Malena123 jako mi je zao tvoje rijecu sume rasplakale...i sama sam prozivila kiretazu bez ijedne inekcije kao i ti i to u 18 tjednu...bolilo me taj bol u zivotu nemogu zaboravit... znan i razumijem te i tu smo svi uz tebe .javi mi se ako zelis na face ako imas Antonia Francic..ili ovdje gdje zelis... jako je tesko u pocetku vjeruj mi bol je velika... ako te tjesi ja sam ostala trudna niti 4 mj nakon kiretaze i svih obavljenih pregleda iako su rekli ne 6 mj i rodila decka koji je prosao godinu dana i sada cekamo jos jednog bebaca tako da imaj nade :-) kod mene je phd nalaz dosao i bila je bakterija srce je kucalo do zadnjeg trenutka uzas... nitko me tada nije poslao odraditi briseve i ginekolog je najvise kriv.nakon toga otisla sam od njega i otisla privatno gdje sam prezadovoljna.... a sad da vam se pohvalim malo drage moje.jucer smo bili na pregledu i cekamo ponovo decka.sve je super :-)
Antonija cestitam na decku....ma treba deckiju u koga bi se cure inace zaljubile hehehe :)
Nove cure dobrodosle!
Javite se i na fejsu pa vas isklikam!
url=https://lilypie.com]
Malena123 jako mi je zao. Citam i srce mi se steze. Zelim ti sto brzi oporavak i novi plusic na testu. Cekamo te u 2017!
Sortiraj odgovore
Najstariji