Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissMinnie
    18. Srpanj 2016. 14:55

Evo i ja poslala zahtjev u grupu na fejsu :)

Mi smo danas 17+2, preksutra idem na kontrolu, a u petak pakiramo na more..NAPOKON!! :) ove godine i muž ide s nama (prošle godine je taman pred ljeto promijenio posao pa nije mogao s nama), pa sad jedva čekamo da krenemo :D

Mallla
    18. Srpanj 2016. 16:40

MissMinie uzivajte na moru :)

url=https://lilypie.com]

• tinchika_
    19. Srpanj 2016. 19:40

Evo i mene opet malo ovdje, nekako sam se vise prebacila na fejs, lakse mi je, mogu preko moba.

Cure koje ste izgubile bebice, jako mi je zao i ne znam sto reci da vas utjesim, molim se samo da sto prije ponovo osjetite svoje bebice! Puse saljem.

Dobro dosle nove cure, vidim da vise nisam prva po terminu. 😀 Jeeej! 😉

Mom2besoon
    19. Srpanj 2016. 22:14

Tu smo negdje Tinchika, ja sam sad 23 plus 4. Reci mi kako se stavi taj lilypie??

evoliva
    20. Srpanj 2016. 08:53

Ej dame, kakve vi to Fejs grupu spominjete? Ja sam malo na moru pa ne pratim

mja
    20. Srpanj 2016. 10:49

Evo da se javim, bila u ponedjeljak na ultrazvuku. 
    Prekrasno nesto.. prvi put vidjeti bebicu i zapravo me malo realnost 'osamarila' jer mi je do sada cijela ta trudnoca bila mrvicu apstraktna s obzirom da nisam imala mucnice u trudnoci pa nisam zapravo ni osjecala previse trudnocu (ako izuzmemo cesto mokrenje i konstipaciju) - sada sam na 12+6. Dobila sam 3 slikice.. jedna je lice iz profila a druge dvije su cijela beba - jedna na kojoj je beba na ledima a druga gdje se beba okrenula i izgleda kao da zaranja. Bila je beba dosta aktivna, non stop se kretala, koprcala.. nasmijale smo se i babica i ja jer je malo lovila bebu kada je trebalo mjeriti. Ono sto je ona vidjela je sve OK i normalno, srceko je bilo 158 otkucaja u minuti. 

Netko me je pitao za Dansku.. meni se osobno svida, nacin zivota je mnogo relaksiraniji nego HR generalno, nema toliko nervoze (sto nije za cuditi sa obzirom na sigurnost koju imas).. Danci su zatvoreniji nego mi i to mi cesto bas ne odgovara ali ja radim i danskoj firmi gdje ima mnogo stranaca i gdje nam je sluzbeni jezik engleski tako da jezicnih prepreka nemam a druzim se pretezito sa strancima i to sam skuzila najvise onim juznim najcesce tipa spanjolci i latinoamerikanci jer su nam najslicniji po mentalitatu nekako. Danci su jedni on najboljih non-native govornika engleskog i barem u Kopenhagenu gdje ja zivim rijetko mi se dogodi da naletim na nekoga tko ne govori engleski jer cak i moje starije susjede (godine kao moja nona dakle okok 70) pricaju super engleski. Sva sluzbena korespondencija je na danskom pa se sprijateljis sa google translate na pocetku ili pitas kolege iako mislim da danski nije bas tesko naucit. Danski jezik je po meni neka mjesavina engleskog i njemackog, doduse lakse ga je citat nego razumijet sta pricaju jer pri izgovoru pol stvari progutaju ali na sve se covjek navikne i ako imate motivaciju moze ga se naucit kroz godinu/godinu i pol. Drzava inace placa strancima ucenje jezika i ja sam primjetila vrlo brz napredak otkad sam ga pocela ucit.. doduse, ja nisam dugo vremena ucila tako da je moj Danski limitiran ali sluzi mi sasvim ok. Naravno, pomaze gledanje televizije na danskom :D

mja
    20. Srpanj 2016. 10:50

Nego, zaboravila sam pitati - kako dodate onaj Lilypie u postove..?

MissMinnie
    20. Srpanj 2016. 11:43

Evo i nas sa kontrole, kaže doktorica da beba napreduje, sva mjerenja su kak bi trebala bit' za tjedne trudnoće :) A izgleda da je ovo stvarno godina curica, jer i kod nas je 99% cura!

Mom2besoon
    20. Srpanj 2016. 12:44

Pls ako se kome da objasniti kako se dodaje taj Lilypie? :)  vidim da ga se moze s neta skiniti ali ne kuzim kako se doda tu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.