Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nutella
    12. Rujan 2016. 18:33

Bili smo na pregledu,sve je uredu s bebom i s mojim nalazima,i saznali smo da cekamo curu .njoj smo se i nadali jeeeeeee
    Na sljedecem pregledu cu provjeravat secer.moram popit tu neku tekucinu pa za 1 sat opet izmjerit secer. Vade mi krv na svakom pregledu ali sad moram to posebno.sto s prvim dijetom u BiH nisam radila pa neznam sta je,a cula sam je jako gadno.jel istina?

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• AnaKox
    12. Rujan 2016. 20:51

Meni su samo tri puta vadili krv do sad, a na pocetku su mi rekli svaki put da moram vadit.
    A malo mi se odužilo sada sto moram ici svako mjesec dana. Cestitam na curici! 
    Ja cu teknu ponedjeljak saznati sto je :(

Kikica1994
    13. Rujan 2016. 07:27

Cestitam na curi ;-)
    Kod nas je decko..a u kojem tjednu se pije ta glukoza za secer jer ja sm 23 tjedan ali nisam isla taj nalaz vaditi.

Kika

• Nutella
    13. Rujan 2016. 08:17

I ja sam sad 23+2 a idem za 3 tjedna radi secera.znaci bit ce oko 26tjedana.
    Inace idem svaka 4tjedna na pregled i svaki put radim nalaze,sad moram za 3 tjedna radi toga.
    A prosli put s skoro 19tjedana nije mogla vidjet sta nosim pa smo saznali tek sad.i bas.se svi radujemo jer vec imamo djecaka

malo-sunce
    13. Rujan 2016. 08:55

Nutella čestitke na curici  mi čekamo malog dečka 

Ima li koja od vas nizak tlak sad dok je trudna? Meni je zadnji put na pregledu bio 105/60. Svako jutro putujem na posao vlakom i samo gledam kad ću se srušiti, stalno nekog moram zamoliti da mi se ustane, ajoj. Kako se riješiti tog niskog tlaka, ako se uopće može riješiti?

bigica
    13. Rujan 2016. 09:13

Drago mi je da je ova tema zazivjela. Ni ja nemam fejs... Cestitke svima na curkama i deckima. Mi cekamo decka, a imamo curku od dvije godine...

Sto se tice OGTT-a (pijenja glukoze) ja sam to radila prije tri tjedna (tad sam bila 20 tj trudna). Mislim da to ovisi od ginekologa do ginekologa kad ce te poslat, dal u obitelji ima dijabetesa i sl. Mene je u prosloj trudnoci poslala tek iza 25-og tjedna a u ovoj ranije. Da je gadno gadno je, okus odvratan a u zelucu mucno. Tri puta vade krv. Nataste, nakon sat vremena i nakon dva sata. Meni je u ovoj trudnoci povisena vrijednost nakon sat vremena (za 0.2) i vec vidim da cu svaki mjesec morat hodocastit do Vuk Vrhovca i nosit GUK profile. Veselje.... U prvoj T su mi bile povisene dvije vrijednosti i to svaka za 0.1 pa sam to morala radit.

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

bigica
    13. Rujan 2016. 09:21

Sto se tice tlaka tu nisam strucna nikako al savjetujem da pitas ginica za savjet. Vjerujem da i ovo vrijeme i zagusljiv prostor cine svoje... 
    Vidjeh da ste pisale za kilazu. Ja sam u prvoj T osla rodit sa 78 kg a ostala trudna s 54. Nakon poroda sam se vagala i imala sam 60 kg i tih sest kg se istopilo dok sam se vratila radit. Dojenje, nespavanje, briga oko djeteta i trckaranje okolo za njim cine cuda. Sad sam ostala trudna s 52 kg i trenutno sam na 62. Ne opterecujem se kilama. Papam kad mi se papa, trudim se da je hrana sto zdravija i da se sto vise krecem.

• Nutella
    13. Rujan 2016. 10:08

Hvala vam na cestitkama.

Sto se tice niskog tlaka znam da su dobri suhomesnati proizvodi,ako imas domace peke,slanine,kobasice...uzmi 1-2 komadica ujutro pa ces vidjet kako djeluje. 

A kile....ja sam u prvoj dobila 17kila i sve sam vratila vrlo brzo. I ovu tr. sam krenula sa 53kg a sad imam 59,4kg sa 23 tjedna.pa vidjet cemo ali nije mi toliko vazno.ja radjam djecu preko 4 kile pa mi oni dosta toga odnesu.

A vidis razlike u njem. Rekla mi je da cu to radit i da se ponasam to jutro kao i obicno. Ponovo sam pitala (da utvrdim) smijem li doruckovati,kaze mi da je to vrlo vazno da doruckujem kao i inace.onda mi vade krv pa to popijem i za 1 sat opet vadim krv,i to je to.

bigica
    13. Rujan 2016. 10:25

Vidis kod vas u Njemackoj je to puno bolje. Ja sam jedva cekala stavit nesto u usta. Probudila sam se u 6, dok sam dosla do tamo, pa dok sam dosla na red. Bila gotova sa svime u 10. Gladna i zedna. Uzas.

• Nutella
    13. Rujan 2016. 12:18

Da bas da covjek crkne,to nije normalno. Meni termin tek u pola 10 tako dok dijete u vrtic odvedem umrla bih od gladi. Sreca pa mogu doruckovati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.