ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

Mare, i moj mali je doma od prosle srijede i bit ce do iduceg tjedna. Opet se raspustio s lanca. Danas od jutra treniram strogocu. Ne znam kako kod vas, al on nas izludjuje s time na koji nacin moramo napravit neku radnju, ono 'ocu da tu stanes dok cu ti nesto rec', 'necu ovo u desnu ruku nego u lijevu', 'daj mi pjesmu koju ti oces, ja ti necu rec (pa koju god stavim vriska)'. Fakat mi je to sve malo vec pretjerano jer to budu drame ako se ne dogodi u njegovoj glavi zacrtana radnja. Vjerojatno nisam predocila do kojih ekstrema to ide, al zanima me jel ima toga kod vas? Jer nama je on zbilja valjda vec preko godinu dana takav s periodima smirenja. Kazu ljudi da su imali fazum takvu mjesec, dva. A njemunkao da je to karakter

Lavica27

Broj poruka: 3400

Prijavi adminu

Mikio mi smo imali 3 puta od jeseni usi, ja skupa s kceri 2x. Kci ima kosu dulju od pola ledja, a ja joj je identične boje kao kosa. Ja sam cak prvi dan na novi posao odvela i uši🙄 To je smrt. Dva tjedna bi pod lampom svaku večer po 2h i red po red. Nju pa samu sebe. Peri svaki dan posteljinu,jakne,kape, plišanci su valjda mjesec dana u vreći stajali na terasi 🤦 Električni češalj žali bože novaca. Hederin šampon, onaj češljić i pramen po pramen ..dok god ti ima uši ne može u vrtić, mi nismo 7 ili 10 dana išli..

• Zarica

Prijavi adminu

pa da mikio, zato mi fakat nije jasno kak je to u skoli problem da se tak rasire na sve zive i da ih ne mozes istrijebit. Jer cula sam i ja tih prica da se zarazi razred i onda svi stalno ukrug.
    E al on nama izvodi te gluposti non stop, i za nove situacije. I u trenu si smisli jel danas zeli prvo tenisice ili jaknu, obicno bas obratno od onog kak sam krenula radit. Nije uvijek isto. Mada za neke stvari znam unaprijed, a mm se isto zezne jer si misli 'ma nece ovaj put'. Mos mislit. A tolko je uporan u tome... 

• Zarica

Prijavi adminu

e fakat puno svega na tim blazinicama🙈

• LoSaLoSa

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Ja se sva najezim od ovih prica o usima. Ko klinka sam ih cesto dobivala, to mi mama non stop spominje 🙈 Meni se nekako cini da neciju kosu vole, neciju ne... evo ova frendica cija mala non stop ima nije ni jednom dobila. Nekako si mislim da ako moj dobije, osisat cemo ga skroz na kratko pa je s deckima to lakše.
    Moj je u fazi "tata", sve je tata super. Ne znam jel to zato jer sam ja bila u bolnici pa se na njega navikao ili je to neka faza. Takoder sve dijeli na musko-zensko, nema sanse da pije iz roza/ljubicaste/crvene salice i sl. jer je to za curice 🙄 Ima neke price tipa da hoce biti policajac/vatrogasac jer su to samo muski. Vidjeli smo zensku polcajku u gradu i sav je bio zaprepasten i poceo vikati "ne" 🙄 Ne zeli se igrati na igralistu s curicama, samo s deckima. Pitala sam ga zasto i veli da se curice zele maziti, a da to njega smeta 🙈 Ne znam jel to neka faza ili nesto cudno... Da netko cuje njegove izjave bi mislio da je moj muz teski sovinist i da ja valda nemam pravo izlaska iz kuce. 

