Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom2besoon
    21. Srpanj 2016. 11:50

Brin, tnx na objasnjenju skuzila sam uglavnom ali mi nije jasno zasto u potpisu pise bas taj kod a ne lilypie

Mom2besoon
    21. Srpanj 2016. 11:54

Nikako mi nije jasno sta sa krivo kopirala,stavila

• Meow
    21. Srpanj 2016. 12:04

Mislim da si uzela prvi kod za Forume, a ne onaj pseudo(imas tri verzije)

Mom2besoon
    21. Srpanj 2016. 12:17

Awww, uspjela sam. Tnx Meow

Blonde
    21. Srpanj 2016. 15:39

Zasto ne mogu naci grupu na fejsu?

• tinchika_
    21. Srpanj 2016. 15:40

Mom2besoon, da, termin nam je dan razlike. 😊 mogle bi biti cime u rodilistu. Hehehe

Mallla
    21. Srpanj 2016. 16:25

Blonde ako nemozes nac posalji mi tu poruku kako se zoves na fejsu pa te dodam!

url=https://lilypie.com]

• jube
    21. Srpanj 2016. 17:18

Bok,cure! Već duže vrime vas pratim/čitan pa sam vam se odlucila i pridruziti. Pročitala san da ste se pribacile na face ali vas ne mogu pronaći....

mja
    21. Srpanj 2016. 17:44

Curke, puno hvala, valjda ce sada potpis funkcionirati. Ma nisam nikako uspijevala skuzit gdje mi je potpis u cijeloj prici, a samo sad trebala scrollat do dna u postavkama :D HVala

Jube, na facebook-u potrazi drupu koja se zove Zimske bebe 2016/2017 :D

Mom2besoon
    21. Srpanj 2016. 18:37

Tinchilka mogle bi bit cime ali di zivim, ja sam iz Splita :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.