Angelly i meni bude lakse kad procitam da isto prozivljavamo. Malo me sram to sve i pisati jer si mislim da nisam normalna. Bas me cesto muce misli da uopce nisam za to da budem mama. Za sad sam u fazi da mislim da ne bi ni isli na drugo dijete, al sam i svjesna da se ne smijem dugo premisljati.
Mikio vezano za zube, citala sam neki clanak, sad kolko je to tocno, da ako se do 4. godine rjese dude da se taj razmak sam od sebe vrati. Moj muz je malo drastican pa mu je pokazao slike takvih zubi na internetu i slike karijesa, bas grozne, pojedeni, crni zubi, mali se bas prepao 🤦🏼♀️ pere zube svaku vecer bez pogovora 🤦🏼♀️
Inace, mi smo krenuli na plivanje u Utrine, malac je odusevljen. Necakinja vec sad pliva i roni, ona je krenula prije mjesec dana. Nejdem ja s njim jer mi se iskreno ne da na bazen, ide muz pa ja imam malo vremena za sebe.
Inace ak je netko htio mozda poceti vjezbati, nasla sam super besplatan trening na youtube-u, trenerica se zove Heather Robertson.
Red Fox, hvala za hint za treninge, bas razmisljam kak da se rekreiram... Ma kaj se tak osjecas, ja bas volim ulogu mame a nemamo nista bolju situaciju. Htjela bi jos djece, al vidit cemo vec. Muz bi sve djecje stvari bacio, a ja kao cuvam za svaki slucaj :D
I ja sam nekak mislila da su svi izasli vec iz tih faza, a evo nas Neki dan u vrticu ja s nervoznom malom i malim koji vristi, place i moram ga vuc, a neka mama u prolazu sam ljuto promrmljala 'svima nam je isto'
Negdje sam procitala da su oko trece godine neki tantrumi i protestiranja, zato je i teta nama na jednom razgovoru rekla da se djeca koja s tri godine krenu i vrtic cesto teze priviknu nego jaslicari i rade svakakve drame. I mi smo u toj fazi doslovno urlanja... ili ljutnje. Ako mu nesto netko veli sto mu ne pase onako pogne glavu, prekrizi ruke na prsima i okrene se na drugu stranu ili ode nekud sjest i ljuti se 😆 Neki dan je sogorica ostala sokirana kad se na nju tako naljutio jer mu je rekla da ne otvara vrata na komodi 😆
Kod nas je najbolji kad ide u vrtic pa tamo ima red i onda kad doma jede u isto vrijeme, pa ide na spavanje oko 8. Sad je jos doma jer je baka na godisnjem i to je totalni raspad sistema. Ne zeli spavati popodne pa onda ne zeli navecer na spavanje pa vjerojatno od umora ne moze zaspati i tako u krug... 🙈 No sad mu je super s bakom, veli da vise nece u vrtic 😒
Šta drugo reći osim 🤣🤣🤣
Vidim svima nam je isto...i to nekako u isto vrijeme.Ja sam pomislila da se ovaj moj "raspustio" na praznicima al očito je još jedna faza. Najgora do sad i ak ne završim u Vrapču bit će dobro. Samo cvili,plače za svaku glupost, neki dan je od bijesa lupao nogama o pod al ne mogu se sjetiti razloga.
Mi smo i dalje bolesni...ja sad hodam u bolnicu zbog sinusa, desni se odčepio a u lijevom ima tog sekreta i ne mrda. Opet sam na antibioticima.
Malog smo kao prošli tjedan ostavili doma da bude zdrav za ovaj na kraju je zadnji dan vrtića došao kući i počeo kašalj i opa konjuktivitis. Teško mu prolazi tako da će nažalost propustit rođendan u vrtiću i baš mi je krivo jer je propustio i sve za Božić i sad ovo.
Zarice kod nas oduvijek ima red za spavanje i evo sad u pola 1 sam traži da spustim rolete da će malo spavat. Ostala sam šokirana 🤣
Ali zato i kod nas je krenuo noćni strah, nekad mi srce stane kad odjednom počne vrištati. I počeo se bojati mraka jer je tamo vuk.Odkud mu to ne znam.
.
Jedino pozitivno u ovim boleštinama je da smo se riješili noćne pelene i prestao je kakati u gaće 🥳 Par noći je nas zvao da ide piškit, sas već ili izdrži do jutra ili ode sam pa dođe kod nas u krevet poslije.
Loša držim ti fige da se posloži da obaviš to što prije.
Red ❤️
Ali očito smo stvarno svi u približno istim govnima, meni je ova godina baš zahtjevna, pogotovo od kad je krenula u jaslice pa je stalno bolesna.. ja sam nekako planirala razliku između djece 4-5 godina što znači da bi sad već pomalo trebali prestat pazit ali ne pada mi na pamet 🤣🤣
Ponavljam milijunti put, svaka čast vama svima s malim razlikama..
