Da da zarice ja sam na ventolinu i sad sam prvi put za blagdane ostala bez i isla se inhalirat sa onom otopinom za inhalaciju kao aerosol. Zato me i iznenadilo da sam tako reagirala. Taj salbutamol otopinu imam od M, a ona je samo jednom to probala i poslije vise nije htjela drugi put nakon 3.udaha maknula masku i nije htjela vise ni cut da joj stavim. A obicno inhaliranje sa fiziološkom bez problema hoće i odradi 10 min. Sva sreća pa joj trebalo samo taj 1 put. Definitivno nikako ne bez toga ako treba treba. Nego si mislim dal postoji alternativa tome neka druga djelatna tvar? Jer lako ja uzmem ventolin pumpicu al sto da njoj treba a ovo nece.
Jeste isli na Pepu na kraju?
Mi bi sutra trebali na put. I dalje smo sa kasljem koma, sva sreca meni Sumamed odradio svoje, danas isli sa njom pedi kaze da je to bila tipicna gripa, al kao ako bi sutra joj opet skocila temp preko 38 da joj damo sumamed. Jer bi to onda joj bio 8.dan tako visoke temp. i da se mozda razvila bakterija negdje. Ne kuzim bas sad te kombinacije jer nekad se gripa liječila ležanje i čajem, al na sebi vidim da bez antibiotika bi bila udavila se i jos kuhala. Nadam se da ipak necemo morat i nju sopat. A na put ujutro odlucujemo dal idemo ili ne kad vidimo kako prođe noc 🤦...
ojoj, nadam se stvarno da cete uspjet otputovat u miru. Kaj cete onda pakiranje u zadnji cas :D Mi smo isli na Pepu - mali nema vise temperaturu, a s obzirom da je to bio i jedini simptom odlucili da neka ide. Veli muz da je samo jeo kokice i gledao ko zacaran, no na pauzi je rekao da zeli doma samnom jest kokice. I kako je bas inzistirao vratili se njih dvojica kuci. A veli mm da se malo uplasio gomile itd, uvijek tak reagira na velike guzve...
Vidim svi provode praznike bolesni...Grizli nadam se da ste ipak bili dobro da otputujete 🤞
.
Meni je baš sve bezveze nekako....ovo vrijeme kontam da me ubija, vani je teška depra i bez snijega. Božić nemam osjećaj kao da je prošao nego ga još čekam 🤣🤦🏻♀️ Rekla sam mužu da očito u budućnosti više nećemo ići na ljetovanja nego na zimovanja da vidimo snijeg xD
.
Sa sinusima sam i dalje na vi ali je malo bolje. Počela sam više ispirati nos,inhalirati se, njuškam luk i tak...sve moguće isprobavam ne bi li se odčepili.
Mali je ovaj tjedan u vrtiću,jučer je već krenuo kašljucat nešto. Idući tjedan će bit doma da bude zdrav za rođendan.
.
Zarice ajde barem su pola predstave pogledali. Preslatki su mi kad tako misle na nas 🥰 Svekrva i svekar su malog vodili na advent tu kod nas i kupili mu kokice,odmah je tražio da ide kući da da kokica i mami i tati ☺️
.
Za Božić mu je hit bila ona Enciklopedija iz Lidla o dinosaurima....donosi mi svoje dinosaure i tražimo ih po knjizi. I neku farmicu je dobio s kravom i teletom. To dvoje mu je najbolje bilo....sad svugdje mora nosit svoj ruksak s nekom igračkom.
Sretna Nova Godina cure... Da nam bude svima lijepa i radosna...
Mi uspjeli otputovati i uzivamo. Ove terme su nam se pokazale koa pun pogodat. Sinc do 23 M plesala zabavljala se i onda samo legla na stolice i zasplaa, tako da smo mi cekali pola noc, da nazdravimo i pogledamo vatromet pa isli dalje u sobu pit pjenusac a ona spavat. Mogu rec da nam cak za kasalj pase ta topla voda i meni infracrvena sauna. Nismo jos 100 % zdravi ali ne damo se.
