Bok mamica, grupa nam je sad tajna,moras preko nekog od nas uc u grupu tj trebala bi bit na fejsu frend s nekim od nas da te mozemo dodati, hm
Pozdrac svim majcicama novim i starim. Nisam vas dugo citala pa mi se nakupilo,trebat ce mi par dana da sve procitam.
Nego kako ste mi? Kako napreduju bebice? Rastu li trbuscici?
Mi smo danas oko 17tjedana,iduci tjedan nam je pregled pa se iskreno nadam da cemo vidjet spol.sta mislite,hocemo uspjet sta vidjet? Nadamo se curici
Inace je sve uredu i s bebicom i sa mnom,nemamo tegobe tako da se super osjecamo. Kad lezim na ledjim odjecam neko tupo bockanje (udarce) ali tek je pocelo pa nemogu bit sigurna je li beba ili su crijeva
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Ej curke!
Ja sam tu od pocetka teme al eto nije me sad dugo bilo...
Ugl 21+2 sam i imam zadnja dva dana blagi svjetlosmedi iscjedak pa sam se malo zabrinula..
Inace sam bila prije 5 dana na anomaly scanu i sve je bilo super..al ipak se malo brinem..
Jel imala koja od vas neki iscjedak i sta vam je reko doktor?
..ja sam inace na moru a doktorica mi je na GO..
Bok svima... jel se mozemo i mi uklopiti u vaše društvance, i mi smo zimski, danas 21+5 tt...
iza sebe imam ab u 21 tt i trombofiliju, tako da sam na terapiji, za sada je sve uredno, osim sta imam BH kontrakcije pa sam se malo primirila s s aktivnostima...
Bok curke, mi smo najviše sad na fejsu, grupa je tajna pa morate nekom od nas poslati poruku na fejsu da uđete u nju. Super je tamo, lakše je chatat, već nas je preko 40 trudnica:)
Ja sam vam tu na klokanici poslala friend request(odete na postavke profila pa na prijatelji) i prihvatite ga pa ćete vidjeti moje ime, možete mi poslati friend request na fejsu.. na profilnoj sam leđima okrenuta i imam srebrni dugi šos:)
Nutella
Pozdrac svim majcicama novim i starim. Nisam vas dugo citala pa mi se nakupilo,trebat ce mi par dana da sve procitam.
Nego kako ste mi? Kako napreduju bebice? Rastu li trbuscici?
Mi smo danas oko 17tjedana,iduci tjedan nam je pregled pa se iskreno nadam da cemo vidjet spol.sta mislite,hocemo uspjet sta vidjet? Nadamo se curici
Inace je sve uredu i s bebicom i sa mnom,nemamo tegobe tako da se super osjecamo. Kad lezim na ledjim odjecam neko tupo bockanje (udarce) ali tek je pocelo pa nemogu bit sigurna je li beba ili su crijeva
Ja sam bila 17+3 kad mi je doktor sa 99% sigurnosti rekao da je curica :) tako da vjerujem da će i vama uspjet reći spol, ako beba bude lijepo okrenuta :D Sretno! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji