ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

mrgud_zg

Broj poruka: 2188

Prijavi adminu

Osim sparine jučer vam je bio i pun mjesec 😉😂 ne znam tko još prati ali naš mali i dalje to osjeća 🤦
    Zarice ovakvu tutu imamo i mi, vozimo ju u autu već godinu dana a mislim da ju nismo nikad koristili 😂 naše dijete je isprogramirano da kaka doma/kod nekog. Ne voli ni u vrtiću, mislim da doslovno nije nikad u vrtiću kakao.. mislim da to vuče još od onog kad ga je jednom uhvatilo vani (kad smo tek skinuli pelene prošlo ljeto) pa nije znao kako, pa je imao blokadu i tražio Pelenu nazad samo za kakanje još 2 mjeseca. I onda ipak sam skinuo, ali može to iskontrolirat, nema problema s probavom. Mi inače uvijek sa sobom ( tj kad idemo na neke izlete i to s ruksakom, nemam baš za u park) imamo onu sklopivu koju je davnih dana grizli preporučila, naručili s aliexpresa (ovu zabicu 
    https://a.aliexpress.com/_mMLDn7e) i to mi je najbolja stvari ikad.
    A kaj se tiče noćne pelene, mi smo ju skinuli na jesen (dnevnu na ljeto) kad je postala suha po noći.. moj mali fkt puno pije po ljetu, i navečer i onda namjerno nismo zurili. A sad se u principu budi ako mu se piški i puno je pio, cca jednom tjedno, a iskreno nekad mu i dan danas pobjegne, ne mogu reć, nije to često al desi se. Baš sam prije mjesec dana cijeli krevet usred noći presvlačila 🙄. A doslovno mu je u nedjelju pobjeglo i preko dana 🤦 bili su nam kumovi, i mali je s tim njihovim blizancima postao najnajnajbolji frend, znači obožavaju se klinci, i došli oni popodne na kavu i mi se zapricali a klinci otišli gore u njegovu sobu (ah još uvijek nemrem vjerovat da je došao dan da sam to dočekala 😂😂😂), i ugl cijelo popodne nismo znali za njih, i odjednom dolazi mali da mu je malo pobjeglo, nitko ga cijelo popodne nije podsjetio da ide piskit, on je bio u igri i pobjeglo par kapi 🙈

mrgud_zg

Broj poruka: 2188

Prijavi adminu

Vidim da mi nije dobar link:
    Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! HRK52.09  7%OFF | Baby Travel Folding Potty Seat toddler portable Toilet Training seat children urinal cushion children pot chair pad /mathttps://a.aliexpress.com/_mrk8B2M

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

Moj malac piski u wc, a kaka na tutu. Jedino u vrticu kaka u wc, al i taj mu je prevelik vele tete. Zato kaj je bas manji gradjom. Tako da vjerojatno zato generalno ne voli kakat na wc. (Pisa stojecki sa stepenicom). Oni nastavci za wc nam se nisu bas pokazali. Uglavnom ova tuta mikio kaj imas, tu bi bas uzela. Jer njemu nigdje nije bed kakati. Na moru bi se sjeo nasred puteljka na tutu i kakao. Kod nas zna vani, u parku, di god. A s vrecicom mi se cini da bi to bilo jos lakse. Ovo s wcom u kaficu ne zelim ni probavat, to sam prosla milijun puta s necacima i dosta je bilo A kad samo cucne ful nezgodno to napravi i na tenisice mu ide, tak da to isto ne radimo. 
    mrgud, moj malac isto stalno trusi vodu i obavezno prije spavanja. To se voda uvijek nosi kad ide u krevet. Ja se sjecam kak prije klinci nisu dobivali vodu tipa iza 5,6. A nemrem si zamislit da ga sad zednog pustim. I ja se napijem prije spavanja obavezno

