Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom2besoon
    21. Srpanj 2016. 18:37

di zivis sam htjela napisat

• tinchika_
    21. Srpanj 2016. 20:39

Ehh, bas sam se ponadala...ja sam u zgu. a nis, bodrit cemo se online. 😉

Mom2besoon
    22. Srpanj 2016. 00:40

haha, vidis da necemo bit skupa u rodilistu :). Di mislis rodit u kojoj bolnici, ja sam rodena u Zg u Petrovoj- i studirala u Zg tako da smo cesto tamo ja i muz tamo imam hrpu prija

• tinchika_
    25. Srpanj 2016. 11:40

Spadam u Petrovu pa cu tamo i roditi. 😊 steta, bilo bi fora imati poznatu cimericu u bolnici. 😉

• tonkica9
    26. Srpanj 2016. 22:04

Pozdrav cure! Evo da vam se i ja pridružim!  Sutra mi počinje 17. tt, a termin bi trebao biti 5.1.2017. 

Mom2besoon
    27. Srpanj 2016. 19:10

Mozes nam se pridruzit i na fejsu, grupa Zimske bebe 2016/2017 . :)

malo-sunce
    01. Kolovoz 2016. 13:34

Bok curke!

Dugo me nije bilo, nadam se da ste mi dobro. Vidim da ste na fejs prešle, ja ga nemam pa ću se ovdje javljati, valjda će netko još i tu pisati.
    Ja sam dobro, ulazim u 3. mjesec. Mučnine i umor su još prisutni, nadam se da će se uskoro i to smiriti. 

Meow
    10. Kolovoz 2016. 08:10

malo-sunce

Bok curke!

Dugo me nije bilo, nadam se da ste mi dobro. Vidim da ste na fejs prešle, ja ga nemam pa ću se ovdje javljati, valjda će netko još i tu pisati.
    Ja sam dobro, ulazim u 3. mjesec. Mučnine i umor su još prisutni, nadam se da će se uskoro i to smiriti. 

ma de kreiraj fejk fejs, samo da se družiš s nama:D

Kako se osjećaš? ja sam sad 15+3 i super mi je! Jedva čekam sljedeći pregled!

• mamica_3
    03. Kolovoz 2016. 11:05

Mamice hallllo!!!
    Evo mene medju vama...Vidim da pisete o fejsu al ne mogu nac grupu :)
    Ja sam mlada mamica s 31godinom, Zg..Cekamo 3.bebicu...:)
    3.carica :) sluzbeni termin 29.12. a beba ide radi 3.carskog ranije....

• mamica_3
    03. Kolovoz 2016. 11:05

Mamice hallllo!!!
    Evo mene medju vama...Vidim da pisete o fejsu al ne mogu nac grupu :)
    Ja sam mlada mamica s 31godinom, Zg..Cekamo 3.bebicu...:)
    3.carica :) sluzbeni termin 29.12. a beba ide radi 3.carskog ranije....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI