I ja mislim da je godina curica, sve trudnice oko mene cekaju curicu :), I ja
Bok svima, ja sam relativno nova na forumu, termin mi je sredinom drugog mjeseca, prva beba :)
Uguglajte postupak za lypie jer je malo tesko objasnit kako ide...al ugl. Link koji tamo dobijete za forume kopirate i zaljepite na svom profilu, tj. Podaci o profilu u potpis na forumu!
Nisam ni sama sebe skuzila sta pricam pa savjetujem google!
url=https://lilypie.com]
Bok curke!
Jučer sam bila na pregledu s 12 tjedana i sve je u redu i bebica je prekrasna, ima ruke, noge, nos, usta, sve!
Baš je slatka! Još ne znamo spol, ali doktorica kaže da ćemo svakako na sljedećem uzv znati!
Uživala sam i bila malo emotivna, plakala i tako:)) Pogotovo jer nemam simptome pa nisam nikak znala jesam li još trudna ili ne, ali sad vidim da je sve u redu!
Eto kratki update za cure s foruma:)
Kak ste vi? Jel išla koja na pregled još?
Ticker:
odete na http://lilypie.com/
Tamo se registrirate i odaberete trudnoću. Nakon unosa podataka za trudnoću kao što su spol i termin itd, i kad dođete do dijela da dobijete kod, odite na kod za forume i to na PseudoHTML, UBBCode and BB Code.
Njega tu u klokanici kad uređujete profil stavite u potpis i to je to
dakle, za njihov (lilypie) je:
Code snippets:
FORUMS;
PseudoHTML UBBCode and BB Code;
on ti se pojavi u dolje, počinje s ….. [lilypie.com] dalje tvoj dio koda; njega copy/pasteas u svoj potpis na forumu (postavke, potpis na forumu, u tvojem profilu) i trebalo bi raditi.
pridruzite nam se na FB, tu je zamrlo. ako nemate account, jos bolje, ostvorite s nickom s foruma i nitko vas nece piliti od ljudi koje ne zelite da pile, a u grupi je puno dinamicnija komunikacija i brzi protok informacija..
Momtobesoon jesi ti dosla neki dan u grupu na fejsu? Ja sam danas 23+4. Od kud si?
Tinchika jesam , super je grupa. Ja sam 23 plus 5 , bas smo blizu :). Iduci tjedan ja i dragi idemo na 4d jedva cekam. Ne znam kako staviti ovaj lilypie
Brin, tnx na objasnjenju skuzila sam uglavnom ali mi nije jasno zasto u potpisu pise bas taj kod a ne lilypie
Sortiraj odgovore
Najstariji