Ja sam jucer saznala da nosim curicu 🌼
Nije sto posto ali decko se nada da ce joj narast cuna do sljedeceg puta :)
A jos nisam vadila glukozu sljedeci put, dala mi je neki prasak da popijem sljedeci put sat vremena prije nego dodjem i to je to
Cestitam na curici,i u mene je curica pa se radujem svakoj hehe.
Pa koji si tjedan sad?
Cuj to da si dobila da kod kuce popijes! Ti ces to onda brzo rijesit.
Ja idem izvadit krv pa popit glukozu pa na pregled redovni i onda za 1 sat opet krv.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
U 21 ulazim ovaj tjedan
Slikala bi al ne znam kako se na ovo stavljaju slike
A sljedeci pregled mi je za pet tjedana pa cu bit skoro 26 tjedana kad budem radila
Za taj tes tsam tu na forumu saznala pa sam vec mislila ds me je moja doktorica zaboravila
Saandra,bas cu morat nesto ponijet za ruckat kad zavrsim :-)
Sad cu ici sledeci tjedan na pregled pa cemo vidjet sto ce ginic reci..ma neka sve prodje kako treba nego sta nego se sve izgura :-)
Kika
Curke, taj test za šećer jel se radi kod ginekologa ili se dobije uputnica pa negdje u bolnici?
Jutro drage mame kako ste?kako bebice? Moja je zivahna ajme meni.neda mi sjesti u miru a kamoli spavati.
Jel tko od vas isao na gimnastiku za trudnice?
Ja razmisljam o tome,ide se poslije 28.tjedna.a neznam nista o tome
Nutella ja sam planirala upisati fitness za trudnice. Neke moje cure su išle na to i bilo im je super. Ali najprije ću pitati sljedeći tjedan na kontroli ginekologa za savjet jel smijem ili ne.
Moj bebač se isto javlja stalno. Nekad je aktivan par sati u komadu pa se pitam jel uopće spava hahah. Po noći je još uvijek dobar, ne budi me. A meni je to tako slatko kad se javi
Gdje ste mi divne zimske mamice? Kako napredujemo? Evo da se pohvalim da me bebac počeo šutirat fino svaki dan
neki ranoranilac, svako jutro u 5
Još uvijek ne prejako, tek da se osjete pokreti. Spol bi mogli saznati nekad slijedeceg tjedna jer na preglede i uzv idem u razmaku od mjesec dana, prošli put nismo imali sreće s tim zbog prekrštenih nogica. Ja glukozu u krvi vadim svaki mjesec sa svim ostalim krvnim pretragama, i nalaze urina isto tako. Neki dan sam vadila uronokulturu zbog bakterija al' se ispostavilo da nema nikakvih posebnih mikroorganizama, nego jednostavno bakterijice koje su prisutne u mokraći. Ja sam to znala jer nemam tegoba ali eto na preporuku ginek. sam izvadila i taj nalaz. Super se osjećamo i ja i moja mrvica. Pozz za sve
Nisam neki sportski tip uopce pa mi to nebi ni palo na pamet dok nisam neki dan skuzila da mi je doktorica na pocetku dala punu vrecu nekih novina,prospekata a medju njima i ponuda za gimnastiku i akupunkturu.pa sam se sad malo zainteresirala za tu gimnastiku,to vode babice pa bi ih ujedno i upoznala jer moram jednu sebi naci.a koliko sam shvatila to mi osiguranje placa pa sto da ne.
Sortiraj odgovore
Najstariji