Zarice sretan ročkas malom ( s zakašnjenjem 🤭). Uživajte danas u proslavi. Vijaj = lovi...stalno bi da se trči za njime. Baš fora ovo s betmenom. Ne znam dal sam pisala al za Božić se muž obukao u djeda mraza.Mali je bio toliko oduševljen da uopće nije primijetio da je to muž. Kad je "Djed" otišao a muž došao pričao mu je kako je tu bio Djed Mraz i donio mu poklone. ☺️
.
Ja ne znam di mi glava ovaj tjedan...tek sam dns popodne uspjela dobiti termin kod svoje dr pa ću vidjeti što će mi reći. Jučer bila s malim kod pedijatrice jer je dobio konjuktivitis tak da smo dobili masti i kapi.Kašlje i nos mu curi u potocima a kao ostavili ga ovaj tjedan doma da bude zdrav 🙈
Evo i mene 🙋🏼♀️
Čitam vas s vremena na vrijeme ali redovito kasnim s temama pa mi glupo tipkat. Nas pokosile sve moguće bolesti, nakon što se oporavila od one prve ture svega što ju je zaskočilo, od 20.12. V ispočetka, a mi od Badnjaka, tako da smo cijeli godišnji i sve Blagdane proveli na kauču s kratkim pauzama divljih izlazaka na vađenje krvi / pedijatra / doktora / dežurne ambulante 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Jučer prvi dan normalno vani, ako smo ovo preživjeli bez crne kronike valjda ćemo sve 😅Sretni rođendani svima 🎉🎉
Mi smo zaključili da ćemo doma light dječje druženje (ako bude koje zdravo dijete 😅🤣), tema Paw Patrol. Btw, kod nas da je sad navodno i šarlah aktualan u vrtićima 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ja sam dobila još nešto slobodnog pa će i V još idući ostat doma dok malo ojača, možda. E i ne znam kakva je situacija kod vas, mi smo se vratili 93738 koraka unatrag, zaljepljena je za mene, urliče i protestira 80% vremena i spava s nama 😭
[/url
Mikio haha točno to, ja isto imam osjećaj da sam ko pilić pod lampom, užas 🙈🙈
Još sam ja tip koji si inače napravi bunker od sobe, bez tračka svijetla tako da su mi ovo traume 🤣
.
I nama i pedijatrica i moja doktorica rekle da očekujemo do ljeta svako toliko nešto jer su kao djeca bila u polusterilnim uvjetima dvije godine i sad nadoknađuju propušteno, a mi skupa s njima 🤦🏼♀️
[/url
Eto i mi u jednoj od gorih faza. Mislila sam da su takve stvari iza nas, al mali grize, udara seku, baca stvari, vristi od bijesa, borba je sve od jutra do veceri. Uvijek se isprica kasnije, ili pospremi nakon bacanja, al eto za dve minute nova epizoda i ukrug. Tak da vidit cemo kad ce to proc😵 Mozda je i taj Bozic pa rodjendan, pa hrpa poklona na sve strane i neprestana dogadjanja bilo malo too much za njega.
Ti nocni strahovi i generalno strahovi su karakteristicni za ovu dob, nama su tete pricale da se pripremimo, no toga jos nema kod nas. Jos nam samo to fali :D
Losa, kako si ti?
Kaj se tice proslave rodjendana, mislim da mu je to bio dan zivota Ko da je cijelu proslu godinu cekao da se njemu pjeva. Tako je socno izgovarao svoje ime u pjesmici sretan rodjendan da je bila milina gledat Stoput smo mu pjevali. I tak se lijepo izigrao na proslavi, bar taj dan je nekak sve djelio i lijepo se igrao s djecom bez svadja.
Ojla! Evo ja jos cekam operaciju... pokupila virus na virus i jos nenormalno kasljem 🤷♀️ Cekam da se oporavim pa cemo dogovoriti operaciju. 🙄 Vec sam malo luda, no nista ne mogu.
