A vi?rastipkajte se malo kako ste i kako bebice
bok svima! evo i mene! prva bebica nam stiže na sam kraj godine, barem je termin 30.12.
do sad je sve prošlo lijepo... nadam se da će se tako i nastaviti. :)
jeste spremne? :)
Evo nama nasa cura stize 14.01 iako je velika pa mozda i prije. Imam sina od 22 miseca koji je zivahan pa mi je sve teze stizat ovaj put. Vec se osjecam ogromno i tesko i nekako mi je sve brzo proslo. Vezano za face grupe znam samo za jednu di su mame iz Splita i okolice.
Sortiraj odgovore
Najstariji