ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoSaLoSa
    13. Siječanj 2023. 15:45

mikio cestitam! Sve moje frendice bas suprotno u trudnocama nakon prve su puno opustenije 🤷‍♀️ Vjerojatno ovisi kakva di osoba. A to sto velos zadnja, nikad ne znas. Evo danas u gradu srela curu koju znam iz videnja i koja je bila s drugim djetetom trudna kad i ja. I tad je govorila da joj je dvoje idealno, da ne zeli vise. I vidim sad da je trudna i cestitam na trecoj bebi... a ona meni... nije treca, cetvrta je, ima doma i bebu od godine dqna 😆 Nisu planirali no dogodilo se 😃 Tako da... Meni je to bas super. (Vidjet nekog drugog 🤭).
    Kod nas je aktualan Paw Patrol i Bluey po novom. Jel znate jel ima negdje Bluey-a za kupiti? 🤔

annika
    13. Siječanj 2023. 16:19

MikiO cestitiam od srca ♥️
    ja sam se i inace slabo javljala ali otkad sam pocela raditi stvarno ne stignem. M je stalno bolestan, sas nije isao 3 tjedna u komadu u vrtić, u cetvrtak smo kod otorinca pa cemo vidjeti sto ce reci za treci krajnik. 

[iimg]

Valkris
    13. Siječanj 2023. 21:58

Mikio čestitam 🎊🎊
    Jel ju odmah presvuces kad ti se tak upiski namjerno ili iz ljenosti? Pa ja bi ju ostavila upisanu neko vrijeme pa nek razmisli jel bi to ponovila. 
    Mi smo isto faza: ali ja to baš hoću i najtužnije/najglasnije plakanje i vrištanje za sve. Čak i mala to radi jer vidi od njega valjda.. 
    Novu godinu kao i svi proveli doma s gripom, mene satralo naravno iako sam cijepljena. 

Valkris
    14. Siječanj 2023. 09:34

Meni su na Netflixu vrtići na hrvatskom.. 
    Šteta što ne ostaje na spavanju u vrtiću jer se tamo sami oblace, moji dođu često doma u izvrnutim čarapama ili hlače okrenute naopacke 😄
    Inace, moj mali koji ne zna rec pola slova abecede je jučer počeo govoriti R. I to ono francusko r. T ne zna reći, ne zna reći tata još uvijek. Ali R je tu! Mi smo bili šokirani. 

Valkris
    14. Siječanj 2023. 09:34

*crtici na hrvatskom, bar oni koje mi gledamo

• LoSaLoSa
    14. Siječanj 2023. 09:59

Moj tesko izgovori K i G kad su na pocetku rijeci, kad su u rijeci je ok... npr baka veli normalno no kornjaca je ornjača 🤷‍♀️ Ostalo manje vise govori razgovijetno, osim kad brzo nest prica.
    Joj koju smo neko dan scenu imali....velim ja njemu u trgovini da idemo na blagajnu i da da teti sta smo kupili da blokira. On me pogleda i veli da to nije teta nego striček na blagajni. A na blagajni malo veca zen kratko osisana 🙈 Velim ja da je teta... a on na sav glas vice baki - baka mama veli da je to teta, a to je striček 🙈 Naravno da ga je zena cula. 🙈
    A sta se crtica tice na nekom su se crtica kao igrali da se oblace u stare bakice pa kao sa stapovima hodali i to mu je bilo ful smijesno. I sad kad negdje vidi ljude na stakama se smije jer misli da se to igraju 🙈 Morala sam objasnjavati da ljude boli nogq pa si time pomazu. Tako da su crtici malo 🙄

Valkris
    14. Siječanj 2023. 11:59

Haahhaha LoSa 😄😂😂😂
    Ali da, treba paziti šta im se pušta.
    E tak i moj, neka slova neće reći ako su na početku, isto je K problem na početku.. 
    Mikio, Isto masa i medo, tri mace, peppa pig, arpo (neki veliki robot, ne znam zapravo jel tu ista pricaju), neke male pesice s frizurama, pingvini.. Općenito im pustim neki crtić.. nisam još iskreno primijetila da je neki bio na engleskom ali nisam obratila pozornost možda.. Na YouTube im pustimo Zabac Regi. Taj crtić smo odgledali valjda 10000 puta. 
    Jer nekad slušamo pjesmice baš na engleskom ili im pustim peppu na engleskom i mala i mali pjevaju  i baš su smiješni 😄 kad ti mala od godinu i pol kaže how do you do! 

• LoSaLoSa
    14. Siječanj 2023. 14:53

mikio kod nas je peppa na netflixu na hrvatskom, kao i ostali crtici 🤔 Nije ni jedan na engelskom. Ali Netflix po meni bas i nema neki izbor crtica za njihov uzrast. Makar mi namjerno pustamo i engleske i hrvatske crtice. Gleda Disney Junior bez problema... i sve to on skuzi. Nemam namjeru da uci engleski vec da mu "ude u uho". 
    Isto su mu ljudi u kolicima bili cudni no jedan je moj frend u kolicima pa smo objasnili da ga bole noge i ne moze hodati pa se vozi na kolicima. Sad je to prihvatio kao nesto normalno.

• Zarica
    14. Siječanj 2023. 16:47

mikio, pa cestitam:)) Koje vijesti, bas mi je drago :) Vidim da si svasta vec prosla, neka ti je sad mirno do kraja :) Ja sam tako nakon neka cetiri mjeseca kad je stalo krvarenje se opustila. To za otkucaje nam je frend posudio, i to tak da je moj muz samo donio jedan dan, a meni je bilo krivo jer se nisam htjela da me izbacuje iz takta ako ne nadjem otkucaje :P Tak da smo ga mozda sve skupa 2, 3 puta isprobali. Al eto, kad je proslo kriticno razdoblje zaboravila sam uopce da sam trudna pored ovog malog. Mozda i tebi sad bude lakse bar s tim kad ne vec s malom. Netflix se moze namjestiti na hrvatski pa onda i ne pokazuje sve serije/crtice. Bar ako se dobro sjecam. Jesi pogledala mikio koji imaju sinkronizaciju, mozes u svaki uc pa provjerit. Inace su bili psici na HBOu, al nema ih vise. Mi potpuno izbacili crtice od kad je krenula ova faza u nadi da ce pomoc da bude mirniji, i cini nam se da mozda i pali. 

Grizli
    15. Siječanj 2023. 11:32

Mikio cestitam na trudnoci! Zao mi je za biokemijske. Fetal dopler nekznam koji imas no moje iskustvo je da se najlakse nadu otkucaji dole odmah do pubicne kosti, stapic kora bit okomit na kozu i meni bolje se ocitalo kad sam stavljala na to kap alkohola medicinskog nego onaj gel. Sa alkoholom sam svaki put nasla, al u početku sam morala traziti. Normalno je do 18 tt da ne nađeš svaki put. Ja sam ga koristila do poroda. Kasnije me spasavalo kad bi se umirila i nije se micala da cujem da je sve ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.