Sretna Nova godina svima...želim vam svega dobrog a ponajviše zdravlja 🥰 toga nam ipak najviše treba.
.
Grizli uživajte
.
Hani sretan rođendan malenome 🥰
.
Ja sam u četvrtak popila zadnji antibiotik i taman kad je prestao djelovati opet dobila temperaturu tako da sam doček provela u krevetu. Prvi put da sam zaspala prije ponoći al probudila me pucnjava u ponoć. Na sreću da nismo nigdje uplatili kao što smo planirali jer bi bacili novce u vjetar xD
.
Loša kako si ti?
.
Mikio mislim da su pisale ove mame s većim stažom da oko 3-4 godine kreću noćni strahovi tako da onda nije ni čudno. Sad već sve i svašta uče i zamjećuju pa to po noći i proživljavaju. Mali je noćas vikao ajmo baba vijaj me 🤣🤦🏻♀️ Kak sam bila bolesna vikend je proveo malo kod jedne babe i dede malo kod drugih.
Pozdrav svima i svima sve najbolje! 🥳
Hani sretan ročkas malenom 🎂
Mikio hvala na čestitkama 😁 mali kak je imao rođendan na staru godinu, mi smo taj dan slavili smo u krugu najuže familije. On je uživao ko prasac u centru pažnje. Bio je budan do 23, na kraju se samo ugasio 🤭 muž i ja solo dočekali novu i išli spavat. Zato se jučer regenerirali u prirodi 😁
Razmišljali smo čak o pravom tulumu ročkas/doček, ali 2 para prijatelja/kumova su nam bili bolesni pa smo odgodili na ovaj vikend. Slavimo doma. Ko preživi pričat će 🤣
Helouuu🥰
Sretna vam nova godina zene! 🥳🥳
Mi smo za ove praznike klince ostavili doma, nismo im htjeli raditi dodatni stres sa premjestanjem u drugi objekt 😒
Klinci su skoro pa stalno smrcavi i malo kasljucaju al evo 12mj smo prosli bez ikakvih lijekova 😁 ja sretna.
A za docek, T otisao spavati u 20h, a gospodjica zaspala u 23,30h 😅 tako da smo i mi prvi puta docekali ponoc sami. Cak nam nitko od prijatelja nije bio, i bilo nam je skroz chill 🙂
Tenks mikio, zapravo cemo slaviti u cetvrtak jer tad ce mm uzet godisnji. No danas smo mu dali poklon i napravila sam mu mini tortu da obiljezimo ovaj dan. Sva sreca jer iako je shvatio da ce proslava biti kasnije (pripremamo ga vec danima za to:P) prvo pitanje ujutro je bilo jel ima neka torta
Inace je u zadnje vrijeme nekako uzivljen u batmana. Nije gledao nikad crtic ni film ni nis, al ima majcu na batmana pa smo mu znali pricat ko je on, i sad oce svasta na batmana... Tak da je poklon od tete bio da nam dovede batmana na veceru. Kupila frendu od 2 metra batman odjelo i dosao nam na vrata. Mali je bio totalno uzbudjen dok smo cekali, poskakivao na mjestu No malo se stisao kad je usao :D Pojeo brokule i mesa, pokazao misice i otisao dalje spasavat svijet :D
Inace uzela sam mu connetix za rodj. Malo je rec da sam odusevljena, a vidit cemo kroz koji tjedan hoce li i malog drzat. Bas se cuda mogu izradit.
Mi drzimo malog doma do ponedjeljka kad ce mu se tete vratiti. Za novu smo otisli s klincim do trgica u kvartu oko cca 10. Bas je hrpa roditelja s klincima bilo, no moj mali se usro vatrometa. Doslovce nije znao di je. Tak da smo zbrisali nazad doma. Klinci zaspali mi docekali uz film. Bas chill i bas nam je nekak pasalo bit solo.
Sortiraj odgovore
Najstariji