Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom2besoon
    20. Srpanj 2016. 12:44

I ja mislim da je godina curica, sve trudnice oko mene cekaju curicu :), I ja

Blonde
    20. Srpanj 2016. 14:58

Bok svima, ja sam relativno nova na forumu, termin mi je sredinom drugog mjeseca, prva beba :)

Mallla
    20. Srpanj 2016. 16:34

Uguglajte postupak za lypie jer je malo tesko objasnit kako ide...al ugl. Link koji tamo dobijete za forume kopirate i zaljepite na svom profilu, tj. Podaci o profilu u potpis na forumu!
    Nisam ni sama sebe skuzila sta pricam pa savjetujem google!

url=https://lilypie.com]

evoliva
    20. Srpanj 2016. 19:37

Poslala zatjev za clanstvo u grupu na Fbu. :) Iva B

• Meow
    21. Srpanj 2016. 07:26

Bok curke!

Jučer sam bila na pregledu s 12 tjedana i sve je u redu i bebica je prekrasna, ima ruke, noge, nos, usta, sve!

Baš je slatka! Još ne znamo spol, ali doktorica kaže da ćemo svakako na sljedećem uzv znati!

Uživala sam i bila malo emotivna, plakala i tako:)) Pogotovo jer nemam simptome pa nisam nikak znala jesam li još trudna ili ne, ali sad vidim da je sve u redu! 

Eto kratki update za cure s foruma:)

Kak ste vi? Jel išla koja na pregled još?

• Meow
    21. Srpanj 2016. 07:30

Ticker:

odete na http://lilypie.com/

Tamo se registrirate i odaberete trudnoću. Nakon unosa podataka za trudnoću kao što su spol i termin itd, i kad dođete do dijela da dobijete kod, odite na kod za forume i to na PseudoHTML, UBBCode and BB Code.

Njega tu u klokanici kad uređujete profil stavite u potpis i to je to

Brin
    21. Srpanj 2016. 09:17

dakle, za njihov (lilypie) je:

Code snippets:

FORUMS;

PseudoHTML UBBCode and BB Code; 
    on ti se pojavi u dolje, počinje s ….. [lilypie.com] dalje tvoj dio koda;  njega copy/pasteas u svoj potpis na forumu (postavke, potpis na forumu, u tvojem profilu) i trebalo bi raditi.

pridruzite nam se na FB, tu je zamrlo. ako nemate account, jos bolje, ostvorite s nickom s foruma i nitko vas nece piliti od ljudi koje ne zelite da pile, a u grupi je puno dinamicnija komunikacija i brzi protok informacija..

• tinchika_
    21. Srpanj 2016. 11:11

Momtobesoon jesi ti dosla neki dan u grupu na fejsu? Ja sam danas 23+4. Od kud si?

Mom2besoon
    21. Srpanj 2016. 11:33

Tinchika jesam , super je grupa. Ja sam 23 plus 5 , bas smo blizu :). Iduci tjedan ja i dragi idemo na 4d jedva cekam. Ne znam kako staviti ovaj lilypie

Mom2besoon
    21. Srpanj 2016. 11:50

Brin, tnx na objasnjenju skuzila sam uglavnom ali mi nije jasno zasto u potpisu pise bas taj kod a ne lilypie

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.