Tako mi frendovi jednom nisu mogli naci otkucaje, pokusavali sve zivo, jest slatko, vjezbanje, lupanje trbuha i nikak. Na kraju sumanuto jurili na hitnu da bi im tamo rekli kako se mala bas nekak naguzila i jednostavno je bio nezgodan polozaj...Ā
Kad sam na Petrovoj lezala bile su tamo i zene s ranijim trudnocama kojima su tako ujutro i navecer mjerili otkucaje. I bekad im ni sestre ne bi mogle naci... tako da je to normalno no vjerujem da uznemiri.
mikio superĀ za auto. Ja sam generalno zadovoljna,makar mi je na pocetku bilo cudno jer do sad sam vozila auto koji sam kupila od bratovog frenda i koji je imao full opremu (za lovit zenske vjerojatno), a sad smo uzeli neki manji paket opreme. No navikla sam. Isto me nerviralo ono nest da ti podesava i izbacuje volan da ne prodes crtu na cesti, to me izludivalo. No sad sam skuzila da se moze iskljuciti š¤
ZnaÄi ti paketi opreme.. Meni je juÄer neki tip izletio pred mene i auto je sam poÄeo kociti i pojas me stisnuo uz sjedalo!! Ja reko wtf, mislim inaÄe pisti kad sam preblizu, tj imam mali razmak, al ovo juÄer je bio Å”ok.. Dobro da mi nije zraÄne jastuke upalio šš
Mikio, proÄi Äe ti ta druga trudnoÄa, neÄeÅ” se ni okrenuti..Ā
Ma ta oprema u autu je meni glupost. 6 godina sam vozila auto koji je imao opciju grijanja sjedala i nikad to nisam ukljucila... ili otvorila stakleni krov. š Nisam ni znala da ga imam do sad kad smo prodavali auto š¤« A prodali smo stari auto isti dan kako sam stavila oglas, vjerojatno smo ga premalo procijenili š
A auto tipa osnovni novi kosta 20 k EUR i onda ako hoces full opremu jos plus 10 k EUR, pa tko bi to normalan uzeo. Ja imam neku srednju opemu sa straznjom kamerom, onim nekim putnim racunalom... no nemam automatsku klimu jer je za nju trebalo dat jos 1000 EUR jer s visim paketom dobijes jos neke gluposti. Prije sam tu automatsku imala no navikla sam sad na ovu. I meni je iritantno da kad vozim svjetla prate kao cestu pa onako zakrecu... Äemu to š
Za dodatnu opremu na autu jedino na sto smo se dali mozda previse kad smo kupovali su bile sigurnosne gluposti koje u nekom momentu mislis bezveze bacio pare. Al kad sam bila trudna smo na autocesti Ri-Zg zahvaljujuÄi tome odstali Äitavi. Da mm nije reagirao na upozorenja auta otisli bi pod kamion ne nasom krivicom. Al te neke preverzije od staklenog krova isl. mi nis ne znace kao ni znak na autu.Ā
Mikio ja znam ih nekoliko kojima je to spasilo bebu, meni je pomogao da ostanem prisebna. Mi smo u ludnici, posla preko glave, svaki tjedan sam na putu pa kombiniramo mm i ja sa cuvanjem M nakon vrtica i obaveze, ipak se odluÄili za otic obiteljski svi tri na daleko putovanje od 2-3 tjedna pa to jos trazimo opcije. Festu veliku radimo u subotu, jer mm ima roÄendan isto, M prvi put ce imati veliku proslavu, a i da pocastimo svih za moj doktorat. Cca 40 ljudi š¤¦ nam na popisu. Pretjerano ali kad imamo zapravo 3 proslave u 1. Zakupili jedan agroturizam. Tema Minnie, u plavoj, rozoj i crvenoj boji po zelji Å”efice, uz to rekla da mora biti mali Mickey za tatu sa jednom tobom za mamu š¤£ Ne pitaj. š
Uz sve to mami se doslovno raspao kuk tako mora na stakama biti do operacije u 2.mjesecu i malo tog moze sama tako da sestra i ja se izmjenjujemo... Uglavnom svega kod mene.
Losa meni to zakretanje svijetla prema smjeru kretanja odlicna opcija za seoske pute di se mi vozimo obicno, uska vijugava cesta je ko stvorena za tu opciju.
