ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    20. Siječanj 2023. 06:31

Zarice čekanje ljeta mi nije opcija zato što imam te česte napade temp i onda taj dan ne funkcioniram jer ide do 39. A nije mi kao da sad mi nos curi ili je začepljen samo nego baš kao da mi se stvorio čep na lijevoj strani i to ne mrda nikud. Na rengenu se vidi i kod oto da ima "gnoja" kak oni kažu. Već sam par litara fiziološke potrošila na ispiranje i svašta nešta al ništa od tog xD 
    Angelly da, baš se vidi da su ti smjestili da sama daš otkaz. Dal za te testere trebaš neki tečaj ili nešto? Nemam baš IT ljudi oko sebe pa sam uvijek mislila da za to treba baš škola.

MaRe
    20. Siječanj 2023. 06:35

Hani pretpostavljam da G ne da kapati u oko kao ni A. I nama se to bilo odužilo...isto od nove, samo sam mu mazala mast 3 puta dnevno. To je dao jer sam mu govorila da će biti lijep 🤣🤣 Sad mu je konjuktivitis se povukao ali i dalje nos se začepljuje i kašlje povremeno. 

Lavica27
    20. Siječanj 2023. 08:00

Angelly svaka cast na odluci da 'zaokrenes'!! Drzim fige, nekad iz ruznih trenutaka nastanu najbolje zivotne odluke, bar iz mog iskustva, zato samo jako💪
    Mare ja sam propustila vas rockas😕 pa sretan najsretniji sa zakašnjenjem!! 
    Grozno mi je ovo sto si stalno bolesna! Ne znam da li si cula za mast za sinuse od Ekoba (na fejsu ih provjeri), navodno cuda cini. Znam da je ovo tvoje hard core al Reko kad vec sve pokusavas... Drzim fige!! 
    Mikio, ja nisam ispratila...zasto N niste jos rekli da si trudna? Kolko sam skuzila prosla si 12 TT...

• Zarica
    20. Siječanj 2023. 13:59

Mare, ne treba skola za to, al da te netko upozna i da prodjes koji online tecaj samoinicativno to bi bilo i dovoljno za zaposlenje pa se na poslu jos usavrsis (bar po mom nekom misljenju, nisam radila kao tester nikada al sam djelomicno upoznata s tim). Ja radim nesto srodno ITu. U zadnje vrijeme je bas velika navala za IT i ljudi iz svih bransa se prebacuju i 'preobrazuju' za IT. Izgleda mi ko balon koji mora jednom puknut.
    Kod nas doma klinci smrkavi, cistimo nosove na stopericu. Misllim da sam u zadnjih 48 sati spavala mozda isprekidanih 7. Mala nikako nije mogla zaspat sinoc, na kraju smo odustali oko 1 i nakapali joj efedrin. Pa mali smrkavi nas dosao maltretirat u krevet, bas smo na rubu vise i ja i mm. Posvadjali se sinoc oko 2, ujutro od umora vise se ni ne sjecas. No dobro, danas su bolje, vidit cemo jos jel cemo napokon imat bolju noc. 

• Zarica
    20. Siječanj 2023. 14:03

I da Angelly, svaka cast :) Steta da su odnosi na poslu bili takvi, u dobroj okolini predavanje moze biti bas lijepo zanimanje. Ja si nekad mastam da cu se pod stare dane negdje u neku skolu prebacit za profesora, no vidit cemo :D

• LoSaLoSa
    20. Siječanj 2023. 14:50

Zarice a ja bas htjela komentirati Angelly da je po meni najgore raditi u skoli i da dobro da je otisla otamo 😆 Moj je muz u IT-u i hrpa njegovih kolega i kolegica su iz neke druge branše no naucili su to sto treba pa rade razne poslove u tom sektoru, cak neki i programiraju. 
    Mare a jesi ti napravili briseve na bakterije i viruse? Mozda si pisala pa sam propustila. Ja sam na pocetku faksa non stop imala upale grla i isto popila hrpe antibiotika i vise nista nije ni pomagalo pa su mi na kraju maknuli krajnike i poslije phD analiza pokazala nrku gadnu rezistentu bakteriju. Poslike vise nikad nisam imala takvu upalu grla 🤷‍♀️ Mozda se tebi takva neka glupost navukla u nos.
    Mi smo obavili alergologa i pulmologa i ispao alergican na pelud stabala, macke, grinje i kucnu prašinu 🙈 Rezultate krvnog testa cekamo. Dobio je flexotide dva potiska ujutro i navecer kao trajnu terapiju te claritine sirup. Ukupni IgE mu je 1400, a normalno je ispod 60.

DeeDee
    20. Siječanj 2023. 15:09

Angelly sretno!
    LoSa i mi bili prošli tjedan, alergična na mačke (koju imamo), pelud masline (koja nam raste na samom ulazu) i pelud lijeske 🫣🫣🫣
    Ali kao sve nešto lagano pa nije dobila nikakvu stalnu terapiju. FeNo je pokazao upalu ali kako je nedavno imala bronhitis moramo ponavljati za 6mjeseci. Dobila je Melarth granule koje mora početi piti u slučaju ponovljenog bronhitisa.
    A danas malo za promjenu nije išla u vrtić jer od sinoć kiše i ima začepljen nos pa smo cijelu noć šetale jer sirota nikako nije disala kad bi legla, sve se nadam da će proći bez temperature pa da u ponedjeljak može normalno..

[/url

DeeDee
    20. Siječanj 2023. 15:12

Pobjegao mi komentar..
    Mare tebe je baš zakačilo 😑
    Nadam se da će konačno skužiti do čega je..
    Ja sam baš komentirala da ovoliko nisam bila bolesna od kad sam bila dijete, ali mene samo sinusi i grlo zezaju, nema temperature, tako da više ni ne reagiram.. pretpostavljam da je to zato što radim u hladnom + ovo iz vrtića što dođe s V 🤷🏼‍♀️

[/url

Angelly
    20. Siječanj 2023. 15:29

Da baš ko što Losa kaže ne moraš imat završenu školu, moj plan je naučit taj jedan program za početak i moć napravit neku jednostavnu web stranicu pa na njoj malo izvježbat izradu tih testova. I svjesna sam da je taj IT jedan veliki balon i da će puknut kad tad al se nadam ubacit na taj vlak dok još ima vremena  ako sve propadne mogu uvijek neku administraciju odrađivat, bar nije to problem (:

• LoSaLoSa
    20. Siječanj 2023. 20:58

DeeDee mi smo prosle godine koristili Singulair granule, to je isto ko ove koje ste vi dobili samo drugi proizvođac. Ne znam... ja nisam bas neku razliku primijetila. Zato smo sad dobili Flexotide. 
    Mi nemamo macku no imaju moji starci. On macku nekako ne voli ionako dirati pa mislim da mu to ne smeta. No danas sam poludila kod svojih jer im velim da je na macku alergican no moja mama mu nesto poslije veli- ajde sa mnom macku nahraniti 🤯 Ko u inat... i kad sam rekla da neka ne ide blizu mački odmah su rekli da se sad oni radi mene moraju riješiti macke i svasta. Nit sam rekla da se trebaju riješiti mačke nit je to radi mene 🤦‍♀️ no bas da ga pozivaju da ide blizu mačke i sad je odjednom hrani kad je potvrđena alergija mi nema smisla 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.