Hej mamice, pa kuda ste svi pobjegli na fejs, pusto je ovdje... Pratim jesenske mame ali fali mi ovdje pratit vas koje smo blizu sa terminima i podijelit s vama trudničke doživljaje...
Pozdrav curke..evo ja trudna 21+1..termin mi je 27.12.2016. :) Imam jedno pitanjce pa ako je imala koja slični simptom ili zna nekog..molim Vas da mi napiše..već nekih mj dana mi se događa, ne svaki dan, i to samo navečer kad legnem da mi kao srce preskače..u početku me to zabrinulo i bila sam na ekg-u nakon neprospavane noći i bilo je sve ok..sada kada mi se to dogodi pokušavam se smiriti..zna li netko koji bi mogao biti razlog? Rekli su mi da ne trebam biti uplašena da je to normalno i javlja se kod nekih trudnica, ali lakše bi mi bilo kad bi znala da nisam jedina..
tko nam se zeli pridruziti na FB grupi, s obzirom da su postavke postavljene na "tajna grupa", neka se "sprijatelji s FB profilom Zimske Bebe https://www.facebook.com/profile.php?id=100013123846315
da vas admini onda mogu pronaći i dodati u grupu. :)
evo, to mi se čini najjednostavnije rješenje. budem svakih par dana provjeravala da li ima novih zahtjeva pa vas onda dodavala u grupu.
Pozdrav cure. Evo mene nove medu vas, inace sam u grupi na fejsu sa curama isto sa klokanice ali sa jesenskim bebama, i vec evo sve se redaju u radaonama a nama je termin 4.12 pa reko da upoznam cure koje su isto tako oko mog termina :)
Pozdrav svim budućim (zimskim) mamicama Evo i mene među vama sa 17+5, a poslala sam i zahtjev za prijateljstvo na Zimske Bebe pa se veselim budućim druženjima!
Sortiraj odgovore
Najstariji