Jednostavno trenutno nemam kapaciteta za još jedno dijete, ponekad jedva hendlam i nju, mislim da bi nam svima skupa bilo petnaest puta teže, možda sam u krivu ali.. vidjet ćemo kako će se razvijat situacija, ali do daljnjeg definitivno pauza 😅
Mi smo (valjda) gotovi s noćnim strahovima, trajalo je mjesecima svakodnevno i bilo strašno, ali zato sad itekako razumijem izraz trinejdžer 😂🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Brate mili, ta duboko uzdiše i puše svaki put kad M otvori usta, a meni povremeno zalupi vratima, šta će tek bit u pubertetu 😅
A kompromisi kao da će odvjetnica bit, vodu na svoj mlin tjera u svakoj raspravi, a ima ih 🤣
Tantrumi su se prorijedili ali protestira i odbija suradnju konstantno + u fazi je da ja moram sve pod milim bogom, ne daj bože netko drugi bilo šta u vezi nje napravit jer instant drama. I znam da tu radim/o HC grešku ali brate mili ne da mi se slušati vrištanje, jednostavnije mi je napravit. Kad me nema doma je druga priča ali...
Meni je nekako najlakše bilo dok je bila beba beba 🫣
[/url
Ajmeee mikio, cestitam 🥰 bas sam si vec razmisljala da bi mogla koja od vas javiti za prinovu. Vjerujem da te strah i mogu si misliti kakav ti je bio ovaj period 🤦🏼♀️ sad mi je bas zao kaj sam ja krenula s ovim depresivnim porukama 😂 bit ce to sve ok, kazu da se ovi prvi razmazenci malo smire kad nisu vise u centru paznje. I jos jedna curka 💕 double trouble 🫢
DeeDee sve isto ko i ti 😂 al sad mi je fakat puno lakse kad vas citam jer se osjecam ko jako grozna osoba jer nisam zahvalna,al ocito je to sad ova faza svima takva 😂 ja sam bas muzu neki dan rekla da bi pricekala s drugim djetetom jos nekih 10-15 godina 😂 (znaci da bi rodila s 50😂)
Losa tebi sam zaboravila napisati, sretno s operacijom i da sto prije ozdravite 😊
Procitam vas s vremena na vrijeme pa sam sad doletla da cestitam Mikio na trudnoci🎉 Zelim ti skolsku🙏
Sve nakon prve trudnoce nikad nije opusteno kao prva jer sad tolko toga vise znas da te mozak sam priječi u sto posto uzivanja. Ja se necu ni javljat, kad sam bila s N trudna kupila sam fetal doppler za kucnu uporabu i trazila manijakalno otkucaje srca svaki treci dan i tako do 20. Tjedna🤦
Sretni rođendani svima koje sam propustila 🤦 Zarica, mala G i mislim da je to to? Sto se tice tantruma i mi smo u istim govnima. Nesto sto izričito neeeeećeeeeee za 3.5 sekunde postane al ja to hoćuuuuuu uz urlike ofc.
N ima rockas za tjedan dana i prvi put slavi u igraonici. Primaju od 2 god starosti ako su vrticka djeca tako da smo pozvali i njegove frendiće iz vrtića, bas se veselim! Doma ćemo poslijepodne s bakama i dedama i to je to. Dee kod nas je Paw Patrol isto hit tako da smo u tom djiru rockasa.
Mi imamo problem s noćnim pišanjem. Od jednom se zapišava opet. Znaci digli smo ga u pola 12 pišat pa u 3 ujutro i u 7 se probudi zapisan do grla. Ne kužim, ne pije nista do sat vremena prije spavanja... Luda sam više od pranja veša...!
Želim svim bolesnima da ozdrave cim prije!
Mikio ceeeeeestitam 🥳🥳🥳🥳 bilo je već i vrijeme da objaviš lijepe vijesti s obzirom kolko dugo već pričaš da želiš 😉😉🤭🙈 zezam se 😁
Ajme moj je opsjednut s paw Patrol. Mi imamo eon Tv i ima na svim mogućim dječjim programima 😁 s tim da smo mi Tv nabavili tek prošlo ljeto, valjda jedini na svijetu nismo imali nikakve pakete ničega 🤣
Mikio čestitke! Sretno!
Mrgud nismo ni mi donedavno imali ništa, sad su starci neš promijenili u donjem stanu pa preko njih i mi imamo MAXtv 💪🤣
Ja joj stavim nick.jr, tamo mi se nekako čine najnormalniji crtići, uključujući Psiće. 🤷🏼♀️
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji