Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malacurica2
    05. Listopad 2016. 13:32

Cure hvala Vam svima,pokusat cu danas odletiti do ljekarne pa cu pitati za te bombone... 
    Inace i ja sam jucer bila na testu za secer. Takodjer sam se prije testa fino najela. Sestra mi je dala da popijem 2dcl soka (usporedila bih ga sa sokom od visnje,takvog je okusa i boje bio) nista strasno za popiti. 
    Nakon toga sam otisla lezati sat vremena,spojili su me na aparat,tu sam malo i zaspala. Bogu hvala bebica je super,nalaz je pokazao da nema nikakvih kontrakcija,secer nam je uredan, sin raste,tako da nam je sljedeca kontrola tek za 5 tjedana.
    Inace,zadnjih par dana imam bolove u desnoj strani ledja,kaze doktor da mi mali poprecno lezi,pa nogicama udara,a i previse kila sam dobila... Za sada 17 kg 
    Kakve ste vi sa kilazom?

• Nutella
    05. Listopad 2016. 13:57

Mala curice pa koji si ti tjedan da vec imas 17kila? Ja sam 26+3 i dobila 9kila.
    Malo sunce ja sam u njemackoj pa je kod njih malo drukcije.rekla mi da obavezno moram doruckovat,da je to jako vazno.i zato me pitala cim sam dosla dali sam jela.da nisam mozda bi me vratila kuci hehe.
    Ja sam izmedju vadjenja krvi obavila pregled i sjedila u cekaonici da istekne taj sat,jer nesmijem izaci van ordinacije.a cula sam da negdje u hrvatskoj cak ides kuci pa se vracas.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Malacurica2
    05. Listopad 2016. 14:28

Nutella- ja sam pocela trudnocu sa svega 48kg na visinu 172cm. Bila sam dosta mrsava.
     E onda, u prva 3 mjeseca trudnoce sam odmah dobila 10 kg. 

Od 4.mj u prosjeku dobivam 2 kg mjesecno sto je skroz ok. 
    Danas sam 26tj i 2 danas,i imam 65kg. 
    Ne zamaram se ja kilazom,vec sam u kratkom vremenu dobila puno kila,pa me pocelo smetati u fizickom smislu. 
    Osijecam se na dane ko kit. 
    Hodanje po stepenicama me jako umori,ponekad cak i kad pricam puno,i to me umara,tocno se uhvatim kako hvatam zrak 

• Nutella
    05. Listopad 2016. 14:46

A draga moja stvarno puno kila u tako malo vremena,sigurno da ti utjece na ledja. Sigurna sam da se to na tvojoj visini nevidi toliko koliko se sama brojka 17 cini puno.ali nismo svi isti i nedobivamo isto kila. Na trudnicke kile se nekako i nemoze bas puno utjecat,bar mislim.
    Ja sam u cijeloj prvoj trudnoci imala +17kg.  Sad imam +9 pa vidjet cemo sto ce bit jos za 3mjeseca.
    I mene su ledja pocela bolit i bol mi ide u lijevi kuk,nekad je za neizdrzat.moram se prijavit na gimnastiku pa mi mozda pomogne

• Jele83
    05. Listopad 2016. 16:45

Pozdrav cure!
    Planira li koja porod u petrovoj? Oko 27.01.🤗

👸37g.,sve ok.
    AMH 12.5
    01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
    01/2019 biokemijska trudnoća
    11/2019 krećemo vadit nalaze.......
    🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
    11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
    25.11.punkcija
    28.11 transfer 2 embrija
    14dnt beta 1275
    16dnt beta 2675
    Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
    Sljedeći 05.01😉💝💝

• Jele83
    06. Listopad 2016. 11:14

Izgleda da se stanje tamo popravilo jer ih dosta cura hvali!

👸37g.,sve ok.
    AMH 12.5
    01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
    01/2019 biokemijska trudnoća
    11/2019 krećemo vadit nalaze.......
    🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
    11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
    25.11.punkcija
    28.11 transfer 2 embrija
    14dnt beta 1275
    16dnt beta 2675
    Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
    Sljedeći 05.01😉💝💝

Dadalina
    06. Listopad 2016. 12:36

Djevojcica je 

• Nutella
    06. Listopad 2016. 14:07

Cestitam Dadalina 
    Sad shopping na odjelu za curice 

• Lasta
    06. Listopad 2016. 14:57

Koliko cuuurica! =)

Evo i mene u 28. tjednu... svi nalazi po PS-u (šećer i ostalo)... Jedino su mi kod ginekologice konstantno pozitivni leukociti... radila sam urinokulturu vec jedno 4 puta u Breyeru i uvijek mi je rezultat:
    Miješana flora <10e3 CFU/ml urina. Nalaz je bez osobitosti.
    Sad opet moram urinokulturu raditi i rekla je ako bude opet OK da ce raditi briseve iako nema indikacija za takvom upalom (nema iscjetka ni ništa)...
    Mrzim raditi urinokulturu =(

Nemam problema sa žgavravicom ali mi općenito nakon hrane (ručka najčešće) srce počne tako jako tuči da mislim da će eksplodirati... Onda nakon sat vremena opet sve OK... a teža sam 10kg od prvog pregleda kod ginekologa...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.