Praznike smo proveli poluizolirano da opet nesto ne pokupim.
Bili smo na Peppa predstavi j malac ju je odgledao kao hipnotiziran 😆 Odusevljen je bio i zbilja mi nije zao love koju smo dali za predstavu. Bili smo u prvom redu pred pozornicom 🤭
E da, tak je i moj malac bio kao u hipnozi, ali jednostavno se nije htio vratiti nakon pauze. Ko ce ga znat. Drzim fige za brz oporavak.
Moj mali krenuo danas u vrtic, planiramo slaviti rockas tamo u srijedu i nadam se da cemo ostati svi zdravi do tad
Sretan rođendan svim mališanima sa zakašnjenjem 😊 mi smo se konacno vratili u rutinu, proslo smo sad samo sa temperaturom od dva dana, sve cekam kaj ce biti dalje.
Nadam se da cete i vi svi brzo ozdraviti, meni je vec stvarno dosta.
Kaj se tice trenutacnih faza, ja sam mislila da tantrumu prestaju sa tri godine ili su barem blazi. Ovo sad kaj mi prozivljavamo je najintenzivnije do sad. I bas kak kazes, Zarica, nakon kaj se smiri ko da nije nis bilo, pitamo ga jel zna kaj je napravio da nije bilo lijepo i sve kaze;udarao je tatu, grebao si je lice, popisao se i gace itd. Jucer je bila drama jer sam stavila previse mlijeka u cokolino, nakon toga se iz protesta popisao u gace (sve to je bilo popraceno sa urlanjem iz petnih zila) i poslali smo ga u kadu da ne stoji popisan na tepihu i da se presvuce. On je urlao u kadi sat vremena bez prestanka, pokusavala sam mu objasniti i na kraju sam se i ja pocela plakati 🤦🏼♀️ ja stvarno ne znam kak da se postavim u takvim situacijama. sve mi se vise cini da sam oduvijek znala da nisam za djecu 🤦🏼♀️
Bas sam nekak u cudnoh fazi, ne stignem ni forum procitati ko prije 😕
I novost, rjesili smo se dude, uzela je lisica da odnese maloj bebi. Dobro je proslo, par dana je govorio da mu nedostaje duda (da ti srce pukne), al sad je vec ok. Jednom se usred noci probudio i poceo se tiho plalati i rekao:zasto mi je morala uzeti dudu 😭
Al bilo je krajnje vrijeme, vec su mu zubi krenuli ici prema van pa sam se malo prepala da vec debelo kasnimo s tom dudom
I moj mali je krenuo s tim nekontroliranim vriskom kad se naljuti. Kad vise ne zna sto bi samo krene vrisak iz petnih zila da se zav zacrveni. Krenuli smo od ovog tjedna sa strogim pravilima rutine, kad je rucak/uzina/spavanje. Prije smo uvijek bili lezerni oko svega. Tako da je vec tri dana zaredom u 8 vec u krevetu. Nikad se to nije jos dogodilo Al cini nam se da mu sjeda to, ko da mu lakse sve objasnimo kad zna sto mora kada biti i da nema popustanja. Tek smo zagrebli tu nesto, al nadam se da ce nakon par tjedana se unormalizirat situacija. Najgore mi kad po njega u vrtic idem pa ti ispadi krenu vec unutar objekta
Ajme sto volim ovaj forum jer me drzi normalnom...i mi isto u tantrum fazi...na gluposti samo poludi...a da ne pricam da se T i N sve kopiraju (najcesce gluposti onog drugog), tipa T pocne jest rukama evo i N jede rukama, jedan baci igracku odma i drugi...a izgovor N je da to i T radi 🤯 i tak u krug. Muz mi je vec na kraju pameti i rubu depresije 😅 meni pomaze kad vidim da nismo jedini u govnima.
Sortiraj odgovore
Najstariji