Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zabica29
    11. Rujan 2016. 12:17

A vjerojatno epiduralna? Moja prijateljica je rađala u Beču i isto se baš nije snalazila s njemačkim. Ali sve je u početku istražila, navodno babice ili primalje vode tečaj i onda se gleda i bolnica i sve opcije koje možeš imati na porodu. Stolčić, kada, svašta nešto... Ali najsmješnije je šta mi je poslije poroda rekla: lako filozofirati i birati prije, ali kad te zgrabe bolovi tak ti je svejedno gdje i kako, samo da više prestane!
    Inače baš mi je drago da ova tema nije u potpunosti zamrla. Ja sam zimske bebe pratila od početka i onda kad su odselile sam baš bila razočarana. Malo-sunce i ostale, ako vam je ovdje pusto javite se k nama na proljetne bebe, imamo i 3 trudnice kojima je termin krajem veljače.

[/url

• AnaKox
    11. Rujan 2016. 12:41

Ma tu me iskreno nista nije strah mogu da mu rade sta hoce 😄
    Bilo bi me vise strah da sam u hrvatskoj ili nedajboze u BiH
    Ja sam na pocetku citala proljetne bebe onda sam skuzila da je moja zimska 

Kikica1994
    11. Rujan 2016. 15:45

Dobar dan cure..napokon sam nasla nas "zimske"bebe..ja di god gledam ili su trudne tjedan dana ili im je termin za 2 dana nikako nac nas koji smo prosli malo vise od pola..e ovako ja sam trudna 23 tjedna tako da ce moja beba bas biti zimska.. :-)

Kika

• Malacurica2
    11. Rujan 2016. 22:33

Pozz dame ☺️ 
    ... Evo i ja sam buduca mama. 
    Nama je termin 09.01.'17
    Mi zivimo u Kölnu,rodiliste smo izabrali,i trudnoca nam za sada ide super,nadamo se da ce tako do kraja i ostati. 😊

malo-sunce
    12. Rujan 2016. 08:25

Dobro došle nove mamice  

Super da se ova tema polako diže i da možemo i dalje tu razmjenjivati iskustva.
    Meni se moj bebač javlja, jučer me je lupkao cijeli dan haha, baš sam se pitala pa spava li on ikako 

• Nutella
    12. Rujan 2016. 09:31

Da to je epiduralna,onda navodno neosjecas bolove.ja je ipak nebih uzela. Prvo dijete sam rodila u bosni,koliko sam strahovala dobro sam prosla. 
    Babica i doktor su bili super,a sreca moj porod se rijesio prilicno brzo.i ostala sam samo da prodje 24 sata i sutra isla kuci. To mi je sve poznato zato sam sad zbunjena sta cu i kako cu. Dijete ce se rodit ,nije mi to briga,nego pripreme,sta ponijet,koliko ponijet-za sebe,za bebu....
    S njemackim sam OK ali u medicinskom smislu cu se morat malo bolje pripremit,jer nemam pomoc prepustena sam sama sebi.muz slabo prica njemacki.kad dodje u posjetu jos cu ja njemu morat prevodit 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Nutella
    12. Rujan 2016. 09:35

Mala curice zar si vec izabrala rodiliste?jesu te doktori uputili ili si ti to sama za sebe?
    Meni je termin 7.1.ali  ja racunam koji dan kasnije.to sam sad negdje oko 22-23tjedna,tako nekako.  A jos neznamo spol...hmm
    Idemo danas na pregled pa se nadam saznati

• Nutella
    12. Rujan 2016. 12:38

U ovom gradu zivim tek 9mjeseci ali je manji grad i koliko vidim imaju 2-3 klinike ali jedno porodiliste.tako da vjerovatno necu ni birat nego tu gdje jest.morat cu jos s ginickom provjerit.a na stranici od te bolnice sam nasla da ti kao daju popis stvari sta ti treba.pa sad neznam,vjerovatno kad se javim u bolnicu reci ce mi ili cu sama pitat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.