ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

E Losa, ovo kaj pises mi je onak, sokantnoFakat ne mogu zamislit da bi se tako nesto dogadjalo na mom faksu. To je uvijek bilo persiranje i postovanje u oba smjera. Kako ti to dozivljavas, jel ti tlaka predavati? Imam prijatelje asistente pa mi vele da je njima jedino demotivirajuce kad klince boli briga, al nikad nisu spomenuli ovakvo ponasanje o kojem pises.

• LoSaLoSa

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Zarice ja sam bila sokirana kad sam pocela tu raditi jer nisam ko moje kolege bila asistent na faksu pa napredovala vec usla iz nekog drugog okruzenja. I bas me sve izsokiralo, a i jos uvijek me sokira kako neki reagiraju 🙈 Mislim da tu nisunproblem ta djeca vec njihovi roditelji koji su odrasli na drustvenim mrezama, a ne da odgajaju tu djecu. Svaka cast izuzecima no vecina je bezobrazna i arogantna, posebno brucosi, do visih godina skuze da ipak ne moze tako. 
    mikio jel N sad dobro? Znam da si pisala da navecer ima temperature. Tako je sad kod nas. Proslu subotu imao 39 i rasla mu kad prestala djelovati tableta. No u nedjelju sve bilo ok. Sad opet jucer 38 navecer bez drugih simptoma 🙄

MaRe

Broj poruka: 2297

Prijavi adminu

Loša nama je tako od uha bilo. On se rijetko žali da ga nešto boli tak da isto nisam mogla skužiti od kud se temperatura javlja.
    .
    Hani hahahha da al ostao mi još od prije tri godine 🤣🤣🤣
    Ovaj mjesec sam se ponadala da je plus al ništa....kak mi se od antibiotika sve poremetilo u prvom mj. sam dvaput dobila pa preskočilo mjesec i pol xD Naravno da sam par dana nakon testa dobila...do tad nikako 😏
    .
    Ovo za klince ništa čudno....svaka generacija je sve gora. Ali ne možemo mi tu nešto izbjeći ili puno napraviti. Začas ćemo i mi doći u situaciju ali mama svi imaju mobitel/sat/avion xD 

MaRe

Prijavi adminu

Zarice kako napredujete s pelenom? 
    Mikio bome kad se sjetim tih konstantnih bolova,pa poslije dok si ko kit i ne možeš se ni okrenut normalno 🤭🤭🤭 ne fali mi trudnoća 🤣 Uvijek sam govorila šteta što se bebe ne prave ko pilići u inkubatoru, samo dođeš i uzmeš 🙈🤣 
    .
    Koje inhalatore imate? Omron ili ima neka da ima koji jeftiniji za preporuku? Imamo ovaj ultrazvučni al nešto zajebava pa bi uzela kompresorski pa nek buči xD 
    .
    Mali je i ovaj tjedan doma,u ponedjeljak sam ga spremala za vrtić i vidim da mu se drugo oko crveni iako sam mu mazala i kapala oba xD Tako da je i ovaj tjedan kod kuće. 
    Kupila sam onaj set za ukrašavanje jaja pa planiram jednu turu u luku obojat a drugu ćemo mi skupa s time ukrasiti 😁