MaRe

Broj poruka: 2297

Prijavi adminu

Mikio od tolike priče o ušima sve me svrbi hahahahha Držim vam fige da to što prije potamanite. 
    Lavice da sjećam se to kad si otišla na novi posao s ušima hahahah 
    Zarice rekla bih da je to posve normalno za njih i vjerojatno neka faza koju prolaze/moraju proći. Moj bude baš normalan i da mu sve sve objasnit itd. I onda nastupi taj period kad za sve cvili, plače, dere se....čim nešto nije kak si je on u glavi zamislio roni krokodilske suze. Evo prije par dana nisam njegov kišobran objesila di inače stoji nego na drugu vješalicu....kad je to vidio bacio se na pod i stao plakat ko kišna godina. I tak, drame zbog takvih gluposti da jedva ostanem skulirana i da ga ne lansiram na mars 
    Ovih dana sam izbacila 3 crne vreće igračaka jer samo razbaca i neće ništa pokupit, nastavi li ovako za koji dan mu nijedna neće ostat u sobi 
    Loša ne mora biti da je zato što te nije bilo...evo ja sam kod kuće stalno pa je malom unazad koji tjedan tajo sve xD Mislim da je to zato što sam ja stroža pa mu dosta tog branim i ja sam ta babaroga koja govori kad je vrijeme za spavanje itd. Pa onda traži kod muža utjehu ak mu šta ne dam i slično. 

• Zarica

Prijavi adminu

I kod nas je bila ta faza da oce tatu i samo tatu. Isto jer bi samnom provodio cijeli dan u borbama. No sad se nekak opet vratio u normalu da smo mu jednaki oboje. Kod nas jos nema musko/zensko. Nisam primjetila ni da mu tipa roze stvari smetaju ili slicno. To sve u vrticu pokupe, al kod nas ocito tog nema jos. Robu mu oduvijek oblacimo u svim bojama pa je valjda i navikao.
    mikio, ovo je dobra fora s regeneratorom. A stvarno mi zvuci horor i znam da i nas ceka jednog dana, jezim se toga. Pricala mi je frizerka da je jednoj curi s ful dugom kosom istrijebila usi u jednom dolasku, al je trajalo satima. Mozda ak ste dobri s frizerkom bi vam pristala 

• Zarica

Prijavi adminu

Moj novu obucu u pravilu bas tesko prihvaca i ne zeli vise u ducanu isprobavati pa moram na blef sve kupovati. Al voli kad nam dolaze kutije s amazona pa je ispao pogodak kad sam ih zadnji put narucila. Bio je uzbudjen oko toga sto smo 'dobili' pa je zaboravio da inace drami oko obuce.

MaRe

Broj poruka: 2297

Prijavi adminu

Zarice i moj obožava kad paketi stižu hh Evo javio mi muž da je jutros bilo suza u vrtiću jer mu nisam spremila plavu čašu s Spidermanom nego onu koju inače koristi. Moja krivica jer me pitao ujutro dal je plava čaša mu u ruksaku, ja sam rekla da je jer je i ta uobičajena svijetlo plava xD Naravno jadničak se razočarao kad je vidio da nije Spiderman  Odkud da ja znam da je na drugu misliio haha
    Obuća --- samo ću reći da smo ga jutros jedva odgovorili od gumenih čizama koje je navalio nosit u vrtić xD  Naučio je sam obuti čizme jer je najlakše i sad bi dan i noć bio u njima.
    Trebamo ići kupiti nove tenisice...kak će to proći tko zna...on ima svoje i ne želi druge 
    .
    Nekad baš bude vrijedan i trpa se da pomaže a nekad mu se baš ne da.Jučer mi kosili travu po vani i sad dajemo i njemu zadatke da mu nije dosadno...nakon nekog vremena ide on prati ruke...kaže dosta meni, ja ću čekat u kući 
    Ujutro kad ga budim za vrtić samo se pokrije po glavi i okrene na drugu stranu hahahha
    Jutros se probudio, uzeo svoj jastuk i dekicu i otišao u naš krevet, ušuškao se i tam odspavao još 10ak minuta dok nije bilo vrijeme da se spremamo. Već vidim da kad bude išao u školu će bit neopravdanih sati jer će zaspati ujutro. 

• LoSaLoSa

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Da moj isto obozava pakete... i bas se naljuti kad ne dode nesto za njega, nego za mene ili muza samo 🙄 A voli sve novo tako da s tim nema problema. Trazio je da mu kupim traperice i kosulju da ima ko tata i da to nosi u vrtic... A reko zaboravi, pa necu jos sad mini kosulje uz muzeve kosulje peglati. Objasnili smo da traperice u kosulju moze obuć ako idemo u restoran, na misu, rodendan i sl., no ne nu vrtic. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.