• Hani

Broj poruka: 892

Prijavi adminu

Kod nas isto najnepristojnija faza dosad🙈 Zna mi reći da sam dosadna ili zločesta. Kod drugih je divan🤣
    Noćne pelene nemamo otkad je rekao da je ne želi. Ponekad mu pobjegne. Kod nas nije funkcioniralo da ga dižem piškiti jer bi se počeo derati i probudio bi brata pa bi mi bio show. Tako da piški prije spavanja i to je to. 
    Al G još nije savladao tehniku pišanja. Ne želi pišati stojeći i onda čučne, digne guzu previsoko i često popiša hlače🤦‍♀️

• Hani

Broj poruka: 892

Prijavi adminu

I, kod nas još borba sa odijevanjem. Ne želi sam. Vaši se znaju obući sami?
    Kad treba skinuti čarape sam, plač. Mislim da ih nikad nije sam obukao. A ne želi ići spavati bez čarapa. To je zadnji hir. I onda drama ako mu ih ja ne navučem.
    Barem se sada sam obuva i stavlja kapu. Mali napredak😁

Angelly

Broj poruka: 775

Prijavi adminu

Hani da N se sad samostalno moze skroz obuci i skinuti i to ga bas u vecini slucajeva tjeramo da sam napravi, ak je neka majica bas mu uska pomognemo. I uvrticu se sami oblace pa je to sigurno pomoglo, mada masu puta dodje s hlacama naopacke 🤣 al bitna je tehnika. Al brate mili skoro svaki put se obuje krivo 🙈 ne kuzim kak uspije fulat skoro svaki put

MaRe

Broj poruka: 2297

Prijavi adminu

Piškit ide bez problema ali smo sad na mukama s kakanjem. Skoro pa ništa ne jede, živi na par namirnica i naravno da mu je tvrda stolica....i sad ima blokadu od kakanja pa kaka kuglice malo po malo u gaće već dva tjedna. Meso uopće ne želi ni probati.... izludit će me s jelom xD
    .
    Sam se može obući ali ne želi...kad ga tjeram onda plače i kaže da ne zna učiti 🙄 Do vojske ću ga oblačiti kako je lijen 🤣
    Hani i meni A kaže da sam zločesta ak mu nešto ne dam. 
    Priča ko navijen od jutra do mraka....a čega se sve sjeti i šta pita meni ne bi palo ni na pamet 🤣 
    .
    Mikio kako je? Jel spremno za curku? Držim ti fige da sve prođe dobro 💪

MaRe

Broj poruka: 2297

Prijavi adminu

Mikio čestitke i dobrodošla nam curka 🥰🥰🥰🥰
    Nažalost je takav ishod bio i očekivan pogotovo ako su te tjerali na prirodan porod umjesto odmah na carski kreteni su. Većina cura koje znam da su imale rupturu se pretpostavljalo da bi se moglo dogoditi ali su ih isto ipak silili na prirodan porod. Tako je i cimerica iz rodilišta prošla....na kraju sve još veća trauma i za bebu i za mamu.
    Brz oporavak ti želim 🥰😘
    Nadam se da su ti ovaj put bolje sašili i da će oporavak teći normalno. 

Damnarexx 🌺

Broj poruka: 1512

Prijavi adminu

Ja sam ove dane provjeravala da li je Mikio rodila.
    Ajme bas mi je zao na losem iskustvu🥺🥺
     bitno je da ste dobro bebica i ti 🧡  i curka je isto na N?🙃
    Moja je cimerica sad drugo rodila bez problema nakon carskog, vaginalno.
    Tako da valjda sve ovisi…Kod mene malci bolesni😒 T kurio 39, a ona konjuktivitis.
    Ona se oblaci odavno sama.. a on je krenuo sad kao nesto😂 i ldoslovno preko noci propricao🥰 
    Ne mogu vjerovati da uskoro slavimo 2.god 🥹 to vise nije beba..Zavidim curama na dalekim putovanjima😁 ja se sa njima ne usudim, mozda kad budu stariji.

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

mikio, bas mi je zao. Smrzla sam se. Kad budes spremna opisi nam sto se dogadjalo (ako budes htjela). Tak sam nekak si mislila da ne bude problema ovaj put... Bar je sve iza vas i dobro ste. Jel ti pomazu oko bebice s obzirom da se vjerojatno ne mozes dizat? Smije ti muz doci u posjet? 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.