Dadalina ja sam isto u 17. tjednu i možda sam 1 kg dobila. Baš je to i ginekolog prokomentirao prošli tjedan na pregledu da sam s kilažom tu negdje kao i na početku. Pitala sam ga jel se trebam oko toga brinuti jel to dobro ili loše, rekao je da se ne brinem i da je bolje da je tako, da nastavim samo normalno jesti, jer tek sad sljedi razdoblje debljanja, pa je bolje da se nisam počela odmah debljati jer bih onda puno kg dobila. Eto moj slučaj a bebica je u redu, razvija se baš kako treba
Ja sam u malom gradu kod Bielefelda.i ja sam zadovoljna sa svojom doktoricom a vidjet cemo kako ce bit s bolnicom.
I sad me zanima sta ovdje smijem nositi u bolnicu?i koliko se dugo ostaje
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Dadlina, sve je to individualno što se tiče kilograma. Ja sam od početka dobila oko 6 kg ( sad sam u 24.-tom tjednu ). Bilo je razdoblja gdje sam dobivala po pola kg i onda izgubila isto po pola kg. Sad sam na zadnjoj kontroli dobila 3 kg ( u odnosu na prethodnu kontrolu ). I naravno, dokt mi je rekao da pripazim što jedem. A meni zapravo, samo trbuh raste i nemam nekih drugih problema. Nemam posebne želje oko hrane, kad sam gladna jedem i to je to.
I sad puno bolje spavam u zadnje vrijeme, uz naravno bar jedan odlazak na wc.
Kako ste vi ostale po noći?
Ja sam zasada dobila 2 kg kada sam bila 16 tjedana, što se tiče spavanja odlično spavam što samo moram jedan put na wc tijekom spavanja
Haha ma ja znam po 3-4 put ustati da piškim.. :D ispati me.. a spavam k'o zaklana, dok sam prije trudnoće jedno veliko razdoblje od 5 godina imala problema sa nesanicom. baby rocks
E da, da zaboravila sam dodati da sam i od ginek. i od mnogih žena čula da imaju problema sa zatvorom. Moja se crijeva čiste redovno, čak i više nego ikad, šta god pojedem idem u wc, nekad mi to stvara problem jer ne jedem naravno uvijek doma. Eh sad dal je to sa kilogramima povezano sa tim, ne znam.
Sortiraj odgovore
Najstariji