Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hologram
    25. Kolovoz 2016. 15:17

Pozdrav svima, nova sam na forumu. Uvijek sam željela zimsku bebu i sada očekujem jednu :)

• AnaKox
    02. Rujan 2016. 12:05

Moj je termin 1.2.
    Zanima me jel ima tu  mama koje su u Njemackoj?

• JM2
    06. Rujan 2016. 17:35

Bok!

Evo ja treba roditi 16.2 prvi put, samo ne mogu nigdje naći jel mogu koristi amokscilin antibiotik u trudnoći jer mi je prva trudnoća, a svega se bojim od lijekova, hoće škoditi meni i bebi 
     Nadam se da ćete mi pomoći
    Pozz

• Nutella
    06. Rujan 2016. 19:12

Bog mame,bas je pusto ovdje kako ste presle na fejs.
    AnaKox ja sam u njemackoj.termin 7.1.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Nutella
    06. Rujan 2016. 19:19

JM2 inace se antibiotici ne koriste u trudnoci,osim u slucaju kad si ti stvarno jako lose. Sama ga kupit nemozes a kad ti doktor propise valjda zna zasto ti je dao.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

malo-sunce
    07. Rujan 2016. 08:33

Nove buduće mame dobro došle!
    Ja nisam na fejsu, pa povremeno povirim na ovu temu da vidim piše li itko. Svi su se tamo prebacili, baš mi žao što je ova tema malo zamrla.
    JM2 meni je termin 17.2.  isto prva trudnoća, skupa odbrojavamo 

Irca
    07. Rujan 2016. 09:40

Pozdrav drage buduće mame!
    Ja sam sad u 24 tjednu, idući utorak je kontrola pa ćemo vidjeti. Na zadnjem UZV bebač se nije htio okrenuti da mu vidimo lice i da mi dokt napravi 3D slike . Vjerojatno nije bio zainteresiran za slikanje . Jedino što me u zadnje vrijeme muči je žgaravica

• JM2
    07. Rujan 2016. 09:44

malo-sunce tako je, odbrojavamo pomalo 

Dadalina
    07. Rujan 2016. 12:44

Pozdrav drage buduće mame kako ste mi vi?
    Evo da se javim, termin nam je 21.02.2017. ili rečeno u tjednima u 17.-om smo tjednu trudnoće.. Još uvijek ne znamo je li cura ili dečko jer se skriva ali ova ovdje mamica misli da nosi malu djevojčicu ipak. Eh sad, zanima me da li je neka od vas sa 17. tjedana trudnoće a da nije dobila ni grama na težini?
    Mene to pomalo zabrinjava, bebine proporcije su super za razdoblje u kojem se nalazi samo sam ja zapela na početnoj kilaži. Jedem normalno, ne povraćam..što se mene tiče sve super, ali mi doktorica skrenu pažnju na kile ?!? Ima li neko sa sličnim slučajem :) Hvala i ljubim vas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.