Bok curke..evo i nas..:-)
Ja sam ona koju je bilo strah za taj test za secer,ali bili smo na kontroli u cetvrtak prosli tjedan i nista mi nije govorio da cu ici na taj test..moj ginic ocito ceka da udjem u 9 mj.trudnoce pa cu onda ici 😂..ja sam evo do 27 tj dobila 8kg nadam se da to nije bas previse jer mi je prva trudnoca..ali se i ne zamaram s tim..jedem sve sto mi se jede i tako..samo mi je rekao da imam visok tlak vise nego sto bi trebala imati 150/80 je bio zadnji i da kupim tlakomjer doma..jel tko od vas imao problema sa tlakom? Ja se raspisala uhhh 😄😄😄😄
Kika
Draga moja i ja sam evo skoro 27.tjedan i imam 9kila vise,tu smo mi negdje.a isto jedem sve sto mi se jede,nazalost slatkise najvise.s prvim sam dobila 17kila sve ukupno pa se sad po tome ravnam,ako te kile ne predjem dobra sam .
Mala curice ti to za hrvatsku govoris jel?za izdajalice i to.?
Ja sam jutros bila u savjetovalistu (u Njem.) i dobila sam korisnih informacija za koje uopce nisam znala ili nisam znala kako trazit i gdje. Cak imam i pomocu kuci oko ciscenja,kuhanja,kupovine,pranja vesa,brige oko starijeg dijeta i sve to preko osiguranja. U slucaju da mi nitko nebude mogao doc (mama ili sveki) morat cu zvati "pomoc u kuci"
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Nutella,da pricam za Njemacku. Zato sam i tvoje ime napisala jer znam da si i ti u Njem.
Super za savjetovaliste,ako mozes posalji mi privatnu poruku,da vidim sta,kako...trebala bi se i ja malo raspitati o svemu tome.
Kikica 1994- ja ti nemam pojima za visoki tlak,jer mene muci niski.
Al sigurno ima cura koje su imale probleme sa visokim tlakom pa nek se malo raspisu Da nam tema malo zazivi
Obavila po drugi put ogtt i naravno ko i prvi putnje uredu stvarno me pocinje ljutit taj moj ginekolog vec sam ga pitala i reko mi je da je to kao ruzinski da svi rade tak 2 puta
Mama prvi put-pa ja neznam ako je rutinski dva puta ja nisam radila niti jedanput morat cu ganjat svog ginica da vidim sta je sa tim pretragama 🤔Nutella-ja nikako nemogu odoljeti kolacima i slatkisima,kaze meni moj ginic nemoj slano jest kao zbog tlaka lako za slano bit ce problema ako mi zabrani slatko 😁
Mala curica-pa ja se nadam da ce nam tema zaziviti,i da ce se javiti neka mama sa visokim tlakom..kazu da je visoki gori u trudnoci nego niski,pa me malo strah 😶
Kika
Pozdrav curke!
Evo i mene natrag..nisam pisala niti provjeravala temu jer sam zadnjih par dana bila u užasnim bolovima. Doslovno sam jedva mogla ustati iz kreveta na WC.
Ali drago mi je da je tema i dalje aktivna i da se tipkate. :o)
A sada..da vas pitam.. da li je koja imala ili je čula da je netko drugi imao upalu međurebrenih mišića u trudnoći..? Zbog toga sam zadnjih par dana samo u krevetu..srećom ginekološki je sve super i sa bebom i sa mnom.
Hvala unaprijed :o)
Pozdrav svim buducim i sadasnjim mamicama!! Evo ja imam deckica od 21 misec a u prvi cekamo seku i bas se veselimo. Inace sam iz Splita. Ima li Splitskih trudnica?
Crnamala dobro dosla medju nas zimske trudnice.ima puno curica,izgleda da je takva godina haha.
Kako se osjecas?jeli curica zivahna?
Moja je strasno zivahna,toliko da me nekad i boli stomak od udaraca.
Ali svejedno svako malo zeljno iscekujem novi udarac.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
U usporedbi s prvim ona je jako zivahna. Sad vec i teze spavam jer se razigra oko 1 u noci pa cekam da se smiri. Dobro podnosim trudnocu. Malo je teze jer mali nema mira sekunde ali bar kile drzim pod kontrolom. Kad su vama termini. Ima li di popis?
Sortiraj odgovore
Najstariji