Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    06. Listopad 2016. 15:18

Heloo curke moje!

Dadalina čestitke na curici 
    Ja sam bila jutros na vađenju šećera. Ništa posebno, nije uopće tako strašno kako neki pričaju, bar meni nije bilo teško popiti tu glukozu. Jedino sam malo osjetila da mi je muka nakon toga tih prvih sat vremena. Samo se to nekako oduljilo, oko 2ipo sata sam se tamo zadržala. Tri puta su mi krv vadili, to mi je bilo najgore od svega jer imam jako slabe vene pa su me baš izboli 
    Od početka trudnoće sam se udebljala 2ipo kg, nadam se da se do kraja neću previše udebljati. Jedem normalno kao i prije trudnoće, još uvijek me ne puca veliki apetit za svim i svačim.

• Nutella
    06. Listopad 2016. 17:46

Joj jos se ne pripremam za to,ali sve vise razmisljam da bi trebala sastavit popis sta mi treba za bebu opcenito pa tako i za bolnicku torbu.
    Imam puno odjece za djecaka a sad je curica pa cu morat u shopping.moci cu bodice te koristit i mozda par hlacica i majica ali to je nista. Ali cekat cu jos jednu potvrdu da je curica pa cu onda u kupovinu.a tek 5.11.imam slj.pregled.
    Prekjucer sam pila glukozu pa sam jutros zvala da provjerim nalaze i sve je ok,mogu nastavit jesti Nutellu 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Malacurica2
    06. Listopad 2016. 18:14

Nutella ja i ti se bas pratimo po kontrolama,sve isto obavljamo samo u dan razlike kad je tebi termin? 
    Ja sam neki dan otisla do DMa i kupila si neke stvari za rodiliste,cisto iz gusta
    A robicu cu ubrzo pocet kupovati,vec ja uzimam neke sitnice,al nista konkretno. 
    Meni je ovo prva beba, pa nemam nikakvih iskustava,koliko cega da se uzme i u kojem broju?

• Nutella
    06. Listopad 2016. 20:42

7.1.mi je termin.
    Evo upravo sam sad nasla na netu popis stvari za bebu i sebi zapisala,pa cu jedan dan prerovit ono sto imam i nekad kasnije kupit sto mi fali.
    I ja sam s prvim dijetom jedva cekala kupovinu i pripreme,a za ovo drugo sam nekako mirnija,nezuri mi se nikud,mada sad je curica pa opet jedva cekam haljinice,roze stramplice,snalice....
    Mala curice,ako imas od koga posudit odjecu bilo bi ti najbolje,jer jako brzo prerastu pocetne brojeve.ako vec kupujes onda samo po par komada.

• Nutella
    06. Listopad 2016. 20:43

https://klokanica.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/popis-stvari-koje-treba-vase-novorodence-5618

MAMA X2
    06. Listopad 2016. 21:59

Curke pozdrav ni ja nemam fejs pa svako malo skicam kaj se ovdje dogada malo nas je  kad smo vec kod ogtt testa mene je dr slao prije 2 mj i bio je ok nalaz i sad me opet u 28 tjednu salje zasto dva puta??ako ko zna???u prvoj trudnoci sam jednom isla

• Lasta
    07. Listopad 2016. 08:06

Ja svakako neću pripremati ni torbu ni stvari za bebu prije trudnickog tecaja koji krece u utorak, a i imam vremena kad odem na GO i porodiljni... sad sam još na poslu pa popodne rađe prošetam psa i družim se s mužem...  Ima vremena još

Užasno puno stvari sam dobila od starijih sestrični i bratića, prijateljice i šogorice, pa se zapravo trebam iskopati iz toga... mislim da imam preko previše robe, pa malo proizabrati (tipa dobila sam valjda 25 slinčeka)

malo-sunce
    07. Listopad 2016. 10:53

Još uvijek radim, do kraja ovog mjeseca, pa kad odem na bolovanje malo ću se više pozabaviti time što mi je sve potrebno za bolnicu i za dijete. Mene su savjetovali da ne kupujem previše robice za dijete, jer se dosta toga dobije, a oni to prebrzo prerastu tako da neke stvari i ne stignu iznosati.
    Moj nalaz od šećera je isto ok tako da i ja mogu nastaviti jesti čokoladu 

• Malacurica2
    07. Listopad 2016. 13:13

Mama prvi put- iskreno neznam mozda bi bilo najbolje da pitas ginekologa. 
    Znaci vecina nas je dobra sa secerom. 
    Ja nemam od koga uzeti robicu,jer nam stize prvi decko u obitelj,za curice imamo tonu odjece. 
    Nije problem za kupiti vec neznam koji broj- mozda bi broj 56cm bio najbolji za prva 2 mjeseca zivota. 62cm mi se cini jako veliko. 
    Inace Nutella-jucer sam saznala da imamo pravo traziti od ginekologa recept za elektricnu izdajalicu i samo je u ljekarni podignemo. Tako da nema potrebe da kupujemo. 
    Isto vazi za uloske i jednokratne gacice. U rodilistu cemo sve dobiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.