• Zarica

Prijavi adminu

mikio, bas teska trudnoca. A jos dva mjeseca imas. Kak je rez? Nadam se da bude ipak lakse kad ti prodje taj uzasni kasalj.
    Mare, ne znam sto bi ti rekla. U petak je samo odjednom odlucio ici na tutu i do ponedjeljka ujutro je svaki put trazio. I onda u ponedjeljak ujutro nece vise u vrtic i opet sve u gace. Fakat mi nije jasno. Dvaput mu se za vikend desilo da je morao kakat vani, kao i kod vas mrgud. Al stoput smo mu unaprijed rekli ako se vani desi da moze i u travi i tak je i bilo. Sad jel mu to ipak bilo bas traumaticno  nemam pojma. Pa sad svaki dan nije htio vise u vrtic, cak niti na sport koji obozava. Veli da ga tete stavljaju na wc i to mu je ruzno. Sad ce biti doma na praznicima tjedan i pol pa cemo vidit hoce li bit promjena, ali u svakom slucaju opet smo na pocetku. A po tetama, koje su mi fakat inace super i iskusne - vele da mu je stres al da je on visoko inteligentan i zeli izmanipulirati situaciju. A fakat vidim da mu je to bas tesko, da promjeni raspolozenje kad spomenes pisanje/kakanje ili bilo sto vezano za to. Skuzim ga nekad kak tuzno bleji sa strane. Ono, znam da nije tak dobar glumac😅 I sigurna sam da je to jedini razlog zbog kojeg ne zeli u vrtic. Uglavnom bas mi je to sve koma, pogotovo nakon super vikenda di sam stvarno mislila da mu je sjelo to sve. 

• Hani

Broj poruka: 892

Prijavi adminu

Sretan Uskrs svima😚

• Zarica

Prijavi adminu

Sretan Uskrs zene :) 

• LoSaLoSa

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

mikio mislim da moras s tim samponima prati. Nedavno mi frendica pricala da njena mala vec 6-ti put ima usi otkad je u 9 mj krenula u skolu. Oni su cak imali tjedan dana bili svi doma jer su svi usi imali u skoli. U Zg je skola... tako da mislim da se to bas jako prosirilo. A ono najgore, veli da upozorenja da djeci peru kosu neki roditelji totalno ignoriraju i nikako to ne mogu istrijebiti 🤷‍♀️ Cak je i epidemioloska sluzba dolazila jer je izmaklo kontroli. Ne znam jel se sad to riješio. Navodno ima i neki lik koji cisti kosu od ùši.

MaRe

Prijavi adminu

Sretan Uskrs svima.... nadam se da ste se odmorile.
    .
    Mikio kod vas svega ima. Držim ti fige da izguraš to do kraja u komadu, da taj rez miruje. Omg dok Zarica nije napisala nisam ni skužila kako se već približio termin. Miruj koliko god možeš, iako znam da uz N je to nemoguća misija. 
    .
    Uši 🙉🙉 nisam se na sreću nikad susrela s time...a mali da donese pošto je muško lako ćemo riješit....ja ak se zarazim imat ću fudbalerku 🤣🤣🤣🤣
    .
    On je sad dva tjedna bio kod kuće...ajme meni. Više ne znam kako se igrati i što raditi a vani hladno,puše i kiša. Mali je visio po meni od 0-24 i usta ne bi zatvarao od pola 7  ujutro do 9 navečer. Samo ispituje, sve ga zanima....pa 555 tisuća puta ponovi isto pitanje. Ak kažem ne znam a zašto ne znam i tak...sve ima svoje a zašto? 🤣🤣🤣🤣
    Bitno da je mene 5 dana zvao imenom a tatu Tajo...reko da njega što nema doma on je tajo a ja sam s tobom pa sam xxxxx 😏

• Zarica

Prijavi adminu

Iz prve ruke sam cula iskustvo lika koji to radi. Sav odusevljen vec im raspoznaje sorte Al kao potamani ih brutalno. Moja sestra se par puta s dugom kosom mucila s usima tako da je postala ekspert i sama ih sebi moze sredit. Tako da se kod nas nju zove ako se nekom dogodi. Al ne kuzim kako to u skolama bude, cula sam vec price da bude problem tamo. Al sta one odgmizu s jednog na drugog? Nije mi jasno kad nije da dijele posteljinu, jastuke itd. mikio, ima neki kao naelektriziran cesalj koji ih ubije cim ih dotakne. Navodno bas funkcionira. Al ne znam nista detaljnije, samo mi je pricala frendica o svom iskustvu. Jel se N coha puno? Jel joj smeta? Jeste prijavili u vrtic? S obzirom da ih je 6 lako teta moze skuzit kog treba doma poslat ako se pojavi s usima. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.