ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoSaLoSa

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

miki0

Losa ovo?
    https://ibb.co/hZCzCpn

To to... nama se super pokazalo... 

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

E bas mi treba tako nesto, imali smo slavlje i netko mi je prolio salicu kave po kaucu, skuzila tek iduce jutro. Sad je to nekak tamno i sve po kavi se osjeti, nadam se da ce ovo pomoc. A dns mi mali po zutom tepihu sarao s crvenim markerom I drvene police za igracke isto posarao s necim. Hhhh. 

MaRe

Broj poruka: 2297

Prijavi adminu

Te spužvice najbolje na Allie naručiti....100komada 4 eura. To svekrvi od tamo naručujem. 

• LoSaLoSa

Prijavi adminu

MaRe

Te spužvice najbolje na Allie naručiti….100komada 4 eura. To svekrvi od tamo naručujem.

Koliko ja cistim 100 tih spuzvica bi za 10 zivota imala 😆

• Zarica

Prijavi adminu

E imam te spuzvice, isto vec mjesecima pa sam ih i zaboravila. Jednom su spasile i platnene tene. Probat cu s tim, tenks na podsjetniku:)
    mikio, ja malog pod tusem nekako dobro cijelog predjem. Al isto bude borba...On odbija i dalje da ide na wc, al tete su rekle da ga slobodno posaljem u vrtic, samo da donesem hrpu robe i papuca. Tako da ce sutra krenut opet, bas me zanima hoce li biti druga prica. Rekao mi je da ce tetama ici na wc, al nekako sumnjam. Inace netko je nedavno pitao za bilo kakve papuce da nisu skupe za imat kod gostiju. Mislim mrgud da ti mozda. Sad sam isla nac da imamo rezervnih, ima u NKDu i KIKu za cca 4 eura. One pufaste na psice, pa ima i sa gumenim djonom, svakakvih. Tak da je fkt super za back up papuce. Mm inace izgubio jednu cicibanku neki dan kad je isao iz vrtica, a taman smo nedavno nove kupili
    Inace, stigle su mi superfit tene, bas su mi odlicne. Tak su lagane i meke. Malo ih je samo kompliciranije navuc, sa znirancima, al htjela sam takve tak da me to nije nesto iznenadilo. 

mrgud_zg

Broj poruka: 2188

Prijavi adminu

Zarice tnx svaka čast kak si se sjetila. Baš ću otići, nije mi taj NKD nikad usput pa nisam naletila. 👍

• Zarica

Prijavi adminu

ma nisam ni ja, al moja mama stalno zuji po ducanima pa je kupila klincima za kod sebe da ima. Ja isla to jucer na onaj na Kustosiji, al tam su zadnje bile, no mozda ima jos u drugima. 

• Zarica

Prijavi adminu

ma da, znam, kad idem tamo obicno i idem. Al u zadnje vrijeme ne odlazim do king crossa nego vise manje sve obavim u Cityju.
    Jedna nova tema. Jucer pricala s frendicom koja radi u skoli za instrukcije. Veli mi da su se klinci vidno promjenili za vrijeme korone. Kaze da vise ne razgovaraju medjusobno, na pauzama se niti ne dignu od stola nego svi na mobitelu, cesto dobiva dugacke poruke da ju mole da ih ne proziva jer su anksiozni i imaju strah od nastupa itd. Veli da je atmosfera uzasna. A prije korone su svi mljeli, druzili se na pauzama, zezali. Bas mi je to malo zastrasujuce kaj se dogadja.... A radi se o fakultetu

• Hani

Broj poruka: 892

Prijavi adminu

Losa, ti si to baš ratnički odradila💪
    Mare, to me podsjeća na trudnički mozak kod tebe😉
    Što se pelena tiče, nisam ga nikad dizala po noći. Stavim mu pelenu još i sad, a  suha je nekih mjesec dana. On je ne želi staviti u zadnje vrijeme pa mu stavim kad zaspi. Al planiram je maknit za koji dan.

• LoSaLoSa

Prijavi adminu

Zarica

ma da, znam, kad idem tamo obicno i idem. Al u zadnje vrijeme ne odlazim do king crossa nego vise manje sve obavim u Cityju.
    Jedna nova tema. Jucer pricala s frendicom koja radi u skoli za instrukcije. Veli mi da su se klinci vidno promjenili za vrijeme korone. Kaze da vise ne razgovaraju medjusobno, na pauzama se niti ne dignu od stola nego svi na mobitelu, cesto dobiva dugacke poruke da ju mole da ih ne proziva jer su anksiozni i imaju strah od nastupa itd. Veli da je atmosfera uzasna. A prije korone su svi mljeli, druzili se na pauzama, zezali. Bas mi je to malo zastrasujuce kaj se dogadja…. A radi se o fakultetu

Jesi to sa mnom pricala 😆😆😆 No nije to sad od poslije korone vec su takvi i prije bili i to ima veze s kucnim odgojem. Po meni postoje dvije vrste djece... oni koji su anksiozni i oni koji su bezobrazni i arogantni. Meni nije nista neobično da se sa mnom svađaju na predavanju, arogantno mi odgovaraju kad ih prozovem ako zakasnili na predavanje. Ako ih zovem da izadu na plocu  ne zele i tako... To mi je svakodnevnica. Oni sad ispunjavaju svakakve ankete i nas ocjenjuju i rangiraju i onda dosta kolega se boji biti strog. Sve je to oslo ukrivo... Neki od njih cak nemaju problem s time da me oslovljavaju imenom, izvade posudicu s cvarcima i kruh za vrijeme predavanja i krenu jesti i tako... Svašta ja doživljavam. To nije nista drugo nego pomanjkanje kućnog odgoja i omalovažavanje nastavnika koje dolazi od kuće. Samo im je bitno da polože ispit i da pokazu doma starcima da su položili 🤷‍♀️ A jesu li nešto naučili ili se zamjerili profesorima (koji im cesto trebaju dati preporuke) ih nije briga.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.