Moram Grizli onda doci isprobati na vijugave ceste... u Istru ili na nas neki otok š
Meni se isto to sa odmicanjem auta od crte cini iritantno, al frend kaj vecinom vozi po autocesti to stalno ukljucuje i veli da mu je super. A sogorica se nedavno vozila po dobrom komadu autoceste na kojem se radilo i bilo je onako usko s cunjevima. I taman joj se to upalilo prvi puta tako da nije znala ugasit. Veli da se sva preznojila i ukocila na volanu od bacanja lijevo-desno. A grijana sjedala super dodju ako nemas garazu.Ā
Losa morat ces onda najmanje do Istre na test voznju jer kad ti skace divljac sve opcije svijetlo, lampica, senzora su dobro dosle.Ā
Nama recimo samo se trese volan kad prelazimo crtu to samostalno odmicanje mi je uzas. Neki rent a car sam imala sa time grozno, a Zarice ovo sa onim ogradama na autocesti mogu mislit koja je onda drama. Na nasima autocestama dobis upalu misica. Grijana sjedala ako su kozna onda mi imaju smisla, ali ja ne volim kozna nego platno tako da sam jos nadoplatila kad smo auto kupovali da maknu ta kozna jos su tamno siva bila u paketu. Uzas. Ljeti kozu da ostavis na sjedalu. I kako smo znali od prijasnjeg auta da to ne zelim skoro sam se onesvijestila kad je rekla zena da to placamo, ali nije bilo govora da ostanu.Ā
Moram se pozaliti iako sam skuzila da svi su u nekoj fazi... Uglavnom M svaku noc u 2.30 me zove da ju nosim sebi u krevet. ā¹ļø Ako mm doÄe tjera ga od sebe, visila bi samo na meni. I tako od Bozica kad je imala gripu. Ubi me u pojam. Nikad nije spavala s nama toliko cesto i dugo i bas svaku noc, ja se budim sva ukocena. Tjesi me da vidim da kod vas nekih to prolazi kroz neko vrijeme.Ā
Mikio mislim da si ti pisala za zube i dudu. M je bas jako imala za van zube bas od toga. I mislim u 10 mj smo je ukinuli, zubi su se doslovno vratili na mjesto u 2 mjeseca. Citala sma do 4 godine da nema trajnog efekta, al uzevsi u obzir da N dugo treba da se dovike od necega mozda da pocnete razmiÅ”ljati o ukidanju.Ā
Evo i mene da se malo žalim š¤£ kod nas je i dalje najgore spavanje š«š«š« prije tjedan dana smo mu kupili veliki krevet, joÅ” sredili sobu, niÅ” ne forsiram nego on stalno govori da je veliki deÄko (npr usporeÄuje se u vrtiÄu kak neki joÅ” imaju pelene i dudu, a on nema pa je velik) pa smo s tom priÄom iÅ”li kao da dobije pravi krevet (ustvari je skriveni motiv bio da se naveÄer i ja mogu Lec s njim dok Äitamo jer sam na onom ikeinim srednjem djeÄjem leÄa ostavila). I on kao oduÅ”evljen, uzbuÄen, sviÄa mu se. Ugl u 5 noÄi je spavao valjda pola noÄi tamo š stalno opet hoÄe s nama spavat. IzluÄuje me to š«š« i dalje me stalno grli, Äupa, ja ne mogu viseeeeee. A ako i zaspe tamo probudi se u cca 3 i plaÄe doslovno dok ne doÄem po njega. Nije mi opcija pustiti ga plakat do jutra š. (prije je Äak znao doÄ sam, sad samo zove š«)
*Opis komentara, svakom su njegovi problemi najgori š¤£š¤£š¤£
mikio, tak ja cekam za pelenu da odluci. Dat cemo mu fore do ljeta, a onda cemo morat mi odlucit ak nebu on sam. Sad nema drugih stresora sa strane pa bi nadam se mogao uskoro to pozeljet. Kod nas ista situacija sa spavanjemĀ Zadnjih cca tjedan dana nam se uvlaci redovno u krevet. I onda se bacaka po nama, kak ja jos dojim po noci, to bude kaos u krevetu. I onda nas sve budi od 6,za poludit. Jucer smo imali ozbiljan razgovor pa je sinoc cak se trudio bit miran i tihĀ
Sortiraj odgovore
Najstariji